Fikirlerinize İhtiyacım Var :(

Burda mevzu evinize karışması
Yoksa 9 ay karnınızda taşıdığınız çocuğu yada emek verdiğiniz herhangi birşey ile ilgili kararı siz bilirsiniz, iyisi kötüsü sizin kararınız, vermek istemiyorsanız vermeyeceksiniz net. Çocuk doğar, Allah korusun alerjisi olursa o zmn bakarsınız, ama şu an neden vermeyi düşünesiniz, ne bebeği strese sokun ne üzülün

Esim yeni evlendigimizde muhabbet kusu aldi.. evimizin bireyi oldu, cok sevdik.. hamile kaldim, dogum yaptim, kizim buyudu, hic bir sorun olmadi...

Bizim kusumuz baska odada da degildi, surekli bizimleydi..

bakma sen kaynanana.. bosver..

Bizim kv kuşun sesinden rahatsız oluyormuş :)
Eee gelme bana o zaman ne halin varsa gör evinden dicem demiyorum çok car car yaptığı zamanlar onu oturma odasında tek bırakıyorum tv ile sosyalleşsin :) gidiyorum tv olmayan salonda oturuyorum tek başıma kafamı dinliyorum. Ha dersen ki kuşu götürüyormusun o gelince yooo kuşun her zaman alışık olduğu yere bırakıyorum yani oturma odasına.
Ben üstünüm ben bilirim yapanlara o anda cevap ver sonra umursama soğuk ol.

Kayınvalidene ne ya
Çok üzgünüm ama kuşun zaten çok yaşlı
Şimdi onu göndersen ve kaybetsem vicdan azabı duymaktan kendine gelemezsin
seninki gibi bir kuşum vardı
10 yaşında kaybettim
Nasıl bir şey olduğunu biliyorum onun sevgisinin
Şimdi de kedim var
Ağzıma burnuma tüyleri kaçıyor küçük yavrumun
Ama kralı gelse evden göndertemez
Eşime çevreden diyolar gönderin o kediyi diye
Eşim de karım beni gönderir onu göndermez diyor :D
Kısacası kayınvalidene ne?

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda ? Eşinizle konuşun birdahaki bu konu açıldığında o tepkisini versin ev benim kuş benim çocuk benim sen bizi istediğin gibi büyüttün bitti şimdi bizde çocuğumuzu istediğimiz gibi büyüteceğindesin bitti gitti annesi en başta kızar 1-2 gün belki küser ama evladı sonra geçer siz söylerseniz gelin konuştu olur

Benim evde iki köpeğim bir kedim vardı. Kızımı beklerken aynı teraneleri en yakınımdan bile dinledim. Siz ikinciyi yapınca ilki sokağa mı attınız başkasına mı verdiniz; o da benim evladım dedim. baktılar üç beş ben sertleşmeye başlıyorum, yavaş yavaş kesildi tepkiler. şimdi kızım 2,5 yaşında ve tüm hayvanlara karşı sevgi dolu büyüyor, çok şanslıyım :)

Evet çok haklısınız. Birdaha bu konu açılırsa babası önce sigarayı bıraksın sigara daha zararlı çocuğumuza diyeceğim.

kvye cevap vermek için eşinizi hedef almayın
kimseye laf yetiştirmeniz gerekmez
kvye karışmaması gerektiğine dair net ve sakın cevap verin
sigara konusunu eşinizle ayrıca konuşursunuz
kvye hinciyla eşinizle aranızı bozmayın

Kvyi ne ilgilendirir sizin kuşunuz. Karistirmayin. Ayrıca taa çok küçüklüğümden beri kuşlarımız vardı , hiç bir zararını görmedim. Hala var ve gerçekten çok seviyorum. Hiç bir yere vermeyin, çocuğunuz da küçüklükten hayvanlara alışır , hayvan sevgisi gelisir.

