Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba benim adetim 4 gündür falan gecikti kaç kez test yaptım hep negatif sadece birinde çok silik gözüktü bugün kan verdim 0.975 çıktı yani negatif ama bel ağrım kasık ağrım falan var sizce ne olabilir geç döllenme ya da kimyasal gebelik nolur bi şeyler yazın
Bu ay ilk kez mi korunmasız boşalmalı ilişki yaşadınız?
Sizi üzen bir olaydan da etkilenmiş olabilirsiniz ya da gebeliği çok düşündüyseniz vücudunuz bu şekilde tepki veriyor olabilir.
Bu ay ilk kez mi korunmasız boşalmalı ilişki yaşadınız?
Sizi üzen bir olaydan da etkilenmiş olabilirsiniz ya da gebeliği çok düşündüyseniz vücudunuz bu şekilde tepki veriyor olabilir.
Yok uzun süredir korunmuyoruz .6 ay önce bi düşük yaptım valla bilemiyorum neden ama inşallah geç döllenmedir diye Ümit ediyorum doktor hanım da bekleyelim biraz dedi olabilir dedi
Yok uzun süredir korunmuyoruz .6 ay önce bi düşük yaptım valla bilemiyorum neden ama inşallah geç döllenmedir diye Ümit ediyorum doktor hanım da bekleyelim biraz dedi olabilir dedi
Aralıkta 2 kere korunmasız ilişkim oldu içine boşalma olmadı ocakta ve şubatta gecikmeli adetlerim oldu 2 ocakta beta hcg 0.13 11 ocakta beta hcg <0.05 çıktı ve bu ayki reglim 5 gün gecikti 14 şubatta test vermiştim tekrar <0.100 çıkmıştı hamilelik riski var mıdır sizce çok stres yaptım acaba o yüzden mi gecikti ve kan ilacı kullanıyorum o etkiliyor olabilir mi yardımcı olur musunuz çok telaş yapıyorum korkuyorum normalde adetim 1-2 gün gecikiyor ve aralıkta 2 kez ella içtim