Hanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Çocuğun bir annesi var zaten annelik yapmanıza gerek yok.
Evliliğimizin ilk gunlerinde, ilk aylarında olmasa bile bir gün temelli gelirse ne olacak.
Birde size kendi çevremden örnek vermek istiyorum.
Görümcem yıllar önce 2 çocuğuyla boşandı. Çocuklari gorumcemde kalıyor. Çocukların babası yeniden evlendi. İkinci eşinde bir kızı var ama babasinda kalıyor.
Geçen yıl çocuklardan biriyle baba kavga etti. Nedeni ne biliyor musun?
İkinci eş çocuğumuz olsun diyor. Adam da bende isterim ama kızım istemiyor demiş. Bunları benim gorumcemin kızı duyuyor. Kıyameti koparıyor.
"Biz küçükken babamızı görmedik hep karı kız peşinde koştu evde olduğu zamanlar bizim gözümüzün önünde seni dövdü bir kere bile bize doyasıya sevmedi şimdi yeni karısından bir çocuk yapacak ve onu mu sevecek bize yapamadığı babaligin vicdan azabını onunla mi giderecek" diyor. Ve bunu diyen 20 li yaşlarında kocaman bir genç kız. Adam oyuzden çocuklarından korkusuna çocuk yapamıyor.
Benim verdiğim örnekte yine ikinci eşin de çocuğu var çocuğu olmasaydı ne olacaktı. Çok çocuk isteyecek ama adam istemeyecekti benim ne de olsa var diye.
Yani belki aynı durum sizinde başınıza gelecek. Belki o kız çocuğu ben babamdan ayrı yaşadım ikinci çocuğu olacak onunla birlikte mi yasayacak diyecek. Eşinizde sırf bu yüzden çocuk istemeyecek. Siz anne olmayı hayal ederken.
Benim bu tür konularda her zaman tavsiyem bekar biri daha önce evlenmiş çocuğu olmuş biriyle evlenmesin. Evlenmiş boşanmış olabilir ama çocuk olunca zor oluyor. Yani ya adam eski karısıyla çocuk için görüşüyor diye olaylar çıkıyor yada çocuklar mutlaka olay çıkarıyor. Hursuzluk oluyor mutlaka uzak durun.