- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi Havuclutarcinlikek
Ooo yine birileri kosa kosa hizmetci, bakici, seks kolesi gorevine gidiyor. Simdiden gecmis olsun berbat bir hayat sizi bekliyor.
Herkesin hayatına kimse karışamaz hanımefendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo yine birileri kosa kosa hizmetci, bakici, seks kolesi gorevine gidiyor. Simdiden gecmis olsun berbat bir hayat sizi bekliyor.
Asla o küçük bir çocuk ve ona bilenmek biraz fazla ağır bir itham olmuş
Olmaz canım. Yol yakınken dön. Her zaman demişimdir denklik önemli ve siz denk değilsiniz. O boşanmış sen bekarken bile bir fark varken üzerine birde kocaman ergenliğe girmek üzere bir kız cocugu var. Ne sen üzül ne onlar üzülsün. Dengini bul ne işin var çocuklu adamla .
Birde daha en heyecanlı öpüşüp koklaşacağınız dönemlerinizde her seferinde kızını getiriyorsa bu demektirki evlenince bu cocuk aranızda uyur. Yapma tatlım, ateşe atma kendini.
Teşekkürler aradığım yorum bunlar gibi yorumlardı ama kimse kimsenin yerine koyamıyor kendini sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar ben istiyorum ki yol gösterici olsun yapılan yorumlar yorumunuz ve yol göstericiliğiniz için tekrardan çok teşekkürlerOlmaz canım. Yol yakınken dön. Her zaman demişimdir denklik önemli ve siz denk değilsiniz. O boşanmış sen bekarken bile bir fark varken üzerine birde kocaman ergenliğe girmek üzere bir kız cocugu var. Ne sen üzül ne onlar üzülsün. Dengini bul ne işin var çocuklu adamla .
Birde daha en heyecanlı öpüşüp koklaşacağınız dönemlerinizde her seferinde kızını getiriyorsa bu demektirki evlenince bu cocuk aranızda uyur. Yapma tatlım, ateşe atma kendini.
Ama yaşayacaksınız hatta sürekli bu çocukla yaşayacaksınız kuvvetle muhtemel. Üstte de yazdığım gibi aranızda bile uyuyacak.Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Musakkanin ruhu kalbimde yaşiyor. O kiza essek gibi bakacaksin koftesini yapacaksin.Herkesin hayatına kimse karışamaz hanımefendi
çocuklu adamla evlenirsen, çocuğunu istemiyorum diye bir dava yok bacım. Paşa paşa da gelecekMerhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
İşte zaten o yüzden söylüyorlar. Evliliğinizden bir şey anlamayacaksınız çok büyük ihtimalle. Bu adamla evlenirseniz. Sizi aforoz etmiyorlar gerçekleri söylüyorlar.Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Hakikaten o noldu yaMusakkanin ruhu kalbimde yaşiyor. O kiza essek gibi bakacaksin koftesini yapacaksin.![]()
Rica ederim. Ama lütfen mantığını dinle inan boşanmanın, boşanmış olmanın bizler gibi ortadoğulu toplumlardaki o sosyolojik bakış açısı, aşk acısı, mantıgını dinleyip birkaç ay sabredip mantık acısı çekmenden daha zor. Asla denk değilsiniz . Ve asla da 1 numarası siz olmayacaksınız. O da kendince haklı ama diyorsunuz ki evliliğimden birşey anlamak istiyorum. insanlar kendi evlatlarına dahi yeri geliyor tahammül edemiyor. Kaldı ki bu adamın eşi konumuna girince çocukla sağlam bir rekabetleşme de başlayabilir. Kimseyi, ne sizi ne cocugu eleştirmiyorum bu işin doğası malesef böyle. Mantık asla pişman etmez ama duygular pişman eder.Teşekkürler aradığım yorum bunlar gibi yorumlardı ama kimse kimsenin yerine koyamıyor kendini sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar ben istiyorum ki yol gösterici olsun yapılan yorumlar yorumunuz ve yol göstericiliğiniz için tekrardan çok teşekkürler
Musakkanin ruhu kalbimde yaşiyor. O kiza essek gibi bakacaksin koftesini yapacaksin.![]()
Erkek arkadaşım çok merhametli çok iyi yürekli çocuğuna düşkün mükemmel bir baba ve onları asla ayırmak üzmek gibi bir niyetim yok olamazda ve her yanıma getirdiğinde çok sevgiyle karşılıyorum onları öpüyorum sarılıyorumYazdıklarınızın bana hissettirdiğini söyledim sadece.
