- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
- Konu Sahibi BirininCicegi
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim 3 yasinda bir kizim var ve 37 haftalik hamileyim. Esimle bir suredir zaten sogukluk vardi aramizda cinsellik olarak ben yanasamiyordum sonra bunu astik. Bu sefer kv yuzunden falan kirginliklarim oldu zamaninda bunlari ben insanlarin gercek yuzunu gordukce icime oturmaya basladi ve hep dilime doktum esimde bu yuzden tabiki beni degil ailesini hakli buldu ben fesat oldum kalbi kotu olan oldum hic hak vermedi bana. Bu yuzden de sogudu benden. Uzun zamandir tlf sifresini degismisti bilmiyordum bir sure. Sonra gordum ogrendim her gece karistirmaya basladim hic bisey bulamiyordum sadece ins. Da bi kizi devamli takip ediyordu arama bolumunde ilk onun hesabini goruyordum. Hic takmadim belki unlu biridir ondan bakiyordur diye girmedim hesabina. Ama dun gece bir is arkadasiyla yazismalarini yakaladim is arkadasi da benim gorumcemin nisanlisinin erkek kardesinin nisanlisi. Uyuyakalmis benimki tlf da gogsunde. Normalde uyuyakalmadan bile once tlf sarja takar oyle uyur. Baktim dertlesmis kizla bizim sorunlarimizi anlatmis benden sogudugnu bilmem ne. Ben okuyamadim ilk basta elim ayagim titredi. Hemen kendi tlf la fotolarını cektim konusmalarin. Daha sonra tam konuyu anlamadigim icin ben esiyim hemen bana aciklama yap ne bu konusmalar bilmem ne dedim. Kizda sakin ol hamilesin dusundugun birsey yok dedi. Hemen beni aramasini soyledim numarami atip. Kiz aradi dusundugun gibi benle arasinda birsey yok sadece benimle dertlesti aranizdaki sorunlardan bahsetti. Kiz benden taraf konusmus cok da guzel cumleler kurmus. Esinin kiymetini bil git saril uyu buda yok illa sogudum imkansiz 2 cocuk var diye bosanamiycam diye birsey yok omur boyu mutsuz olcagima 2 gun uzulurum falan demis.( aklima bu kadar diretmesine acaba bu kiza mi yaziyor diye gelmedi degill) daha sonra bi kizdan bahsetmis (m) ile olsaydim daha iyi olurdu hayatim bilmem ne. Sonra iste tsk edip kapattık telefonu 1 saat konustuk kizla..
Sonra dusundum esimin arkadasi cocukluk arkadasina sormak geldi bu kiz kim unutamadigi diye. Bekledim biraz once sordum ve instagramda takip ettigi kiz cikti bu. Sordum kiz kv mahallesinde oturuyor. Eski ciktigiymis kiz birakmis bunu. Ve kiz hic temiz ayakkabi degil baktigim kadariyla barlardan cikmayan bir kiz. Ben simdi ne yapiym kizlar sabah agladm esim dedi noldu 50 kere. Bisey yok dedim. Sonra geldi sen tlf sifresini biliyomusun dedi bende akilsiz gibi evet noldu dedim aciklama yapmadi cikti gitti ise. Sonra bana msj atiyo herseyi gorduysen insallh bundan sonra duzelirsin bilmem ne demis ya kafayi yicem. Bizm aramz iyiydi kv yuzunden benim susmamam yuzunden bu yapilir mi? Bende donus yaptim benim sifreni bildigim yok neler oliyor anlat hemen dedim suan birsey yazdigi yok arkadaslar ne yapmaliyim lutfennn geceden beri karnimdan agrilar eksik olmadi.
