öncelikle merhaba arkadaslar.siteye yeni üye oldum.umarım herkese yardımcı oldugunuz gibi bana da yardım edersiniz....benim 3 yıldır aşık oldugum biri var.2 sene içinde sürekli mesajlar,aramalar vardı.ama artık aramızda en ufak birşey bile yok.hep aramızdaki yası sorun yaptı.''Ben simdiyi degil 10 sene sonrayı düşünüyorum.''derdi hep.aramızda 14 yas var.uzun süre sessizlikten sonra ona msj yazdım.bana lütfen rahatsız etme yazmıs.o kadar zoruma gitti ki o günden beri aramıyorum.unutmayı deniyorum ama olmuyor.üstelik karsı komsumuz.ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin.(
bu arda sagolun kızlar yorumlarınız için.iş yerinde bir arkadasım var.ilgileniyor benimle.kız arkadasıma da söylemiş.onunla denesem unuturmuyum diye düşünüyorum.ama bu kez de onu kullanmıs gibi olacak.ya sasırdım kaldım.
ben birşeyi tam anlayamadım. siz bu kişiyle bir beraberlik yaşadınız mı. yoksa sadece tek taraflı bir sevgi miydi...3 sene boyunca derdi hep yas farkı oldugu için cevrenin tepkisinden korktugunu.ama en son yas farkıyla ilgili bişey demedi.sessiz bir sekilde cıktı hayatımdan.beni düsünmeyeni bende düşünmeyecegim bundan sonra.
son 1 yıldır görüşüyorduk.hersey cok iyiydi.ama neden böyle davrandıgını anlayamadım.ona biri mi var diye sordum.sacmalama dedi.gerci biri olsa belli ederdi.hafta sonları 2 günlük tatilinde bile evde oturuyor.yas kompleksi var ondan mı yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?