Fikirlerinize ihtiyacım var

Ben şahsen başımı sokacak evim olduktan sonra tekrar o kadar kredi borcuna girmek hiç istemem
Evin kirası krediyi ödeyecek mi gerçi o önemli
Ödeyecekse eğer çok sorun olmaz büyül ihtimalle

Arabaya alışıksanız ondan dolayı zorlanabilirsiniz
Biz eşimle bi arabayı paylaşamıyoruz mesela

Kızlar Merhaba
biz eşimle kirada oturmuyoruz. arabamız var.arabayı 100 bin gibi bir rakama satıp üzerine kredi çekip 250 civarında bahçe katı bi ev alıp kiracı koymak mantıklımı sizce?
Tekrar araba alabileceksiniz ?
Bu zamanda ateş pahası.
Eğer ihtiyacımız yok diyorsanız olabilir.
Hem 2. Bir eviniz olacak hem gelen kira ucretiyle banka kredisini odeyeceksiniz.
Olabilir bence.
Zaten suanki eviniz de kira değilmiş,bana mantıklı geldi.

araba artık lüks bir ihtiyac degil.
ufak sehirde yaşayıp yürüme ve ulaşım kolaysa olabilir sadece..

krediyi 5000 civarında ödesek 2 seneye biter.2 senede çok uzun birşey değil yeni arrbada alınabilir

evet yatırım için düşündüm. ama bahçe katı nasıl olur
Bahce katı alırken daha dikkatli olmak gerekiyor tabiki ilerde satarken daha ucuza gider malum apartman girişi giderler şunlar bunlar bunların sorunları vb...bir sürü sorun çıkabilir bunlara dikkat edip emin olduktan sonra neden olmasın

Arabanı satarsan yerine koyamazsın.
Uzun vadede araba gibi düşünceniz yoksa ev almak daha mantıklı.

Sadece işe mi gidip geliyorsunuz? Ne bileyim bunun marketi var, ihtiyacı var, acil sağlık durumu var, aile akraba ziyareti var, gezmesi tozması var. Eğer iş harici kullanmayacağınızdan eminseniz neden olmasın? Ama ben bizim aile yapımıza göre arabasız bir hayat düşünemiyorum.

Bana mantıklı gelmedi, 250 bine istanbuldan alacağınız evi ne kadar kiraya vereceksiniz? Satmak istediğiniz zaman hemen satılır mi? Evin içi bakımsız olursa kiraya vermek zor olur
Araba büyük bir ihtiyaç 2 yıl araçsız ne yapacaksınız
Kötü bir yatırım yapmaktansa hiç yatırım yapmamak daha iyi gibi

1000 TL'ye kiraya verebilirim. Ev sıfır şuanda yeni yapılmış. Satmak istediğim zaman satilirmi hiç bilmiyorum.

Ne gerek var ya. Eviniz var arabanız var mis gibi keyfinize bakın. Kredi ödeyeceğinize yiyin için gezin üç günlük dünya kime neyin yatırımı allahaşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…