Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Ben olsam ne bakarım,ne de parasını alırım,ne de eşime o parayı almasına izin veririm.
İnsan yașlı birine bakınca arkadaşlar suçlu mu oluyor anlamıyorum ki para isteyen saygi duymayan değer bilmeyen gözünüz de haklı oldu ben ilgi duyuyorum diye bakıyorum yeri geliyor randevumu erteliyorum siz ne karışıyorsunuz doye cevab yazıyorsunuz herkes seçtiği tercihlerin arkasında dursun o bakmamış ben ikinci gelinim o ilk gelin ozman öyle para pul isticekseydi oturup kv ilgilenecek ti öyle olmuyor maglesef işte

İnsan yașlı birine bakınca arkadaşlar suçlu mu oluyor anlamıyorum ki para isteyen saygi duymayan değer bilmeyen gözünüz de haklı oldu ben ilgi duyuyorum diye bakıyorum yeri geliyor randevumu erteliyorum siz ne karışıyorsunuz doye cevab yazıyorsunuz herkes seçtiği tercihlerin arkasında dursun o bakmamış ben ikinci gelinim o ilk gelin ozman öyle para pul isticekseydi oturup kv ilgilenecek ti öyle olmuyor maglesef işte
Bu işlerin karşılığı olmaz arkadaşım.
Bakmak zorunda değilsiniz. Bakıyorsunuz diye kadını ablukaya alamazsınız. Parasını nereye ve kime vereceğine karışamazsınız. Ertelemeyin randevunuzu? Zorla değil ki. Eltinizin kaynananıza değer vermemesi,saygı duymaması sizi ilgilendirmez ki? El ele tutuşup geçmeyeceksiniz sırat köprüsünden. Her koyun kendi bacağından asılır.

Ben kendi doğurmadığım 3 tane çocuğu okutuyorum. İyilik yapıyorum. Karşılığında bir beklentim yok,ileride alacakları maaşa ortak değilim. İyiliğin karşılığı olmaz,kimseye iyilik yaptığınız için şart koşamazsınız,buna hakkınız yok.

Bu işlerin karşılığı olmaz arkadaşım.
Bakmak zorunda değilsiniz. Bakıyorsunuz diye kadını ablukaya alamazsınız. Parasını nereye ve kime vereceğine karışamazsınız. Ertelemeyin randevunuzu? Zorla değil ki. Eltinizin kaynananıza değer vermemesi,saygı duymaması sizi ilgilendirmez ki? El ele tutuşup geçmeyeceksiniz sırat köprüsünden. Her koyun kendi bacağından asılır.

Ben kendi doğurmadığım 3 tane çocuğu okutuyorum. İyilik yapıyorum. Karşılığında bir beklentim yok,ileride alacakları maaşa ortak değilim. İyiliğin karşılığı olmaz,kimseye iyilik yaptığınız için şart koşamazsınız,buna hakkınız yok.
Saçma sapan konuşmayın lütfen ta lafı nerelere getirdiniz kusura bakmayın yaşamadığıniz Bi duruma yorum yapmanız bile yanlış Anlamıyorsunuz beni yada ben anlatamıyorum size

Cidden dedim vermek istiyorsan biraz da eltimin yanında, kal dedim oda ben senden başka kimsenin yanında, kalmam dedi parayı da vermiyor zaten sadece ben fikir amaçlı açtım soruyu
kadın vermemiş zaten daha neyini soruyorsun kız

Kayinvalidem 76 yaşında bakıma ihtiyacı olan biri 7 senedir benim le yaşıyor ayligi var ama ben ayligi içi felan değil asla sadece benim yanımda daha, huzurlu olduğunu dile getiriyor kızım yurduna koydum olsemde senin yanında öleyim diyor biz iyi anlaşıyoruz aslında, hiç bir sorum yok sadece mecbursun diye bir tabir kullandı isterken ve durumları çok iyi neden umut ediyor onu anladım zaten kv herzaman verir de gıda olarak da herseyi yani
Mecbursun kelimesi tabi ki çok yanlış destek olması gerek ama bu üslupla olanı da kaybeder

Elti hükümet gibi kadın valla helal olsun kaynanayı kitlemiş üstüne para istiyor mis gibi işini biliyor bence onu örnek alın biraz 😅

Konu g*tüne güvenmeye gelmiş valla ben güvenmiyorum özelde yapcam 😅 yemiyor yani parayı da kaynanam vericek, ilk torununu Ödemiş hak geçmesin diye bu torununu da ödemek istiyor yok demedim torunuyla kendisi arasında mesele 🤣

Back
X