Fikirlerinize ıhtıyacım var

Belki bu durumu aşmak çok zor ama içine kapanmak yerine bence mücadele et. Ailenden falan kimse yok mu, beraber sosyal ortamlara falan girersiniz. O kadar da iyi puan almışsın halbuki. Giden senin hayatından gidiyor. Belki de sen alıngansın, paronayak düşünüyorsun. Beni de takmayan insanlar oluyor. Ben de onları takmıyorum. Mağaza beni duymazdan gelen biri olursa bi de kavga ederim. Sen buranın çalışanısın, görevin bu diye. Takmazsa takmasın. Hee de geç. Hatta ınsanlarla muhattap olmamak iyidir. Beladan uzak kalırsın. Mesela ne yapıyorlar da yokmuşsun gibi davranıyorlar.Örnek verir misin?

Belki bu durumu aşmak çok zor ama içine kapanmak yerine bence mücadele et. Ailenden falan kimse yok mu, beraber sosyal ortamlara falan girersiniz. O kadar da iyi puan almışsın halbuki. Giden senin hayatından gidiyor. Belki de sen alıngansın, paronayak düşünüyorsun. Beni de takmayan insanlar oluyor. Ben de onları takmıyorum. Mağaza beni duymazdan gelen biri olursa bi de kavga ederim. Sen buranın çalışanısın, görevin bu diye. Takmazsa takmasın. Hee de geç. Hatta ınsanlarla muhattap olmamak iyidir. Beladan uzak kalırsın. Mesela ne yapıyorlar da yokmuşsun gibi davranıyorlar.Örnek verir misin?
Tabı.. Mesela üç dört kişi oturuyoruz diyelim bir sey anlatılırken kesinlikle benımle goz teması kurmuyor anlatan kısı benım dısımda kı kisilere anlatıyor bunu ozellıkle cok sık yasıyorum.. Yada biriyle konustugum zaman baska bırı gelince direk o kısı ben yokmusum gıbı ona yonelıyor.. Dün mesela 3 kısı oturuyorduk anlatan kişi sadece arkadasıma anlatıyor ben yokmusum gıbı baska bır kısı geldi onunla da goz teması kurarak anlatmaya basladı.. Dün yasadıgım bır olay kantınde 3 kisiyiz orada calısan personel o ikisine ismiyle gunaydın dedi bende ordaydım oysaki bana soylemedı.. Ama ben bunu yılardır yasıyorm yani insanlar bır sey anlatmaya deger gormuyorlar yada gunaydın diyecek kadar onemsemıyorlar mesela o ortama oturup kalktığım bile farkedılmıyor.. Ben cozemedım neden boyle oldugunu kardesıme soruyorum bıse yok dıyo sende.. Gercektn sohbet kabiliyetim mı yok sacmalıyormuyum konusmak ıcın kendımı zorlayınca yoksa tipim mı salak insanlar saf diye adam yerine koymuyorlar mı anlamıyorm.. Biraz uzun oldu kusura bakmayın..

Okul 2 yıllık mi,neden bitiremiyorsunuz?sağlık sektörü çok geniş, muhakkak güzel bir iş bulursunuz..devlet olmuyorsa özel sektör olsun..geçici işleri kendinize reva görmeyin, sigortasız işte çalışmayın.ilerde emeklilik için 1 günlük sigortanızın yatmış olması bile çok önemli.. okulu dışardan bitirebiliyorsanız hem çalışıp hem okuyabilirsiniz..
Haklısınız o konuda.. baya dersim var alttan o yuzden ve calısamıyorm da dersler baya zor ve nedense odaklanamıyorum istek de yok 😔

Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..ekleme : bugunde aynı seyı yasadım mesela olmuyor sebebini bende anlayamıyorum konusmayı mı bilmiyorum tıpımde mı bır sey var ah bı çözebilsem.. neden insanlar yokmusum gıbı davranıyorlar önemsemiyorum dikkate alınmıyorum mesela bırı bır sey anlatirken neden benle goz teması kurmuyor da benım dısımda herkese anlatıyor.. Ben bunun cozumunu bulamadım ama dayanamıyorum artık bu durumada ölmek bile ıstıyorm bazen

Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..ekleme : bugunde aynı seyı yasadım mesela olmuyor sebebini bende anlayamıyorum konusmayı mı bilmiyorum tıpımde mı bır sey var ah bı çözebilsem.. neden insanlar yokmusum gıbı davranıyorlar önemsemiyorum dikkate alınmıyorum mesela bırı bır sey anlatirken neden benle goz teması kurmuyor da benım dısımda herkese anlatıyor.. Ben bunun cozumunu bulamadım ama dayanamıyorum artık bu durumada ölmek bile ıstıyorm bazen

Umrumda bıle degıl mesela benım. Senınde olmasın

Haklısınız o konuda.. baya dersim var alttan o yuzden ve calısamıyorm da dersler baya zor ve nedense odaklanamıyorum istek de yok 😔
Bende tibbi sekreterlik mezunuyum internetten sinav olacak dersin cikmis sorularina bakin faydasini görürsünüz. Ben öyle mezun oldum. Suan mezun olmaya odaklanin hayat kisa ve kiymetli. Senin degerin baskasinin gözüyle ölçülmez bunu unutmayin

Canım bi silkelen kendine gel, önce okulunu bitir atanmak için çaba göster. Kimse kimseden üstün değil. Kendini geliştirmek için kurslara git, bazı etkinliklere katıl. Ne demek okulumu bitirmek için uğraşmıyorum.
Senin ileride karnını o çekindiğin insanlarmı doyuracak? Seni yok sayanları sende yok sayacaksın.

Ha birde her sabah lanet okumayacaksın, şükür edeceksin. En önemlisi kendini seveceksin.

Umrumda bıle degıl mesela benım. Senınde olmasın
Umurumda olmaz ama dıslanmıs hissediyorm yanı bende ne eksik kı onemsenmıyorum varlığım yokluğum bıle belli olmuyo yada insanlar konusurken bir ortam da neden benım dısımda kı herksle sohbet ederken goz teması kurarken ben masada yokmusum gıbı davranılıyorum

Back
X