M My daughter is my heart Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 37 Emoji Skoru 12 Puanlar 8 14 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi My daughter is my heart #41 Limonsuzzcay .!.: Demek istediğim bu işte. Mesela ilk görenler hemen farkediyor mu , yoksa sizin hep aklınızda olduğu için mi öyle geliyor? Genişletmek için tıkla... Yok canım hemen fark ediliyor. Evet benim hep aklımda ama insanlar da unutturmuyor
Limonsuzzcay .!.: Demek istediğim bu işte. Mesela ilk görenler hemen farkediyor mu , yoksa sizin hep aklınızda olduğu için mi öyle geliyor? Genişletmek için tıkla... Yok canım hemen fark ediliyor. Evet benim hep aklımda ama insanlar da unutturmuyor
lacasadepapel Ciao bella! Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 2.876 Emoji Skoru 8.217 Puanlar 158 14 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi My daughter is my heart #42 My daughter is my heart .!.: Gittik canım. Çocuk doktoru, gastroenterolojiye de gittik. Evet ilk şüphelendikleri karaciğer oldu.Ama enzim değerleri, fonksiyon testleri normal çıktı. Anlamlandıramıyorlar. Bir şey yok o yüzden tehlikeli değil diyorlar ama ben takıyorum Genişletmek için tıkla... İyi, hiç olmazsa karaciğerinde bir şey çıkmamış. Kaç yaşında çocuğunuz?
My daughter is my heart .!.: Gittik canım. Çocuk doktoru, gastroenterolojiye de gittik. Evet ilk şüphelendikleri karaciğer oldu.Ama enzim değerleri, fonksiyon testleri normal çıktı. Anlamlandıramıyorlar. Bir şey yok o yüzden tehlikeli değil diyorlar ama ben takıyorum Genişletmek için tıkla... İyi, hiç olmazsa karaciğerinde bir şey çıkmamış. Kaç yaşında çocuğunuz?
M My daughter is my heart Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 37 Emoji Skoru 12 Puanlar 8 14 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi My daughter is my heart #43 lacasadepapel .!.: İyi, hiç olmazsa karaciğerinde bir şey çıkmamış. Kaç yaşında çocuğunuz? Genişletmek için tıkla... 4,5
lacasadepapel .!.: İyi, hiç olmazsa karaciğerinde bir şey çıkmamış. Kaç yaşında çocuğunuz? Genişletmek için tıkla... 4,5