• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
ben tapuda memurum önlisans mezunuyum kolay kurum değişmek için lisans mezunu olmak istiyorum ama sosyal hizmetleride çok istiyorum bu bölüm iki yıllık ama sanırsam okul bittikten sonra bunu 4 yıla tamamla durumumuz yokmu açıköğretim fakültesinde kamu yönetimi ile bunun arasında kaldım atatürk üniversite açıköğretim fakültesinde var 4 yıllık sosyal hizmetler hem ücretli hemde kitap vermiyorlar ara sınavlar netten olucak çıktı alıcam durmadan daha doğrusu amacı kendi branşımın işini yapmak bir mesleğimin olması el atında olmamak yani en kötü sosyal hizmetleri okuyup başka yere atanırsam görevde yükselmeyle sosyal calısmacı olurum ama kamu yönetiminde öle bir şansım olmaz sanırım ne olur yardım edin cildıracağım

arkdsm 2yil sosyl hzm okudu smdi lisansa tammliyor ataturk unv den.yukselme durumuda varms madem ki zaten calisiyormusunuz ucretinide verirsnz ciktilarida..nettende sinvlarini verirsiniz..enn kotusu ilk donem yapamazsaniz birakip baska bolum okursunuz..

ÇIKTILARA ÇALIŞMAK ZOR OLUR DIYE DÜŞÜNÜYORUM KİTAPI ELİME ALIP ÇALIŞMAK GİBİ OLMAZKİ BİRDE AÖFDE ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN ÜCRETSIZ OKUYORUM O ŞANSIM VAR NEBILEYIM AKLIM KARIŞIK

ben tapuda memurum önlisans mezunuyum kolay kurum değişmek için lisans mezunu olmak istiyorum ama sosyal hizmetleride çok istiyorum bu bölüm iki yıllık ama sanırsam okul bittikten sonra bunu 4 yıla tamamla durumumuz yokmu açıköğretim fakültesinde kamu yönetimi ile bunun arasında kaldım atatürk üniversite açıköğretim fakültesinde var 4 yıllık sosyal hizmetler hem ücretli hemde kitap vermiyorlar ara sınavlar netten olucak çıktı alıcam durmadan daha doğrusu amacı kendi branşımın işini yapmak bir mesleğimin olması el atında olmamak yani en kötü sosyal hizmetleri okuyup başka yere atanırsam görevde yükselmeyle sosyal calısmacı olurum ama kamu yönetiminde öle bir şansım olmaz sanırım ne olur yardım edin cildıracağım
Erzurum Atatürk Üniversitesi,4 yıllık sosyal hizmetler 2. Üniversite kapsamında zaten almıyor canım,Anadolu Üniversitesi 2 yıllık sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlamak istiyorsanız yine Erzurum aöf de sosyoloji den tamamlıyacaksınız kendi alanınızda yada örgünden tamamlayacaksınız.

PEKİ ŞÖYLE OLURMU AÖF SOSYAL HİZMETLERİ OKUSAM SONRA AÖFDEN DİKEY GEÇİŞLE SOSYOLOJİ OKUSAM İLLA ATATÜRKTENMİ OKUMAM LAZIM SOSYOLOJİYİ DİKEY GEÇİŞLE

PEKİ ŞÖYLE OLURMU AÖF SOSYAL HİZMETLERİ OKUSAM SONRA AÖFDEN DİKEY GEÇİŞLE SOSYOLOJİ OKUSAM İLLA ATATÜRKTENMİ OKUMAM LAZIM SOSYOLOJİYİ DİKEY GEÇİŞLE
Oradan tamamlanıyor diye biliyorum yani Erzurum'dan.

anladım cnm sağolasın ben kamu yonetıme talıp olayım en isi:D

uluslarası ilişkileri dondururum dikey geçişle geçerim ne olsun baska yapacak bısı kalmadı

uluslarası ilişkileri dondururum dikey geçişle geçerim ne olsun baska yapacak bısı kalmadı
Anadolu Üniversitesi mi uluslar arası ilişkiler kayıtının kökten silinmesi gerek ama aynı fakültede 2 bölümde ögrenci gözükemezsin.

ben bu üniversiteye dikey geçişle sosyal hizmetlere geçip okumaya karar verdım ama sınavsız geçiş busene yapılmayacakmış yıkıldım dgsye girmem lazım kaç puanla atanılıyor bu bölüme bilginiz varmı canlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X