Arkadaslar sevgilim vardı bundan bir buçuk ay öncesine kadar. Tahmin edersiniz ki çok fazla emeğim gözyaşımin olduğu bir iliskiydi çok sevdim. En kötüsü berbati Evimin karşısında atölyeleri var evidee evime yakın. Oturduğum yerden arabasını kendisini surekli görüyorum. Olaylar çok uzun aslında kısacasi ben bunun beni aldattığını öğrendim hem benimle hem başka kizla konuşuyormus son 2.5 aydır. Ben hissediyordum ama ispatlayamiyordum gerçekten kadın hissediyor. Bir şekilde biryerden öğrendim öğrendiğimde muhatap olacak kimse bulamadim o kadar kötü birseyki soramiyorsun iki Kelam etmek istiyorsun yok heryerde engellemiş. Karşımda görüyorum yanına kar kalıyor herşey hayatına devam ediyor gözüm dönüyordu kalktım gittim dükkanına Gözlerime baka baka onu sevdiğini gönlünün kaydığını söyledi onu tercih ettim dedi o an dünya durdu sanki. ben zaten oraya neden diye değil iki çift laflarım vardı onu söylemeye gittim. Söyledimde.. yüzünede tukurdum çıktım. Utanicakmi hayır. Karşımda hergn görmek zorunda kalmasam gitmezdim de gördükçe içimin yangını alev aldı. Beni heryerden engellemiş pislikmisim gibi davranan. Geçen gün Instagram whatsap engelini kaldırmış. Dün öyle merak ettim numarasını kaydettim baktm beni kaydetmis whatsapa. Durum paylaştım hepsine baktı etti. Ne değişti ne olduda böyle oldu? Bunun adı nedir napmaya çalıştığını anlamadım. Bende engelleyip engellememek arasında kaldım engellemeyip durumda mutlu olduğumu gozunemi sokayım yoksa engeli basayimmi bilemedim. Hangisi benim onun gozundeki ezik aptal konumumu kapatır. Hangisi koyar ona? İçim çok yandı benim beni çok engelledi ben napcagmi bilemedim.