- 13 Ekim 2019
- 41
- 61
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Eşiniz burada haklı aslında benim annem yeğenime bakarken çok bunalmıştı.Komşu çay içmeye ya da çarşıya filan gezmeye çağırdığında bebeği bırakıp gidemediğinden depresyona girmişti.Ablam kızının kendi elinde büyümesini isteyip işi bırakmıştı şimdi iyi ki bırakmışım tam bana ihtiyacı olduğu yaşlarında ilgilenebilme fırsatım oldu diyor.Çalışırken kaliteli zaman geçiremiyolardı pek yorgun gelince tahammülü azalmış oluyordu.İmkanınız iyiyse bence çocuğunuza el bebek gül bebek kendiniz bakınonun sosyal hayatı yok mu diyor.
Kayınvalidem bir keresinde aile ortaminda evlat sermaye torun kdv si denildiğinde yoo ecem verse ben bakarım eksiksiz demişti.Ama doğru bakmak zorunda değil.Ben hem bize çok yakın oturuyor hem çok sevdigini söylüyor diye öyle düşündüm.Kayinvalideye sormadan cocugu ona kakalamak yanlis olmus.
Kadin zaten omru boyunca kendi cocuklari yani sira ogretmen olrak cocuk yetistirmis.
Bakmaya mecbur mu? Cok sacma bu lafiniz.
Dogurma karari aldiysaniz kendiniz bakacaksiniz yada hal caresine bakacaksiniz, cocuk yaparken kayinvalideye sordunuzmuda simdi ona itiyorsunuz?
Bakıcı meselesi benlik değil,karşıyımdurumunuz iyiymiş bide üstüne çalışacaksınız bakıcı tutmak diye bi seçenek var farkında mısınız?
Bilmiyorum ne yapsak tıkandım,çalışmiyim ama napiyim kendimi ispatlicak?Kv istiyorsa ok, ama bu koca zaten senin ozguvenini mahvetmek icin ugrasiyor. Konusacagin lafa kadar karismak ne demek?
Evet en iyisi kreş zamanını beklemek.El birliğiyle ikna oldum şuanEğer kv istiyorsa bilemedim ama eşiniz onunda sosyal hayatı var derken, annesi bişey çıtlatmışta ondan demiş olabilir mi? Bence kızınız kreş yaşına gelsin ondan sonra çalışmayı düşünün madem ihtiyacınızda yok kızınızı anne ilgisinden mahrum bırakmayın, hem evde kendinize bir şeyler bulabilirsiniz zaman geçirecek kendinizi faydalı hissedecek ☺
Bakmak zorunda değil babanne . Ben kendi adıma Allah yaşlılık zamanlarını gösterirse torunlarıma bakmayı düşünmüyorum . Tam rahata ermişim emekli olmuşum çocukları büyütmüşüm bu sefer torun bak. Bir kadının hayatı sürekli çocuk büyütmekle mi geçsinAyyy bu adamlara evimizin direkleri olsun diye herseyi emanet ediyoz sonra annemin sosyal hayati var diyip bizimkini eve kilitliyolar ne yazik ki aynisini yasiyorum istiyorum ki calisayim ama kv parttime 2 saat maksat kafasi dagilsin diye ise gidiyo toruna deli gibi aşıklar bakmaya gelince kaciyolar ama bizim ihtiyaclari dusunen hic yok
Aynen bunu düşünüyorum. Emekli olduğumda gezicem. Kadın olarak bizde bir emekli olalım demiBakmak zorunda değil babanne . Ben kendi adıma Allah yaşlılık zamanlarını gösterirse torunlarıma bakmayı düşünmüyorum . Tam rahata ermişim emekli olmuşum çocukları büyütmüşüm bu sefer torun bak. Bir kadının hayatı sürekli çocuk büyütmekle mi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?