Fikirlerinize ihtiyacım var

Ah yavrum ya. Ömrü uzun, bahtı güzel olsun.

Peki bütün bunlar olurken eşiniz ne yapıyordu ? Annesine hiç dur demedi mi?
Belki de hem eşinizi hem de kendinizi suçladığınız için böylesinizdir. Bi uzmandan destek alın iyiliğiniz için.

Çok dikkat çekici şekilde mi sarı ? Görümcemin de sarı da o yüzden sordum. Kendisi hiç kafasına takmıyor.

Siz çocuğunuzun sağlığına odaklanın. Geçmeyen sarılığın sebebi ilk zamanlarda besinsiz kalması olamaz. Doktorlar elbette yapıyordur testleri. Bir arkadaşımın kızında da böyle bir sorun olmuştu. Karaciğerine baktırmayı ihmal etmeyin ama iyi bir araştırma hastanesine gidin. Bu çok ciddi bir durum olabilir. Kusura bakmayın, sizi endişelendirmek değil amacım ama ciddiye alıp farklı doktorlara götürmenizi sağlamak. Bu konu uzmanlık gerektiriyor çünkü. Her doktorun da uzmanlık alanı farklı. O nedenle söyledim bunu.

Gittik canım. Çocuk doktoru, gastroenterolojiye de gittik. Evet ilk şüphelendikleri karaciğer oldu.Ama enzim değerleri, fonksiyon testleri normal çıktı. Anlamlandıramıyorlar. Bir şey yok o yüzden tehlikeli değil diyorlar ama ben takıyorum

Safra yolları vs her şeye bakıldı çok şükür hepsi normal

Bebeklik sariligindan oldugunu sanmiyorum.siz yinede doktora goturmeyi ihmal etmeyin.Evet sıkıntılar insani cok yoruyor ozelllikle maddi sıkıntılar ama cok sukur feraha kavusmussunuz bu zamandan sonra mutlu olmaya bakin gecmisi dusunupte bosuna kendinizi uzmeyin.gerekirse destek alin.

Çok haklısınız bu konuda.. Evet kendimi de onu da suçluyorum, affedemiyorum.
Geçmişi geri getiremezsiniz. Ama ne kadar güzel, geçmişten ders alıp artık hayır demeyi öğrenmişsiniz ,ilerleme var yani. Kayınvalidenizi kapının dışında tutun. Eşiniz anlayacaktır artık.

Bi de gerçekten kendi içinizde çözmeye çalışmayın ve uzman desteği alın .

Göz akları mı sarı? Kusura bakmayın benzer,iyi hikayeler duymaya ihtiyacım var.. Kaç yaşında, sonradan mı sarardı?
Evet göz akları. Hatta bu sene konusu geçti, doktora gitmeye bile gerek görmüyormuş. Gözlerimde sıkıntı yok o yüzden rahatsız da olmuyorum diyor. Nişanlı şu an ve hep vardı .

Evet göz akları. Hatta bu sene konusu geçti, doktora gitmeye bile gerek görmüyormuş. Gözlerimde sıkıntı yok o yüzden rahatsız da olmuyorum diyor. Nişanlı şu an ve hep vardı .
Çok mu belli canım. Belli etmiyorsa belki kızım da büyüdükçe azalırAllah tamamına erdirsin

eişinizin ailesiyle görüşüyor musunuz?
görüşmeyi kesin, geçmiş için öncelikle kendinizi affetmeyi deneyin ve önünüze bakın derim ben

Duygularınızı zamanında gerektiği yerde gerektiği gibi dile getirmediğiniz için bazı şeyler içinizde kalmış. Bundan sonra da dile getirme şansınız yoksa geçmişe dönüp dönüp bakmamalısınız. Ekonomik özgürlüğünüzün olması çok kıymetli. Bundan sonra kv de olsa eşiniz de olsa sınırlarınızı koruyun aşırı fedakarlık yapmayın her şey dozunda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…