• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Fikirlerinize ihtiyacim var.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Htcadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
3
0
1
33
Hanimlar merhaba. Size kisa birsey anlatip konuyla alakali fikirlerinizi almak istiyorum. Lutfen acimasiz yorumlarinizi icinizde tutun 😚
3 yil kadar once biriyle tanistim ve 8 ay kadar gorustuk. Bana siddet uyguladigi icin terkettim . İkimizin ortak arkadasi A. Konuyu bilmediği icin bizi baristirmaya calisti. Vs . Gercegi ogrenince vazgecti Aradan6/7 ay sonra birbirimize karsi birseyler hissettigimiz farkettik ve olmayacagina karar verip gorusmeme karari aldik ama tabiki kap kazandi. 2 yillik bir birlikteliğimiz var. Ama ayrilma asamasina geldik. Ailesi benimle ewlenmesini istiyor. Ama o arkadasini kaybetmek istemiyor. Bendende ayrilmak istemiyor. Bana karsi hep cok iyiydi. Nazik be sevecen. Sizce ben nale yapmaliyim . Fikirleriniz benim icin cok onemli

Şimdi benim anladığım sen eski sevgilinin arkadaşı ile birliktesin değilmi

Olan olmuş artık zaten bu saatten sonra kendi mutluluğunuza bakıcaksınız görüşmesse bi problem çıkmaz diye düşünüyorum ben ama hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun cnm
Tesekkurler. Ama ailesinin evlen demesi onu benden uzaklastiriyor galiba

Back
X