Şunu kabul etmeniz gerekiyor. Bir baba ile kızı arasındaki bağ çok özeldir. Özellikle iyi bir babadan söz ediyorsak. Evlendikten sonra haklı sebepleri varsa velayetini de almak isteyebilir, sık sık görmek de isteyebilir. Siz kızıyla geçirdiği zamanları sizden çalınan zamanlar olarak görürseniz yıpranırsınız. Bu durumda daha aileler tanışmadan bu işi bitirmeniz hem sizin için, hem erkek arkadaşınız için uzun vadede daha iyi olur.
Erkek arkadaşım çok merhametli çok iyi yürekli çocuğuna düşkün mükemmel bir baba ve onları asla ayırmak üzmek gibi bir niyetim yok olamazda ve her yanıma getirdiğinde çok sevgiyle karşılıyorum onları öpüyorum sarılıyorum
Kendimi sizin yerinize koyarak söyledim. Hatta buna gerek de yoktu aslında ben tam olarak böyle bir evde doğdum büyüdüm. Babamın iki kızına annem baktı. Benden hiç ayırmadı,sınavlarda kapıda bekledi, evlendirdi, çocukları olduğunda bile yardıma gitti. Siz de bunları yapamayacaksanız evlenmeyin. Bu kadar basit.Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
İleride fikir değistirmeyeceğinin garantisi neydi ki ? Çocuksuz adam bulmaya çalışın.Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
Kendimizi sizin yerinize koyduğumuz için gerildik zaten. Adam gayet net. Çocuğu burnunuzun dibinden ayırmamış hiç. Evlenince de aynen devam edecek. Siz buna hazır mısınız? Yeni evli gibi değil doğrudan ergen bir çocuğa sahip çift olarak başlayacaksınız evliliğinize. Açıkçası benim kızım var ve gerçekten bazı anlarda ben zor tahammül ediyorum, bir başkası ne yapar düşünemiyorum bile.Teşekkürler aradığım yorum bunlar gibi yorumlardı ama kimse kimsenin yerine koyamıyor kendini sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar ben istiyorum ki yol gösterici olsun yapılan yorumlar yorumunuz ve yol göstericiliğiniz için tekrardan çok teşekkürler
Toplasak 5 yada 6 kere başbaşa görüşmüşüzdür.. O da zaten ufak tefek öpüşmeler ve sarılmalardan el ele tutuşmaktan ileri gitmedik hiç... Evleneceğimiz için aramızda bişey geçmesine ne o fırsat verdi ne de ben evliliğimize sakladık herşeyiKendimizi sizin yerinize koyduğumuz için gerildik zaten. Adam gayet net. Çocuğu burnunuzun dibinden ayırmamış hiç. Evlenince de aynen devam edecek. Siz buna hazır mısınız? Yeni evli gibi değil doğrudan ergen bir çocuğa sahip çift olarak başlayacaksınız evliliğinize. Açıkçası benim kızım var ve gerçekten bazı anlarda ben zor tahammül ediyorum, bir başkası ne yapar düşünemiyorum bile.
Bir de nasıl her buluşmaya çocuğuyla geldi, koskoca 3 sene diyorsunuz. 3 senede aranızda hiçbir şey geçmedi mi? Hiç yakınlaşmadınız mı? Aklım almadı, sizinki sevgililik değil çocuk eğlemek gibi görünüyor biraz.
Bekarlar varken dullardan zevk alıyorsunuz tabiri biraz ağır olmuş lütfen... Kader bu karşımıza kimin çıkacağı yollarımızın kiminle kesişeceği belli olmuyor. Adamın eski eşiyle hiç konuşmadım adam iflas ettikten sonra beni bıraktı diyor ama tabikide öyle değildir iflas bardağı taşıran son nokta olmuştur genel anlaşamamazlık vardır ortada o iflasa gelene kadarBence evlenmeyin.Ne bu kiz sizi annesi babasının eşi görür.Ne de siz evlat diye benimsersiniz.Bekar erkekler varken neden dullardan zevk alıyorsunuz ? Belki Bosanirken adamın karısı haklı olan taraftı.