Takıntı hastalığınız mı var acaba?Kızlar Merhaba, benim içimi kemiren bu sorunu sizle paylaşmak istiyorum. Sizin söylecekleriniz benim için çok kıymetli. Bundan yaklaşık 8-9 yıl önce yani ben 19-20 yaşlarındayken eski iş yerimde bir kız vardı onunda arkadaşı vardı kız hamileydi ve eşini trafik kazasında kaybetti. İnanılmaz çok üzüldüm. Kızda çok üzülmüştür eminim. Sonrasında 6 ay sonra kadar kız gülüp eğlenmeye başlamıştır. Buraya kadar eee ne var bunda diyorsunuz eminim. Ama o zamanlar acaba kızın arkasından konuşmuşmuyumdur diye kemiriyorum kendimi. Şuan tabi ki pişmanım sonuçta herkesin acısı ve acısını yaşama şekli farklı bunu şimdi ki yaşımda söylüyorum. Sonra o kız evlenmiş diye duydum kendi hayatına bakıyordur Allah herkesi mutlu etsin. Ama şimdi diyorum ya ben de hamile kalırsam ve Allah’ım sen koru eşime bir şey olursa. Bu psikolojiden kurtulamıyorum. Bebek istesem bile aklıma bu geliyor ve vazgeçiyorum. Ne yapmalı bilmiyorum. Ne yapmalıyım kızlar ? İçim daralıyor sürekli…
tövbe edinKızlar Merhaba, benim içimi kemiren bu sorunu sizle paylaşmak istiyorum. Sizin söylecekleriniz benim için çok kıymetli. Bundan yaklaşık 8-9 yıl önce yani ben 19-20 yaşlarındayken eski iş yerimde bir kız vardı onunda arkadaşı vardı kız hamileydi ve eşini trafik kazasında kaybetti. İnanılmaz çok üzüldüm. Kızda çok üzülmüştür eminim. Sonrasında 6 ay sonra kadar kız gülüp eğlenmeye başlamıştır. Buraya kadar eee ne var bunda diyorsunuz eminim. Ama o zamanlar acaba kızın arkasından konuşmuşmuyumdur diye kemiriyorum kendimi. Şuan tabi ki pişmanım sonuçta herkesin acısı ve acısını yaşama şekli farklı bunu şimdi ki yaşımda söylüyorum. Sonra o kız evlenmiş diye duydum kendi hayatına bakıyordur Allah herkesi mutlu etsin. Ama şimdi diyorum ya ben de hamile kalırsam ve Allah’ım sen koru eşime bir şey olursa. Bu psikolojiden kurtulamıyorum. Bebek istesem bile aklıma bu geliyor ve vazgeçiyorum. Ne yapmalı bilmiyorum. Ne yapmalıyım kızlar ? İçim daralıyor sürekli…
Bende onemli bisey sandim k.bakmayin ama bdv de okudugum en sacma konu siralamasinda birinciye aday bi konu.olmus bitmis konustugunuzu dahi hatirlamiyorsunuz.hadi konustunuz diyelim bide bunun icin endiseleniyosunuz.tuhaf cok tuhaf
Benim kimseye tas attigim yok.evet uzuntulu bi durumunuz olsaydi kucumsemezdim.ama sizin konunuzun hic bir mantikli aciklamasi yok.takinti desem takinti bile degil.daha konusup konusmadiginizi bile bilmiyorsunuz.hamile degilsiniz hamile olursam esim vefat ederse olasaliklarini dusunup buraya konu acacak kadar dertlenmek ne derece dogru sizceİçimi kemiriyor.. beynim bu düşünceyle diyorum. Herkesin derdi kendine önemli değil mi ? Burada bişeyler yazıp rahatlamak için derdin büyüklüğü küçüklüğümü önemli ?
Arkadaşlarımın yazdığı yorumlarla evet içim biraz olsun rahatladı ama size kızmaktan alamadım kendimi.
Gül vermek yerine taş atmayı bırakırsanız belki siz de daha huzurlu olursunuz zira tanımadığınız bir insanın sıkıntısını hiçe sayıp üzdünüz.
Benim kimseye tas attigim yok.evet uzuntulu bi durumunuz olsaydi kucumsemezdim.ama sizin konunuzun hic bir mantikli aciklamasi yok.takinti desem takinti bile degil.daha konusup konusmadiginizi bile bilmiyorsunuz.hamile degilsiniz hamile olursam esim vefat ederse olasaliklarini dusunup buraya konu acacak kadar dertlenmek ne derece dogru sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?