- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi FairyTale89
-
Çalışıomusun?Başka şehre gidip başlangıç yapmak herkes ister ama maddidırumun var mı?Aileni özleyebilirsin.Bide gittiğin yerdekiler de iyi olucak mı bu sorunda var.Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
Birilerinden fikir yardım almak istiyorum
29 yaşında bekar bi bayanım aşırı ciddi sorunlar yaşadım kısa zamanda ve üstesinden gelemiyorum acılardan mı anılardan mı uzaklaşmak mı desem ya da herşeyden herkesten uzaklaşmak istemek mi desem bilmiyorum hayatımı yaşadığım yeri değiştirmek istiyorum ama nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum
Belki benim gibi isteyip yapan vardır .Bende şu kararı alıp başka şehire gittim iyi oldu ya da kötü oldu diyen vardır ... Çünkü gidip pişman olmakta istemiyorum sorun sadece nerden / nasıl başlayacak olmam şimdiden herkese teşekkür ederim.
Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
29 yaşında bekar bi bayanım aşırı ciddi sorunlar yaşadım kısa zamanda ve üstesinden gelemiyorum acılardan mı anılardan mı uzaklaşmak mı desem ya da herşeyden herkesten uzaklaşmak istemek mi desem bilmiyorum hayatımı yaşadığım yeri değiştirmek istiyorum ama nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum
Belki benim gibi isteyip yapan vardır .Bende şu kararı alıp başka şehire gittim iyi oldu ya da kötü oldu diyen vardır ... Çünkü gidip pişman olmakta istemiyorum sorun sadece nerden / nasıl başlayacak olmam şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ah bende gitsem diorum ama sezen ablanında dediğigibi nerde bende o yürek:):)Vallaha gittiğimiz yerde aynı olucak.Herkes sanki kötülükte yarışıyor.O yüzden kendinizi yenilemeyi deneyin.Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
Koşullar uygun olmadığı sürece birşey değişmez.Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
Sorunlarını peşinde getirmeyeceksen neden olmasın? Ama sorunlarını ardında bırakan için onlarla yüzleşmen onları alt etmen de gerekiyor.Maddi imkanım var şuan maddi açıdan sıkıntım yok onun dışında gitmek isteme sebebim yaşamış olduğum sorunlar ve burda kaldığım sürece bu sorunlar karşıma çıkıcak herkesten herşeyden kaçmak istiyorum haksız oldugum bir konu yok ama uzun süreçli bir sorun yaşadığım için aşırı yorgunum şuan destek alıyorum mesela pskologdan
ama böyle bir karar alıp mutlu olan başaran var mı / ya da pişman olan var mı onu çok merak ediyorum ??
Ben yapamadım ama seninimkanın varsa git.Umarım çok mutlu olursun.Maddi imkanım var şuan maddi açıdan sıkıntım yok onun dışında gitmek isteme sebebim yaşamış olduğum sorunlar ve burda kaldığım sürece bu sorunlar karşıma çıkıcak herkesten herşeyden kaçmak istiyorum haksız oldugum bir konu yok ama uzun süreçli bir sorun yaşadığım için aşırı yorgunum şuan destek alıyorum mesela pskologdan
ama böyle bir karar alıp mutlu olan başaran var mı / ya da pişman olan var mı onu çok merak ediyorum ??
mesela nasıl bi şehire gittiniz küçük / büyük ?Geçicide bir karar aldım ve pişman olmadım yolunda gitmeyen bir şeyleri kurtardım hatta. Olay tamamen kafanızda, yaptığınız şeyin size iyi gelmesi için size iyi geleceğine tamamen inanmalısınız
Mesela küçük bi şehirde yaşıyorum nasıl bi yere gidersem nereye gidersem daha rahat hayat kurabilirim
mesela nasıl bi şehire gittiniz küçük / büyük ?
zorluk yaşadınz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?