Fikirlerinize ihtiyacım var :(

FairyTale89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
1.221
1.142
83
Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum sadece fikir istiyorum.
hayatımı yaşadığım yeri değiştirmek istiyorum ama nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum
Belki benim gibi isteyip yapan vardır .Bende şu kararı alıp başka şehire gittim iyi oldu ya da kötü oldu diyen vardır ... Çünkü gidip pişman olmakta istemiyorum sorun sadece nerden / nasıl başlayacak olmam şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Öncelikle yeni üye oldum konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum
Birilerinden fikir yardım almak istiyorum
29 yaşında bekar bi bayanım aşırı ciddi sorunlar yaşadım kısa zamanda ve üstesinden gelemiyorum acılardan mı anılardan mı uzaklaşmak mı desem ya da herşeyden herkesten uzaklaşmak istemek mi desem bilmiyorum hayatımı yaşadığım yeri değiştirmek istiyorum ama nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum
Belki benim gibi isteyip yapan vardır .Bende şu kararı alıp başka şehire gittim iyi oldu ya da kötü oldu diyen vardır ... Çünkü gidip pişman olmakta istemiyorum sorun sadece nerden / nasıl başlayacak olmam şimdiden herkese teşekkür ederim.
Çalışıomusun?Başka şehre gidip başlangıç yapmak herkes ister ama maddidırumun var mı?Aileni özleyebilirsin.Bide gittiğin yerdekiler de iyi olucak mı bu sorunda var.

29 yaşında bekar bi bayanım aşırı ciddi sorunlar yaşadım kısa zamanda ve üstesinden gelemiyorum acılardan mı anılardan mı uzaklaşmak mı desem ya da herşeyden herkesten uzaklaşmak istemek mi desem bilmiyorum hayatımı yaşadığım yeri değiştirmek istiyorum ama nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum

Kafanizda ayni dusunceler varken fizana da gitseniz degisen bir sey olmaz. Sehir degistirmek cozum olmaz. Dusunce seklinizi degistirmeyi deneyin. Muhakkak sehir degistirmeliyim diyorsaniz da degistirin. Sorunlariniz ile bas edemiyorsaniz destek alabilirsiniz.

Ah bende gitsem diorum ama sezen ablanında dediğigibi nerde bende o yürek:):)Vallaha gittiğimiz yerde aynı olucak.Herkes sanki kötülükte yarışıyor.O yüzden kendinizi yenilemeyi deneyin.

Maddi imkanım var şuan maddi açıdan sıkıntım yok onun dışında gitmek isteme sebebim yaşamış olduğum sorunlar ve burda kaldığım sürece bu sorunlar karşıma çıkıcak herkesten herşeyden kaçmak istiyorum haksız oldugum bir konu yok ama uzun süreçli bir sorun yaşadığım için aşırı yorgunum şuan destek alıyorum mesela pskologdan
ama böyle bir karar alıp mutlu olan başaran var mı / ya da pişman olan var mı onu çok merak ediyorum ??

Koşullar uygun olmadığı sürece birşey değişmez.
Koşullar uygunsa temiz bir sayfa açmak, kendinizi daha doğru şekilde ifade edebileceğimiz yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelir tabi ki.
Not: Biraz ayrıntı mı vermen lazım ne:)

Maddi imkanım var şuan maddi açıdan sıkıntım yok onun dışında gitmek isteme sebebim yaşamış olduğum sorunlar ve burda kaldığım sürece bu sorunlar karşıma çıkıcak herkesten herşeyden kaçmak istiyorum haksız oldugum bir konu yok ama uzun süreçli bir sorun yaşadığım için aşırı yorgunum şuan destek alıyorum mesela pskologdan
ama böyle bir karar alıp mutlu olan başaran var mı / ya da pişman olan var mı onu çok merak ediyorum ??
Sorunlarını peşinde getirmeyeceksen neden olmasın? Ama sorunlarını ardında bırakan için onlarla yüzleşmen onları alt etmen de gerekiyor.

Ben yapamadım ama seninimkanın varsa git.Umarım çok mutlu olursun.

Gideceginiz yerde hic sorun yasamayacak misiniz? Bunun garantisi var mi? Kimin hayati 4/4 luk hic sorunu olmayan insan var mi? Aldigimiz kararlarin sonuclarina katlanmak zorundayiz her zaman dogru kararlar alamayabiliriz. hepimiz insaniz dolayisi ile hata yapma sansimiz vardir.
Size burda ben yaptim iyi ki de yapmisim derse biri sizin de dogru karar vereceginiz anlamina gelmez. Herkesin hayati ve dogrulari farklidir.

Hani üniversite okusam arkadaş çevre değiştirip başka arkadaş edinirsin yada sosyal birşeyler yaparsın falan ama mezun olalı 10 sene oldu iyi bir işi olan biriydim sorunlardan dolayı istifa ettim ailemle yaşıyorum aileme yönelttim bu teklifi hep beraber gideriz dediler ama ben 29 yaşındayım tabiki aile öncelik ama kendim çabalamak istiyorum açıkcası
işte böyle radikal karar alıp şurda yaşamaya başladım şartlar böyle / şöyle ya da şu zorluklar var kolayıkları diyen birileri yok mu ki merak ediyorum :)

Arkadaşım tam da sizin yasinizda yapti. Ogretmendi baska sehre tayin istedi. Kesinlikle tebdil i mekanda ferahlik vardir. Şükür o atlatti. Darısı sizin basiniza. Sehir değiştirme imkaniniz varsa hic dusunmeyin

Geçicide bir karar aldım ve pişman olmadım yolunda gitmeyen bir şeyleri kurtardım hatta. Olay tamamen kafanızda, yaptığınız şeyin size iyi gelmesi için size iyi geleceğine tamamen inanmalısınız

Mesela küçük bi şehirde yaşıyorum nasıl bi yere gidersem nereye gidersem daha rahat hayat kurabilirim
Geçicide bir karar aldım ve pişman olmadım yolunda gitmeyen bir şeyleri kurtardım hatta. Olay tamamen kafanızda, yaptığınız şeyin size iyi gelmesi için size iyi geleceğine tamamen inanmalısınız
mesela nasıl bi şehire gittiniz küçük / büyük ?
zorluk yaşadınz mı ?

Mesela küçük bi şehirde yaşıyorum nasıl bi yere gidersem nereye gidersem daha rahat hayat kurabilirim

mesela nasıl bi şehire gittiniz küçük / büyük ?
zorluk yaşadınz mı ?

Geçici olarak gittim zorluk yaşamama sebebim ailemin burada olması lakin genel olarak oturduğum şehirde ise başka bir hayatım var. Şöyle tavsiye vereyim size. Küçük şehirde yaşıyorsanız çok büyük bir şehire taşınmayın size kargaşa gibi gelebilir. Daha küçük bir yer ise sıkıcı. Hangi şehirde oturuyorsunuz ona göre söyleyeyim size. İmkanınız varsa gideceğiniz şehirden gitmeden önce arkadaş edinmeniz lazım, oradada sosyal birisi olmanız şart. tek başınıza başka yere gidip bir hayat kurmanın ve bunu kalıcı yapmanın en iyi başarılı yolu sosyalleşebilmek ve çevre sahibi olmak. Yalnız hissstmemeniz lazım

Back
X