- 28 Mart 2019
- 26
- 3
- 36
- 41
- Konu Sahibi Havuclutarcinlikek
Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk