- 31 Temmuz 2020
- 390
- 972
- 53
- Konu Sahibi Bournemount
Ben dert etmezdim eşimin taktığını kaynanamın takmasını. Amaa neden etmezdim. Gerçekten durumu yoksa ve bana bir zararı olmamışsa etrafta gönlü hoş olsun diye etmezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim madem kocam alicak ne diye kaynanan takicaksa işte.. maksat gösteriş olsun baska bisi degil annesi gururlansin diye ... seninle ayni tepkiyi verirdim..Beninde aynı şeyi söyledim.bunun için tartıştı benimle.beni anladığın için çok sevindim gerçekten.bir büyük altın taksın maden kime hava atmak için o bilekliği alıyorsun dedim.
madem alabilecek durumdayız ver ben kendim istediğim şeyi alayım koçam aldı derim en azından dedim
Valla milletin kaynana killbil gibi kadın alıp cebine de atmayacak ne var yani mutlu olsa torunuma ben aldım dese.Doğum hediyesi diye iki sözcüğü yan yana getirmeyi akıl edecek ince kaynanayı bulmuş da şımarıklık ediyorsunuz.
Valla sizin gibilere gelir böylesi.
Bize gelir meymenetsizi.
Ben de bu düzenden biktim artık.
Haksız mıyım?
Eşiniz gereksiz işler peşinde. Hayır, bir de sağa sola çalım atarlar falan 10 bin TL bileklik taktık diye, canınız sıkılır. Kaynananız istiyorsa yapsın imkanı ölçüsünde birşeyler.Kızlar bu saatte fikrini alabileceğim kimse yok yanlış mı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Yeni doğum yaptım yurtdışında yaşıyoruz.ailelerimizden kimse yok yanımızda.bir kaç ay sonra Türkiye’ye gideceğiz ve eşimin annesi geline doğum yaptı ne takayım diye sormuş eşime.
Doğum yapmadan önce de sormuştu ben bişey istemiyorum canının sağlığı yeter dedim.eltimde hamile ikisine birden büyük altın alayım demiş.kaynanamın bir geliri yok ama biz ve diğer kaynım sürekli para gönderir.yani asgari ücretten daha çok geliri var.eşimde anne sen bişey alma ben bir bileklik alayım tak demiş.bileklikte yaklaşın 10 bin TL.bende buna ne gerek var sağ cebimden alıp sol cebime koymak istemiyorum dedim.eşimde çok memnuniyetsizsin dedi ve tartıştık.yani gösteriş için biz bunu taktık diyecekler.kabul etmemekte haksızmıyım?
eşime çok istiyorsan sen al takım dedim senin alıp annenin takması çok saçma ayrıca annenden bişey de beklemiyorum dedim.He madem almak istiyor bir altın yeter niye bu kadar abartıyorsunuz dedim vetartışma çıktı evde.