fikirlerinize ihtiyacim var.. kafam cok karisik..

yamgurcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
3
0
36
Diğer
selamlar KK,

ben yeni uyeyim aslinda surekli misafir oolarak takip etmeme ragmen uyelik yeni aliyorum .. Kandinlar Kulubunu cok faydali ve cok harika buluyorum.. Bu forumdan cok seyler ogrendim ..

umarim dogru yere konu acmisimdir, benim uzun zamandir kafamda düsündügüm bir problemim var hatta bunu düsünmekten artik psikolojim bozuldu. Yurt disinda yasiyorum isvicrede 10 senedir ve yaklasik 2 senedirde sevdigim birisi var kendiside Turkiyede infaz koruma da calisiyor. Simdi ciddi bi iliskimiz var ve insallah evlenmeyi düsünüyoruz seneye söz yapmayi düsünüyoruz nasipse.. neden sikinti yaptigimi da soyle aciklayayim ben simdi Turkiye ye donmekten korkuyorum oda buraya gelmeyi kabul etmiyor.. neyapmam gerekiyor artik bilmiyorum o beni ikna etti sonunda donmem konusunda.. suan donmeyi dusunuyorum ama bir yandanda yapamazsam diye korkuyrum . Gecinebilirmiyiz diye dusunuyorum. nasil bir hayat beni bekliyor hic bir fikrim yok. Ailesiylede henuz tanismiyorum ve onlarlada aram nasil olacak onun bile sikintisi sardi simdiden beni. :( ailemin hepsi yurt disinda onlardan ayri yasamak da korkutuyor bir yandan ..

aranizda yurt disinda yasayipda evlenerek turkiyeye donenler varmi ? onlarda yazarsa cok sevinirim .

herkesten yorum bekliyorum lutfen fikirlerinizi yazin.

canım gerçekten zor bir karar senin için ama şunları düşün derim..oradaki durumun mu ekonomik açıdan daha rahat yoksa Türkiye'de mi daha iyi olacak? bence erkek arkadaşınızla oturup bu konuyu enine boyuna konuşun yani ikiniz için her açıdan hangisinin daha çok artıları olacaksa orayı tercih edin derim canım çokta takma kafana mutlaka çözülür bu mesele ama dediğim gibi oturup sen oraya gel ben gideyim demekle hallolmaz oturup en uygun olanı bulmanız gerekir.
sevgilerr:34:

10 senedir yurt disindasin onun oncesinde turkiyedeydin degil mi?

Eger yurt disinda dogmus buyumus olsan daha zor olurdu ayrilman cunku insanin belli bir cevresi aliskanligi oluyor.

En onemlisi turkiye sartlarini gozunde canlandiramiyor neyin ne oldugunu bilmiyor ama sen muhtemelen biliyordursun.

Evet turkiyede hayat kolay degil ama bence yasam orda. Eger erkek arkadasin kendine guveniyorsa ona guvenmelisin.

Istersen ilk sene yurt disina gelis gidislerin devam eder turkiyede denersiniz olmazsa yurt disinda yasamaya karar alirsiniz.

Senin ve erkek arkadasinin ince eleyip SIK dokumasi gerekiyor. Evliliginizde sorun olmasin daha sonradan.

Mutluluklar dilerim cnm

canım gerçekten zor bir karar senin için ama şunları düşün derim..oradaki durumun mu ekonomik açıdan daha rahat yoksa Türkiye'de mi daha iyi olacak? bence erkek arkadaşınızla oturup bu konuyu enine boyuna konuşun yani ikiniz için her açıdan hangisinin daha çok artıları olacaksa orayı tercih edin derim canım çokta takma kafana mutlaka çözülür bu mesele ama dediğim gibi oturup sen oraya gel ben gideyim demekle hallolmaz oturup en uygun olanı bulmanız gerekir.
sevgilerr:34:

uzerine cok konustuk inan ama bi sonuca varamadik en sonunda benim dönmemin en mantiklisi olduguna karar verdik cunku oda hep su soruyu soruyor : "orda ne is yapacagim' ve bende bi sey diyemiyorum cunku dil bilmeden birsey yapilmiyor maglesef. ama ben yinede korkuyorum.. :S tsk ederim konuya cvp verdigin icin ...

10 senedir yurt disindasin onun oncesinde turkiyedeydin degil mi?

Eger yurt disinda dogmus buyumus olsan daha zor olurdu ayrilman cunku insanin belli bir cevresi aliskanligi oluyor.

En onemlisi turkiye sartlarini gozunde canlandiramiyor neyin ne oldugunu bilmiyor ama sen muhtemelen biliyordursun.

Evet turkiyede hayat kolay degil ama bence yasam orda. Eger erkek arkadasin kendine guveniyorsa ona guvenmelisin.

Istersen ilk sene yurt disina gelis gidislerin devam eder turkiyede denersiniz olmazsa yurt disinda yasamaya karar alirsiniz.

Senin ve erkek arkadasinin ince eleyip SIK dokumasi gerekiyor. Evliliginizde sorun olmasin daha sonradan.

Mutluluklar dilerim cnm

evet daha oncesinde Turkiye'de yasiyordum dedigin gibi daha zor olurdu oylesi.
erkek arkadasim Turkiye de ileriki is hayatinda yukselmeyi planliyor o yuzden orda en azindan isim garanti diyor haklida yani bende bisey diyemiyorum..
aynen oyle yapmayi dusunuyorum gidis gelis mecbur alisincaya kadar ..
bide annesine cok düskün annemi benden daha fazla sev ailemle iyi olmani istiyorum sana guveniyorum suphem yok aama yinede soyluyorum dedi bu sozude beni korkuttu ...
ailemde benim asla donmemden yana degiller :S

cok sagol tsk ederimm :)

Son düzenleme:
Back
X