- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Maviiiiiiiii
Tabiki sadece benim ailem yok. Ayrica ailemle keske dediginiz kadar sık görüşemiyorum. Eger alklle karsiysaniz ve kocaniza zorla iciriyorlarsa, evinizde disaridaki ayakkabilariyla dolasiyorlarsa, evinizden cikip aninda dedikodunuzu yapmaya geciriyorlarsa, helal et yediginizi bildikleri halde helal kesim almayip size bilmediğiniz türden etleri yedirip yedikten sonra soyluyorlarsa ve esinizle sizin aranizi yapmaya calisipta siz gittikten sonra bu fazla musluman bunu nerden buldun gibi laflari kendi kulaklarinizla duyuyorsaniz ayrica surekli gardrobunuz karistirilip geldiklerinde sizin yatak odanizda kalmak için israr edip izin verilmeyince de kavga cikariyorlarsa herkesin icinde omzunuzdan tutulup silkelenerek siddet gormusseniz kaynananiz ozellikle sizin evinizde ustune siyip koltuklariniza bulastiriyorsa ve amaaaan para kazaniyorsun yikat bunlari isedim ben diyorsa ve daha sayilamayacak agza alinmayacak sebeplerden kufurlerden dolayi gorusmek istemezsiniz. Ve ben öyle sessiz biri degilim isteklerimi bastira bastira soyledim. Eşim sessizdir ama onuda surekli yatak odamda kalmak istemelerinden iskillenerek ve yatagima küçük tuvaletini yapip ertesi gune ay pardon bir yatak alirsiniz artik dedikten sonra ipleri inceltti. Kimse sebepsiz arayi acmak istemez en azindan ben onlardan degilim. Burada her gun halilarimu yikatamam ya da yeni esya alamam zaten kirada yaşıyorum. Yapma dememe ragmen beni hasta ettiler gozumun icine baka baka torunun bezini cikartip eltimle birlikte bezsiz denemelerini benim evimde yaptilar. Baskasi olsa evden kovardi. Bennyine iyi niyetli bir sekilde konuştum. Ama durum degismedi. Yarin aksam yine bendeler. Surprizleri ne olacakArtık içim dayanmıyor
Kızlar merhabalar. Benim asamadigim bir konu var ve uzadikca uzuyor, üzdükçe de üzüyor. Evlendim ve yurtdışına yerleştim ailemi senede bir kez görebiliyorum. Epeydir yanlarindaydim ve geri dönmeme az bir süre kaldı. Oradayken de onlari cok cok özlüyorum her gun görüntülü gorussekte onlarin zor...www.kadinlarkulubu.com
hiç ayıp olmasa eşimin ailesiyle hiiç goruşmek istemem diyen de eşini Turkiye ye kendi ailesinin yanına gitmeye ikna etmeye çalışan biri, her ay Turkiye ye gelmeyi isteyecek, butun tatilleri ailesinin yanında geçirmek isteyen biri yanlız. bir tek sizin aileniz yok bilin istedim![]()