Yaklaşık 10 aydır konuştuğum biri var. Bir doğa kampında tanıştık. İlk görüşte aşık oldum. Kamptan sonra beni sosyal medyada buldu. İletişime geçti. Konuşmaya başladık. Tanıdıkça daha da sevdim. Neyse bu çocuk doktor. Tusa hazırlanmaya başladı. Biraz koptuk o ara. Bazen konuşuyoruz. Sürekli ders çalışıyor. Sınavı da baya yaklaştı. Ağustos6n 12 sinde sınavı. Kendisi şu an izmirde yaşıyor. Ben de o taraflara tatile gidicem. Muğlaya. Haber verdim. İzmirde arkadaşlarım var Muğlaya gelmişken bizi görmeden gitme dediler. Ona da haber verdim İzmire de geçebilirim gezmeye diye. Bana dedi ki sınavdan sonra gelsen çok güzel olurdu. Sınav var malum çıkamam sınavdan önce maalesef. Görüşürdük Güzel olurdu dedi. Nasip değilmiş dedim geçtim. Sizce tatili ertelesem mi? O arada başka yerlere gidip muğla izmir tatilimi 1 ay ertelesem sınavından sonra Muğlaya gitsem yakın zaten ya o gelir ya ben izmiri de gezmek istersem giderim. Değer mi beklemeye onun için sizce? Bazen diyorum nasılsa eninde sonunda gideceksin geç erken ne fark eder? Gitmişken onu da görürsün. Bazen de diyorum beni bekledi tatlini benim için erteledi diyip havalanmasın kararsızım sizce napmalı?