- Konu Sahibi askrhpozitif
3 aylik evligim ve istanbulda oturuyorum su an kiradayim normalde burada evimiz var ama eşimin işinden dolayi evimizde oturamiyoruz ama en azindan içini yaptiralim hazir dursun dedik belki tasinma durumu olursa diye simdi ise ev dekorasyonu için fikirlerinize ihtiyacim var laminantan tutunda mutfak dolaplarindan odalarin kapilari vs kisacasi evde ki bütün detaylar bu arada evim cati katinda ve dubleks gibi bisey üste 2 oda sigabilecek şekilde ben internette bakiniyorum ama hiç bi fikrim yok ve çok kararsizim bi kaç dusuncem var ama nasip olur bilmiyorum
1- teras tarafındaki duvarları kirip boydan boya cam yaptirayim diyorum bu katlanan camlar oluyor ya ama soğuk olur ev isinmaz deniliyor
2- salon uzun ama dar yani çok kullanissiz oturma odasinin duvarini kirdirip diğer turlu duvar örüp kalan kismi koridora dahil edip üst kata merdiven girişi verilebilir diye düşünüyorum
3- banyo ve WC yide birleştirmek istiyorum çünkü banyosu çok Küçük banyoya klozet koyup üst kata diğer turlu WC yapmak diyorum bunun gibi düşüncelerim var ama çok karmasigim
1- teras tarafındaki duvarları kirip boydan boya cam yaptirayim diyorum bu katlanan camlar oluyor ya ama soğuk olur ev isinmaz deniliyor
2- salon uzun ama dar yani çok kullanissiz oturma odasinin duvarini kirdirip diğer turlu duvar örüp kalan kismi koridora dahil edip üst kata merdiven girişi verilebilir diye düşünüyorum
3- banyo ve WC yide birleştirmek istiyorum çünkü banyosu çok Küçük banyoya klozet koyup üst kata diğer turlu WC yapmak diyorum bunun gibi düşüncelerim var ama çok karmasigim