Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar. Bana da bir el atın sevabına

canım eğilimlerimin farkındayım zaten. Sadece bir süredir kafam fazlasıyla karışık ve saçma korkular sardı etrafımı. Özellikle bir kaç gündür nedense. Çevremi genişletmek kafamı dağıtmak niyetindeyim. Yorumun için teşekkr ederm cnm

geçmiş olsun canım umarım hayatın şuan yolundadır. Haklısın tabi ki meslek çok önemli. Sadece bir süredir bir depresyon hali geçiriyorum takıldım peşine gitti. Çevrem de çok dar aslında biraz yeni insanlar tanıyıp kafamı dağıtmak istiyorum sanırım

Yalnız adınız bile "mutsuz" , önce bunu değiştirin. Sonra hayatınız için güzel adımlar atmaya başlayın. Biraz çabalayarak bu moddan kurtulabilirsiniz.

Hayır çok abartmıyorsunuz, hisleriniz gayet olağan.
Çevrem hiç geniş değil ve sanırım bu nedenle yeniden birilerini tanıma sevme şansım olmayacak. Açıkcası korkuyorum bundan. Yaşın daha genç diyorlar ama nedense ben ikna olmuyorum. Yalnız ölücem galiba hep bu fikirdeyim :/

canım önce kendine biraz zaman tanı Rabbim emretmemişse yaprak kıpırdamaz unutma.Olacagı zmanda olmazları oldurur şaşar kalırsın.

Ücretli öğretmenlik veya özel okullarda öğretmenlik için başvurabilirsiniz. Dil kursuna gidebilirsiniz. Spor salonuna gidebilirsiniz.

canım önce kendine biraz zaman tanı Rabbim emretmemişse yaprak kıpırdamaz unutma.Olacagı zmanda olmazları oldurur şaşar kalırsın.
Canım bu gönül işleri gerçekten kısmet mi artık onu da sorgular oldum galiba ben Hiç evlenmeyen ya da hep yalnız olan insanlar da var mesela. Yani eğer kısmet ise nasıl oluyor bu diye düşünmeye başladım. Böyle düşüne düşüne nereye varırım bilmiyorum ama sanki bu işler kısmet değil gibi geliyor bana artık

Daha gencsin bukadar kasma illaki birileri cikar karsina

senin aktif olmanla da alakalı ama aktifte olsan bazen olmayınca olmuyor atıyorum bir teyze görüyor seni begeniyor hop bi bakıyorsun evlenmişssin.Sen sosyalleş okey ama kısmet işine de inan.

Hisleriniz normal ama bu düşüncelerin saçma olduğunu görmeniz lazım. Siz adım atmadıkça dünya üstünüze gelip size bir çevre veremez. Adım atmıyorsanız, atmıyorsunuzdur. Yalnız ölücem falan diye düşünmek anlamsız. Çok dert ediyorsanız girin bir kursa yazılın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…