Fikirlerinize ihtiyacım var

Havuclutarcinlikek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
26
3
36
41
Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk

Yahu bende anlayamıyorum gidiyosunuz çocuklu adamları buluyosunuz sonra birden o çocuk sıkıntı oluyor. Sen bunu bile bile kabul etmişsin o çocuğun sürekli gdip geleceğini de tahmin ediyorsundur sen simdiden böyleysen her gelmesi batacak gibi size. O yüzden hiç evlenmediyseniz çocuklu adamlsra bulasmayın diyoruz.

Siz sevgilisiniz. Her firsatta çocuğu yanınıza getiren sevgiliniz gidin onunla kavga edin.

11 yaşındaki küçücük çocuğa kocaman kadın gibi davranıyorsunuz. Adam size başında çocuğum var demiş aslında her fırsatta çocuğu getirmesi de size bir msj olabilir.

Adam ileride çocuğunun velayetini almak isteyebilir. Bu gayet normal babası yani. Sizde bu durumları görüyorsunuz. İstemiyorsanız hemen ayrılın. Ne diye ayrılmayıp kendinize dert ediniyorsunuz ki.

İleride olabilecek şeyleri görüyorsunuz çocuklu adam yani çocuğu hep yanında da isteyebilir. Sizin uykular kaçtıysa ileride boşanma olacağına şimdiden aileler tanışmadan ayrılın.

Son düzenleme:
Sevgilinizin her buluşmaya kızıyla gelmesi doğru değil. Bununla ilgili bir şey söylemediniz kendisine? Adamin evlilik olursa dengeyi kuramayacaği o kadar açık ki.

Çocuk da bu kadar istiyorsa evlendikten sonra sizinle yaşama ihtimali yüksek. Bu zaten çocuklu biriyle evlenen herkesin yaşayabileceği bir ihtimal. Bunu yok gibi görmeye çalışanları hiç anlamıyorum açıkçası.
Bu kişiyle evlenmemek gibi güzel ve akıllıca bir alternatifiniz var.

Merhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk

Sevgiliyken her buluşmanızda ızını getirmesine ses etmemişsiniz ama evlenince bizde kalamaz mı diyorsunuz? Köprüyü geçene kadar mı diyorsunuz? Baştan konuşacaktınız bazı şeyleri.
Çocuklu adamla evleniyorsanız çocuğunu da kabul etmek zorundasınız. İstediği zaman tabi ki gelecek kalacak babasında. Boşanınca çocuklar annede kalacak diye bir kural yok

Bence evlenmeyin.Ne bu kiz sizi annesi babasının eşi görür.Ne de siz evlat diye benimsersiniz.Bekar erkekler varken neden dullardan zevk alıyorsunuz ? Belki Bosanirken adamın karısı haklı olan taraftı.

Sevgiliyken her buluşmanızda ızını getirmesine ses etmemişsiniz ama evlenince bizde kalamaz mı diyorsunuz? Köprüyü geçene kadar mı diyorsunuz? Baştan konuşacaktınız bazı şeyleri.
Çocuklu adamla evleniyorsanız çocuğunu da kabul etmek zorundasınız. İstediği zaman tabi ki gelecek kalacak babasında. Boşanınca çocuklar annede kalacak diye bir kural yok
Ben söylemiştim sürekli getirme diye biraz baş başa olalım köprüyü geçene kadar ayıya dayı demem bunun için bir sebebim yok zaten... Tabiki çocuk bizimlede kalacak sürekli annede kalmayacak

Olmaz canım. Yol yakınken dön. Her zaman demişimdir denklik önemli ve siz denk değilsiniz. O boşanmış sen bekarken bile bir fark varken üzerine birde kocaman ergenliğe girmek üzere bir kız cocugu var. Ne sen üzül ne onlar üzülsün. Dengini bul ne işin var çocuklu adamla .
Birde daha en heyecanlı öpüşüp koklaşacağınız dönemlerinizde her seferinde kızını getiriyorsa bu demektirki evlenince bu cocuk aranızda uyur. Yapma tatlım, ateşe atma kendini.

Çocuklu adamla işin ne peki?

Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
Niye kalmasını istemiyorsunuz ki. Baba-kız onlar tabikide daimi kalabilir. Asıl siz bunları en başından düşünüp bu yola girmeyecektiniz. Girdiniz madem görüyorsunuz kız beni yanına al baba diyor. Adam her fırsatta kızı yanında getiriyor sizce adam da kızını ileride alacak imajı çizmiyor mu?

Sadece bir defa getirmedi sonrasında getirmeye devam etti

Yani sizi kandırdı. Şimdi siz soruyorsunuz erkek arkadaşınıza. Kızının velayetini almayı düşünüyor musun diye. Hayır düşünmüyorum diyor. İnanıyor musunuz?

Ayrıca bu yazdıklarımdan bağımsız olarak sizi haksız buluyorum. Müstakbel eşinizle baş başa vakit geçirme isteğinizde haklı olabilirsiniz. Ama yazdıklarınızdan 11 yaşında çocuğa fazla bilendiğiniz anlaşılıyor. Mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.

Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun

Yani sizi kandırdı. Şimdi siz soruyorsunuz erkek arkadaşınıza. Kızının velayetini almayı düşünüyor musun diye. Hayır düşünmüyorum diyor. İnanıyor musunuz?

Ayrıca bu yazdıklarımdan bağımsız olarak sizi haksız buluyorum. Müstakbel eşinizle baş başa vakit geçirme isteğinizde haklı olabilirsiniz. Ama yazdıklarınızdan 11 yaşında çocuğa fazla bilendiğiniz anlaşılıyor. Mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.
Asla o küçük bir çocuk ve ona bilenmek biraz fazla ağır bir itham olmuş

Back
X