Yani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim
Kimi insan ulaştığı şeyin nankörüdür,esınizde böyle..Yani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim
Canım inşallah herşey çok güzel olacak, Allah büyük, eşin sana haksızlık yaptı ama Allah görüyor elbet, ben Eminim zamanla çok daha iyi olacaksın, Allah mazlumlarla beraber. Sabret sadece.Yani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim
Evet evet aynen.Eylüllll hoşgeldin canım
Hayat nelere gebe, neler neler görüyoruz
Keşke yaşanmasaydı ve güçlü olmak zorunda da kalmasaydın
Ama biliyor musun pişman olacak hemde çokkk
Ve ozaman artık çok geç olacak
Bizler seviyoruz seni tatlım inan ki varız, klavye ucunda değiliz sadece,
ruhundan kalbinden öpüyorum güzel kardeşim
Ah keşkeVe birşey söyleyim mi
Keşke keeşşşşkeeee ilk başta fake diyenler gerçekten haklı olsalardı eylül(
Bize bir oyun oynasaydın eğlenseydin de varsın yalan olsundu
Yuvanda huzurlu olsaydın şimdi, keşke...
Evet canım var. Ama Sivas Erzurum Elazığ hem referans isteyen iller hemde görev süresi 6 yıl. Bi başıma çok zor olur hem daha küçük yavrum. Ben şark çıkana kadar İzmir de kalmayı daha sonrasında Hakkari ya da Şırnak a gitmeyi dusunuyorum en az görev süresi olan iller 3 yıl . Şark hizmetini yapmam zor olacak diye kurum değişikliği yapmak istiyorum bunu soruyorum aslında. Hangi kurum daha iyidir diye bakanliklardanEylül şimdi sen bosansan istediğin şehri seçme hakkın var mi? Eğer öyleyse çocuğunu daha iyi yetistirecegin terör sorunu olmayan şehirleri yazsana. Hem Doğu aradan çıkar, hem sakin bir şehir olur.
Sivas, Elazığ, Erzurum, Artvin Doğu sayılıyor ve gayet rahat şehirler. Torpil şehri diye geçiyor ama senin özel durumundan tayin isterken buraları istesen olur belki.
canım şuan iyi olamasan da bu normal. İyi olmak için kendini baskı altındaki hissetme lütfen. Herşeyin zamanı var. Herkese tabiki anlatamazsın. Anlatma da zaten. Ama en azından ağlamaktan çekinme. Çünkü bu şuan yaşayabileceğin en masum ve yüreğini en ferahlatacak olay.. Sebep arayarak kendini yıpratma. Takdirdi ve yaşandı... En son2011kpss ye girmiştim sanırım. Oyüzden memuriyet prosedürleri hakkında bilgim yok. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahYani içimi dokemiyorum. Normal miyim bilmiyorum.kendimi iyi hissediyorum ama ya değilsem .. oğlum çok mutlu teyzesiyle dedesiyle ananesiyle ev kalabalık ..Hiç bı şeyden haberi yok kuzumun . Ben nasılım.. gözümün icine bakan ailem . Yediğim yemeğe kadar bakan gizliden beni takip eden annem .. kendime değil de onlara üzülüyorum . Çok doluyum ama.bombosum sanki. Bu zamanlarda gecicek insanlar neler atlatıyor diyorum ama oğlum ben neden yani çok mutlu oldugum .,çok guldugum için ya da çocuk ruhlu olup eşimi sevdiğim için mı bunları hakettim. Ya da başkaları gibi iş yerinde beş para etmez adamlara ,güler yüz gösterip eve gelip evdeki hayat arkadaşımin yüzüne bakmadığım için mı bunları yaşadım ... İnanın bilmiyorum. Kimseye de anlatamıyorum .. güzel huzurlu bir hayat istiyorum evladimla o yüzden sizden fikir almaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?