• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Benim mallarindada gözüm yok köyde evleri var ben gidersem eltim de geliyor ben gitmezsem adımını atmıyor bende diyorum ki şimdiye kadar ezilen taraf ben olsun artık gözümü açtım eltim bu konu üzerinden küsmüş umrumda değil çünkü şimdiye kadar benim emeklerimi yedi kışlık hazırlık ederiz hep hazır la kondu iş günü gelince bir bahanesi olurdu köydeki eve gelmezdi ama benim yaptığım herseyden kv verirdi çünkü oğlu için herseyi biliyorum ama ne yapayım kızım dersi susardım tatsızlık çıkmasın diye artık susmuyorum oyuzden
Ee susma zaten niye susacaksın. Eltin sussun birazda. Muhtemelen ilk gelinsin

Hayreeet. İlk defa ikinci gelinin ezildiğini gördüm
Ben evlendiğim de kayınvalidem birazdaha iyi durumdaydı sonra elden ayaktan düşmeye başladı eşime ben dedim o senin annen sonuçta bizlerde yaslancaz dedim gelsin bizkmle kalsin şimdi 8sene oldu benim le kalıyor hiç bir sorunumuz yok aslında

Benim hakkım yendi diyemem ama büyük bir ayrımcılık var ortada ve bu da zaten bazen hak yemeye kadar gidiyor
Ben başlarda gözü açılmamış haldeyken, nişan için altınlarım alınmaya gidilmişti. Eltim kıyameti koparmıştı bana da alınacak diye. Üvey kaynanam da çıkıp benim koluma göre alınacak düğüne yakın onun koluna göre yaptırırız demişti. O gün gözümü açıp kıyameti kopardım. Kayınpederimi arayıp baba böyle birşeyi kabul etmiyorum ne eltime ne kaynanama diye. O gün bugündür kapatmam gözümü. Bi gözüm açık uyurum, altımdan donumu bile alabilecek potansiyelde ikiside

Ben başlarda gözü açılmamış haldeyken, nişan için altınlarım alınmaya gidilmişti. Eltim kıyameti koparmıştı bana da alınacak diye. Üvey kaynanam da çıkıp benim koluma göre alınacak düğüne yakın onun koluna göre yaptırırız demişti. O gün gözümü açıp kıyameti kopardım. Kayınpederimi arayıp baba böyle birşeyi kabul etmiyorum ne eltime ne kaynanama diye. O gün bugündür kapatmam gözümü. Bi gözüm açık uyurum, altımdan donumu bile alabilecek potansiyelde ikiside
Yok kız benim elti o kadarda değil ama yinede sinsi ve yüzsüz

Neden sizde kalıyor kv? diğer eltide neden kalmıyor? en azından dönüşümlü kalamaz mı?

bende diyorum ki şimdiye kadar ezilen taraf ben olsun artık gözümü açtım
Hem vicdanen bakıyorum, ben istedim evime gelsin yazıyorsunuz hem de ezildim yazıyorsunuz.
o keyif sürecekte neden ben cefasını cekcem
Neyin cefası anlamadım, hani gönüllüydünüz? Ayrıca kayınvalidenin aylığı varmış, kim kullanıyor o parayı? Tamam 3 kuruş bir şeydir ama siz ve eşiniz harcıyorsanız o para milyar olur gözlerinde.
Elti ilk doğumunu devlette yapmış, belki kötü şeyler yaşadı, yeterince ilgilenilmedi kendisiyle. Sizden ve kocanızdan para istemediği sürece karışmaya fikir beyan etmeye hakkınız yok niye anlamıyorsunuz? Bence kadın verecekti parayı ama sizin lafınızdan çekindi. Kendisine kötü davranacağınızı bakmayacağınızı düşündü.

Benim le kalıyor evlendiğimde beri bana ait derken benimle yaşıyor aynı evdeyim hizmetlerini ben yapıyorum her, zorluğu ben çekiyorum
Niye,kendinizi boyunuzdan büyük bir sorumluluk altına girmek için zorlayan şey neydi????
Bu kadar mı hayatınız kıymetsiz?Yoksa sonsuz bir ömür vadedildi de ondan mı?

Back
X