bütün evlilerin yaptığı en yanlış eyi sende yapışsın, erkeğe ailesini kötülemek...bazı konular kutsaldır, aile gibi...heleki anne,Merhaba hanimlar ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim 3 yasinda bir kizim var ve 37 haftalik hamileyim. Esimle bir suredir zaten sogukluk vardi aramizda cinsellik olarak ben yanasamiyordum sonra bunu astik. Bu sefer kv yuzunden falan kirginliklarim oldu zamaninda bunlari ben insanlarin gercek yuzunu gordukce icime oturmaya basladi ve hep dilime doktum esimde bu yuzden tabiki beni degil ailesini hakli buldu ben fesat oldum kalbi kotu olan oldum hic hak vermedi bana. Bu yuzden de sogudu benden. Uzun zamandir tlf sifresini degismisti bilmiyordum bir sure. Sonra gordum ogrendim her gece karistirmaya basladim hic bisey bulamiyordum sadece ins. Da bi kizi devamli takip ediyordu arama bolumunde ilk onun hesabini goruyordum. Hic takmadim belki unlu biridir ondan bakiyordur diye girmedim hesabina. Ama dun gece bir is arkadasiyla yazismalarini yakaladim is arkadasi da benim gorumcemin nisanlisinin erkek kardesinin nisanlisi. Uyuyakalmis benimki tlf da gogsunde. Normalde uyuyakalmadan bile once tlf sarja takar oyle uyur. Baktim dertlesmis kizla bizim sorunlarimizi anlatmis benden sogudugnu bilmem ne. Ben okuyamadim ilk basta elim ayagim titredi. Hemen kendi tlf la fotolarını cektim konusmalarin. Daha sonra tam konuyu anlamadigim icin ben esiyim hemen bana aciklama yap ne bu konusmalar bilmem ne dedim. Kizda sakin ol hamilesin dusundugun birsey yok dedi. Hemen beni aramasini soyledim numarami atip. Kiz aradi dusundugun gibi benle arasinda birsey yok sadece benimle dertlesti aranizdaki sorunlardan bahsetti. Kiz benden taraf konusmus cok da guzel cumleler kurmus. Esinin kiymetini bil git saril uyu buda yok illa sogudum imkansiz 2 cocuk var diye bosanamiycam diye birsey yok omur boyu mutsuz olcagima 2 gun uzulurum falan demis.( aklima bu kadar diretmesine acaba bu kiza mi yaziyor diye gelmedi degill) daha sonra bi kizdan bahsetmis (m) ile olsaydim daha iyi olurdu hayatim bilmem ne. Sonra iste tsk edip kapattık telefonu 1 saat konustuk kizla..
Sonra dusundum esimin arkadasi cocukluk arkadasina sormak geldi bu kiz kim unutamadigi diye. Bekledim biraz once sordum ve instagramda takip ettigi kiz cikti bu. Sordum kiz kv mahallesinde oturuyor. Eski ciktigiymis kiz birakmis bunu. Ve kiz hic temiz ayakkabi degil baktigim kadariyla barlardan cikmayan bir kiz. Ben simdi ne yapiym kizlar sabah agladm esim dedi noldu 50 kere. Bisey yok dedim. Sonra geldi sen tlf sifresini biliyomusun dedi bende akilsiz gibi evet noldu dedim aciklama yapmadi cikti gitti ise. Sonra bana msj atiyo herseyi gorduysen insallh bundan sonra duzelirsin bilmem ne demis ya kafayi yicem. Bizm aramz iyiydi kv yuzunden benim susmamam yuzunden bu yapilir mi? Bende donus yaptim benim sifreni bildigim yok neler oliyor anlat hemen dedim suan birsey yazdigi yok arkadaslar ne yapmaliyim lutfennn geceden beri karnimdan agrilar eksik olmadi.
