- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
işyerine eşim şirket arabasıyla ben servisle gidiyorum. onun dışında zor olurmu bilmiyorumNeden olmasın varsa böyle düşünceniz
Ama suda var araba alışkın biri iseniz arabanın yokluğu zorda olabilir
Tekrar araba alabileceksiniz ?Kızlar Merhaba
biz eşimle kirada oturmuyoruz. arabamız var.arabayı 100 bin gibi bir rakama satıp üzerine kredi çekip 250 civarında bahçe katı bi ev alıp kiracı koymak mantıklımı sizce?
araba artık lüks bir ihtiyac degil.Kızlar Merhaba
biz eşimle kirada oturmuyoruz. ikimzde çalışıyoruz. çocugumuz yok arabamız var.arabayı 100 bin gibi bir rakama satıp üzerine kredi çekip 250 civarında bahçe katı bi ev alıp kiracı koymak mantıklımı sizce?
krediyi 5000 civarında ödesek 2 seneye biter.2 senede çok uzun birşey değil yeni arrbada alınabilirTekrar araba alabileceksiniz ?
Bu zamanda ateş pahası.
Eğer ihtiyacımız yok diyorsanız olabilir.
Hem 2. Bir eviniz olacak hem gelen kira ucretiyle banka kredisini odeyeceksiniz.
Olabilir bence.
Zaten suanki eviniz de kira değilmiş,bana mantıklı geldi.
istanbulda yaşıyoruzaraba artık lüks bir ihtiyac degil.
ufak sehirde yaşayıp yürüme ve ulaşım kolaysa olabilir sadece..
Ee güzelmiş o zaman.. kredi de zorlamazsanız kirada bir miktar katkı yapabilir ilerisi için güzel yatırım olabilirişyerine eşim şirket arabasıyla ben servisle gidiyorum. onun dışında zor olurmu bilmiyorum
ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz.. araba olmasa ne kadar zorlanirsinizistanbulda yaşıyoruz
evet yatırım için düşündüm. ama bahçe katı nasıl olurEe güzelmiş o zaman.. kredi de zorlamazsanız kirada bir miktar katkı yapabilir ilerisi için güzel yatırım olabilir
istanbulda yasiyorsaniz arabada dert zaten.cocuk yoksa toplu ulasim cok rahat.istanbulda yaşıyoruz
çocuk nasip olmadı tedaviler felan sürüyor gerçiistanbulda yasiyorsaniz arabada dert zaten.cocuk yoksa toplu ulasim cok rahat.
cocuk dusunmuyorsaniz 2 senede odemek mantikli cocuk olduktan sonra birikim yapilmiyor. ne alirsaniz kârdır.
Bahce katı alırken daha dikkatli olmak gerekiyor tabiki ilerde satarken daha ucuza gider malum apartman girişi giderler şunlar bunlar bunların sorunları vb...bir sürü sorun çıkabilir bunlara dikkat edip emin olduktan sonra neden olmasınevet yatırım için düşündüm. ama bahçe katı nasıl olur
bence cocuk olana kadar 2 senede borcu kapatabilirseniz boyle bir ev almak mantikli.çocuk nasip olmadı tedaviler felan sürüyor gerçi
1000 TL'ye kiraya verebilirim. Ev sıfır şuanda yeni yapılmış. Satmak istediğim zaman satilirmi hiç bilmiyorum.Bana mantıklı gelmedi, 250 bine istanbuldan alacağınız evi ne kadar kiraya vereceksiniz? Satmak istediğiniz zaman hemen satılır mi? Evin içi bakımsız olursa kiraya vermek zor olur
Araba büyük bir ihtiyaç 2 yıl araçsız ne yapacaksınız
Kötü bir yatırım yapmaktansa hiç yatırım yapmamak daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?