Merhaba Kızlar, Benim yaklaşık 15 yaşlarında bir muhabbet kuşum var.Bana geldiğinde o da ben de küçüktük beraber büyüdük.Bana, benim sesime, sevgime o kadar alışkın ki.O aramızdaki bağı gerçekten anlatamam.Bir derdim olduğunda belki garip gelecek onunla dertleştim, onun sevgisi ile iyileştim.Evlendim kuşum 1 ay kadar annemlerde kaldı ben sanki onu terketmişçesine kahroldum sonra alıp bana getirdim ayrılmam mümkün değil.Eşimde ona olan düşkünlüğümün çok çok farkında..Kaç sefer hasta oldu soluğu veterinerde aldık ağladım o kadar çok ağladım ki..Şimdi diyeceksiniz enteresan vs.Alt tarafı bir kuş.Arkadaşlar alt tarafı bir kuş değil işte.Şimdi bebeğim olacak.Kv te en başından beri ben evde hayvan istemem yok şöyle yok böyle derdi.Dün akşamda çocuk olunca kuşu gönderirsin evde kuş olmaz vs. dedi.İçimi bu fikir bile yaktı bitirdi.Ben çocuğumu annesi olarak ondan daha çok düşünürüm bende dedimki salonu kullanmıyoruz orada durur kuşumun yeri ayrı çocuğumun yeri ayrı bende dedim.Yok yine itirazlar bir ısrarlar..Yani o da biliyor kuşuma olan düşkünlüğümü te en başından beri benim evimdeki kuşuma karışıyor. Ben kuşumu bırakmak istemiyorum dün akşam çok ağladım.Yani yavruydu büyüttüm besledim 15 yıldır benimle.Ölecekse de benim yanımda ölsün ama onu terkettim diye hissetmesin.Sizce ayrı o da da olmaz mı ? Şimdi hamilelik piskolojisiyle yazıyorum anne olunca farklı düşünürüm ona bir şey diyemem ama tek bildiğim kuşumu da çocuğumu da çok seviyor olduğum.. Çok moralim bozuk inanın.. Eşimde bir şey demedi...
Pardon da sizin evinizde ki kuştan kayınvalidenize ne. Net bir şekilde bu benim kuşum ve benim evimde kalacak deyin konuyu kapatın. Üzerine vazife olmayan şeylere karışmasın.

Ya afedersiniz ama dert mi şimdi bu? Gülüp geçemediniz mi? Kalkıp kuşu atacak değil ya. Gülüp geçin, bildiğinizi yapın. Cevap vermek, polemiğe girmek boş çünkü anlamayacaktır. Çenenizi yorduğunuza , kendinizi üzdüğünüze yazık. Gününüzü bile ziyan etmişssiniz. Kuşu at diye boğazınıza yapışmayacak, merak etmeyin. Keyfinize bakın yav. Sağlıkla kucağınıza alın.

Pardon da sizin evinizde ki kuştan kayınvalidenize ne. Net bir şekilde bu benim kuşum ve benim evimde kalacak deyin konuyu kapatın. Üzerine vazife olmayan şeylere karışmasın.

Kv gereken cevabı veriyorum ama o hiçbir sözün altında kalmıyor.Zeytinyağı gibi üstte çıkmasını bilir.Aile apartmanındayız onların hediye ettiği evde oturuyoruz.Ev onların diye sanırım karışma hakkı buluyor kendinde ama ben hareketlerimle tavırlarımla evime karışılmasından hoşlanmadığımı belirttim ama anlayana..

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda ? Eşinizle konuşun birdahaki bu konu açıldığında o tepkisini versin ev benim kuş benim çocuk benim sen bizi istediğin gibi büyüttün bitti şimdi bizde çocuğumuzu istediğimiz gibi büyüteceğindesin bitti gitti annesi en başta kızar 1-2 gün belki küser ama evladı sonra geçer siz söylerseniz gelin konuştu olur

Eşim kuşumla olan bağlımın öyle sıradan olmadığının farkında.. Bugün tekrar konuştuk, zaten o da seviyor tamam dedi. Artık annesine uygun bir dille cevabını verir inşallah.

Ona deyin ki senin evin değil burası benim evim. :( sizin kusunuz sizi ilgilendirir o ne karışıyor ki çok yüz vermişsiniz bende kuşlarla büyüdüm çok sağlıklıyım

Back
X