Merhaba hanimlar ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim 3 yasinda bir kizim var ve 37 haftalik hamileyim. Esimle bir suredir zaten sogukluk vardi aramizda cinsellik olarak ben yanasamiyordum sonra bunu astik. Bu sefer kv yuzunden falan kirginliklarim oldu zamaninda bunlari ben insanlarin gercek yuzunu gordukce icime oturmaya basladi ve hep dilime doktum esimde bu yuzden tabiki beni degil ailesini hakli buldu ben fesat oldum kalbi kotu olan oldum hic hak vermedi bana. Bu yuzden de sogudu benden. Uzun zamandir tlf sifresini degismisti bilmiyordum bir sure. Sonra gordum ogrendim her gece karistirmaya basladim hic bisey bulamiyordum sadece ins. Da bi kizi devamli takip ediyordu arama bolumunde ilk onun hesabini goruyordum. Hic takmadim belki unlu biridir ondan bakiyordur diye girmedim hesabina. Ama dun gece bir is arkadasiyla yazismalarini yakaladim is arkadasi da benim gorumcemin nisanlisinin erkek kardesinin nisanlisi. Uyuyakalmis benimki tlf da gogsunde. Normalde uyuyakalmadan bile once tlf sarja takar oyle uyur. Baktim dertlesmis kizla bizim sorunlarimizi anlatmis benden sogudugnu bilmem ne. Ben okuyamadim ilk basta elim ayagim titredi. Hemen kendi tlf la fotolarını cektim konusmalarin. Daha sonra tam konuyu anlamadigim icin ben esiyim hemen bana aciklama yap ne bu konusmalar bilmem ne dedim. Kizda sakin ol hamilesin dusundugun birsey yok dedi. Hemen beni aramasini soyledim numarami atip. Kiz aradi dusundugun gibi benle arasinda birsey yok sadece benimle dertlesti aranizdaki sorunlardan bahsetti. Kiz benden taraf konusmus cok da guzel cumleler kurmus. Esinin kiymetini bil git saril uyu buda yok illa sogudum imkansiz 2 cocuk var diye bosanamiycam diye birsey yok omur boyu mutsuz olcagima 2 gun uzulurum falan demis.( aklima bu kadar diretmesine acaba bu kiza mi yaziyor diye gelmedi degill) daha sonra bi kizdan bahsetmis (m) ile olsaydim daha iyi olurdu hayatim bilmem ne. Sonra iste tsk edip kapattık telefonu 1 saat konustuk kizla..
Sen yakalamışsın Allahtan ben yakalayamadan evden kovdun...şüphelerimle tabi.şüphe en büyük gerçektir ..eskiden bensiz bir gün bile duramayan adam şimdi ne sesi var ne sedasi...demeki varmış birileri ...erkekler boşluk sevmiyorlar..biraz sorun yaşandı mi kolaya kaçıyorlar ...Ya da kendilerine dertleşecek yanaşacak sığınacak bir liman bir yara bandı arıyolar..ve en büyük tecrübedir erkekler ne kadar hatalı olurlarsa olsunlar çok konuşan herzelerine karışan bayan sevmiyorlar..net..onlar evde sandalye masa gibi sessiz sedasız durup yaşayan kadınlar istiyolar...aman bana karışmasın aman bana laf etmesin gibisinden..bizimkinde eski eşine dönmüş bizim kötü zamanlarımızda ...hemen eskiler geliyo akıllarına ...bi de kim çok çekiştirdiyse onlar kıymetli ...biz vefa ve fedakarlıklarımizi kısmaya başlayınca kötü oluyoruz...hatan varsa düşün kendine pay çıkar kimse %100 haklı olamaz düşün taşın konuş eşinle ve kendini çok yipratmaMerhaba hanimlar ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim 3 yasinda bir kizim var ve 37 haftalik hamileyim. Esimle bir suredir zaten sogukluk vardi aramizda cinsellik olarak ben yanasamiyordum sonra bunu astik. Bu sefer kv yuzunden falan kirginliklarim oldu zamaninda bunlari ben insanlarin gercek yuzunu gordukce icime oturmaya basladi ve hep dilime doktum esimde bu yuzden tabiki beni degil ailesini hakli buldu ben fesat oldum kalbi kotu olan oldum hic hak vermedi bana. Bu yuzden de sogudu benden. Uzun zamandir tlf sifresini degismisti bilmiyordum bir sure. Sonra gordum ogrendim her gece karistirmaya basladim hic bisey bulamiyordum sadece ins. Da bi kizi devamli takip ediyordu arama bolumunde ilk onun hesabini goruyordum. Hic takmadim belki unlu biridir ondan bakiyordur diye girmedim hesabina. Ama dun gece bir is arkadasiyla yazismalarini yakaladim is arkadasi da benim gorumcemin nisanlisinin erkek kardesinin nisanlisi. Uyuyakalmis benimki tlf da gogsunde. Normalde uyuyakalmadan bile once tlf sarja takar oyle uyur. Baktim dertlesmis kizla bizim sorunlarimizi anlatmis benden sogudugnu bilmem ne. Ben okuyamadim ilk basta elim ayagim titredi. Hemen kendi tlf la fotolarını cektim konusmalarin. Daha sonra tam konuyu anlamadigim icin ben esiyim hemen bana aciklama yap ne bu konusmalar bilmem ne dedim. Kizda sakin ol hamilesin dusundugun birsey yok dedi. Hemen beni aramasini soyledim numarami atip. Kiz aradi dusundugun gibi benle arasinda birsey yok sadece benimle dertlesti aranizdaki sorunlardan bahsetti. Kiz benden taraf konusmus cok da guzel cumleler kurmus. Esinin kiymetini bil git saril uyu buda yok illa sogudum imkansiz 2 cocuk var diye bosanamiycam diye birsey yok omur boyu mutsuz olcagima 2 gun uzulurum falan demis.( aklima bu kadar diretmesine acaba bu kiza mi yaziyor diye gelmedi degill) daha sonra bi kizdan bahsetmis (m) ile olsaydim daha iyi olurdu hayatim bilmem ne. Sonra iste tsk edip kapattık telefonu 1 saat konustuk kizla..
