• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibele80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kibele80

Ziyaretçi
anneler günü yaklaşıyor ve biz kaynanamla bozuğuz.şimdi gitsem huzurumu bozacak surat yapacak laf sokacak-gitmesem ben rahat olacam ama eşimi yiyecek ne yaplıyım

Anneler gününde hedıyenı cicegını ıvırını zıvırını al gıt bence, el öp.Eğer soğuk bı ortam olursa bişey bahane eder erken kalkarsın ama yapmadı dedirtme kendıne,yap senden cıksın bence canım.

Son düzenleme:
kızlar hazine buldummm.. ayrılma-barışma-bebek-güzellik-CİNSELLİK-aşıketme hepsinin sihrini yapan birini bulduuuuuuummm :) adama yaptırtım benı terketen sevgilim yalvararak geri döndü. eltime bebek için yaptırdık kadın hamileeeeeeeeee :):):) herkese tavsiye ederim ama benım önerdiğimide söyleyin he :P msnsi volkaninan34 hot com

nasıl yanii :uhm:

sileli arkadaşım haklısın umarım bir sorun olmadan gelirz

hediyeni alıp git sonuçda iyide olsalar kötü de olsalar onlar büyüklerimiz.surat yapsa bile hiç bozuldugunu belli etme daha da neşeli olmaya çalış.
surat assa bile sevinecektir sende üstüne düşeni yapmış olacaksın.

hediyenizi alıp gitmelisiniz....laf sokarsa da duymazdan gel...

ne yapacaksın eşinden vazgeçemiyorsan acızık sıkıp dişini katlanacaksın...

eşinin bu durumdan ötürü üzülmesini içini yemesini istemiyorsan eğer böyle yapman lazım.

aynen katılıyorum al hediyeni al kocanı git...neticede kocanın anası git ayaklarını yıka demiyoruz canım bak bakalım nabzına göre şerbet verirsin işte....

haklısınız arkadaşlar mecburen gideceğiz.şimdiden o kadar huzursuzum ki hiç içimden gelmiyor

ne olursa olsun eşinin annesi o.çok çok çok önemli bişey geçmediyse aranızda eşinin hatrı için git derim ben.
al hediyeni git.gelmedi dedirtme kendine...
hiç bir şey kaybetmezsin.

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. eşinin hatrı için gitmelisin. sonuçta ne olursa olsun o senin sevdiğin insanı dünyaya getiren kişi.

Ne olursa olsun gidin, annedir büyüktür. Ne kadar kötüde olsa o gün sizleri bekler.

Git bencede arkadaşım, ne olursa olsun iyilik sende kalsın, gün olur yaptıklarına pişman olur.

Anneler günüde hedıyenı cicegını ıvırını zıvırını al gıt bence el öp.Eğer doğuk bı ortam olursa bişey bahane eder erken kalkarsın ama yapmadı dedirtme kendıne,yap senden cıksın bence canım.

benim felsefem bravo arkadasıma.s.
sen gerekeni yap gerisini kendi bilir

valla ben gitmeyeceğim eşimide göndermeyeceğim. eşimide benide çok çok üzdü hep biz sustuk alttan aldık. halada annesi susacaksın tabi diyormuş. böyle bir işi anne olamaz. eşimin hatrına senelerce boyun eğdim artık eğemem. annelik dünyaya getirmek büyütmekmi sadece. zor gününde yanında olmalı, evlenince borçları üzerine yıkmamalı, düğününü bozmak için uğraşmamalı, eşinden sevdiği karısından ayırmak için elinden geleni yapmamalı. aksine mutlu olması için uğraşmalı didinmeli. işte o anneye giderim ben. senelerdir gittik hediyesini aldıkda ne oldu kıymetmi bildiler.

bencede anneler günüdür boşver onun yaptıgı ona kalsınn canım

bence git..insanlık sende kalsın
al bir hediye gayet pozitif ol güleryüzlü ol...
baktın anlamıyor insanlıktan...birşey uydurur kalkarsın

Back
X