Yanlis anlasildim farkettim fakat bunu ben degil cocukluk arkadasi soyluyor esimle kizi tanidigi icin . Demek istedigim demekki evinden cikmayan yemegini temizlihini eksik etmeyen evdeki karisini bile gormemis gozu o kadar sogumus kiiHamilesiniz falan demeyeceğim ben. Bende hamileyim ama şu yorumu yaparsam bigün, lütfen biride beni kendime getirsin.
1.si kocanız dışında herkese sataşmışsınız. Kıza mesaj atmalar, aramalar, hemen anlatlar. Ben olsam cevap bile vermem. Bunun muhattabı asla kız değildi.
2.si kocanız eski sevgilisini hatırlıyor diye diğer kızı yerin 7 kat dibine sokmaya ne gerek var? Kızın suçu ne? Barlardan çıkmıyormuş. Yani? Kötü kız, pis kaka mı oldu?
3.sü kocanızın “her şeyi gördüysen kendine gelirsin”i karşısında hala “kv yüzünden böyleyiz” demeniz. Kendinize gelin lütfen. Sorun adam. Eski sevgiliyi aratır, kaç yıllık karısıyla sorunlarını elaleme anlatır, karısını hiçbir konuda savunmaz. Bide gider zorla çocuk yapmışsınız gibi “2 çocuk var diye buna katlanmam” der.
Değiştirin anahtarı, defolup gitsin. Böyle baba mı olur, böyle koca mı olur.
Yanlis anlasildim farkettim fakat bunu ben degil cocukluk arkadasi soyluyor esimle kizi tanidigi icin . Demek istedigim demekki evinden cikmayan yemegini temizlihini eksik etmeyen evdeki karisini bile gormemis gozu o kadar sogumus kii
Soğuması da başka arayışlar içine girmesini aklamıyor. Bunu bu kadar basite indirgemeyin. Eşiniz karaktersiz bi adam. Soğuduysa yapamıyorsa ayrılacağım der. Hamilesiniz diye bunu erteliyor değil yani. Çatır çatır başkalarına söylüyor bunu, bide utanmadan herşeyi gördüysen aklını başına al diyor. Tek suç eşinizde şuan, lütfen bu adamla bi evde devam etmeyin. Başka hiç kimseye de suçu yüklemeyin ki eşiniz aklanmasın.Yanlis anlasildim farkettim fakat bunu ben degil cocukluk arkadasi soyluyor esimle kizi tanidigi icin . Demek istedigim demekki evinden cikmayan yemegini temizlihini eksik etmeyen evdeki karisini bile gormemis gozu o kadar sogumus kii
+1Hayatım bana yazmamışsın cevabı ama cevap yazmadan duramadım . Kadınlık işte sadece evden çıkmayıp , yemek-ekmek yapmak değil .
Soğuduğu belli , kocanın yaptığı çok çirkin o tartışmaya açık değil ama bence sen de kendinde biraz hata aramalı ve değiştirmelisin kendini . Özellikle de bu kafa yapını![]()