fikirlerinize ihtiyacım var

theworldismine

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
122
11
623
merhaba arkadaşlar

ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim bugünlerde kafamı allak bullak eden bir olay var anlatmak ve biraz olsun hafifletmek istiyorum

bu sene okula başladım ve sınıf arkadaşımla bir ay öncesinde nette tanışmıstık üniversitenin forum sitesinden neyse okul başlamadan görüştük tam benim kafamda çok iyi anlaşambileceğim biriydi. neyse okul açıldı bir hafta oldu biz hep beraberiz bana sevgilisi gibi davranıyor yani bana karşı sorumluymuş gibi. aşk hayatını anlattı bir kızla evlenicekmiş ama olmamış bir yıl oldu ayrıldım dedi. görüşmüyorum falan dedi.
neyse okul devam ediyor bir taraftan ve hareketlerinden herkes bizi sevgili sanmış çünkü milletin yanında saçlarımla oynuyor falan.mesajlarında iyiki varsın varlığın beni mutlu ediyor diyordu. ben aslında sert mizaçlı bir insanım ama bu defa karşı koymadım rahat davrandım artık benden hoşlandığını düşünmeye başlamıştım ki dün facebookta eski sevgilisinin duvarına yazdığı yazıyı gördüm seni çok özledim aşkım yazmış kız başka bir şehirde neyse asıl önemli olan karşılığının olması çocukta bende seni çok özledim yazmış. 2 gündür soktayım hemen uzaklaştım ondan yanına bile gitmiyorum ve ilginç tarafı oda bir anda kendini çekti bu kadar dengesizlik ve yalana ne gerek vardı anlamıyorum boşluktayım ne yapıcam nasıl davranıcam bilmiyorum en kötü yanı onu hergün görmek zorundayım :1no2:

demek ki bi boş anında sana yakınlaştı
bunu böyle kabul edeceksin.
neden yaptı niye yaptıya girersen
kafanı yormaktan başka bi işe yaramaz gereksiz sorular
üniversite hayatına hoş geldim diye bak olaya
daha neler göreceksin
bunu da tecrübe hanene yaz
o çocukla da arana mesafe koy

Okul daha yeni açıldı ders,sosyal etkinlik derken unutursun bile. ıyiki görmüşsün belki daha kötü seyler olabilirdi.. Daha fazla tutulabilirsin ucuz atlattım deyip okuluna bak bence fazla sarsılacağını sanmıyorum umarım sarsılmamışsındır.

üzülcek ne var canım yaa
sonuçta aranızda zaten bişe yokmuşki
bırak istediği gibi davransın
hem okulda daha yenisin gez dolaş endamını görsün millet
onlada hiçbişe olmamış gibi konuş
kendini nimetten saymasın

öncelikle cevabın için teşekkür ederim

ben soğuk davransamda o bir sekilde yakınlaşıyor ve ben karşı koyamıyorum bir nevi oynuyor benimle. konuşıyım diyorum ama ne söylenirki bu durumda... kestirip atarım çokta kolay unuturum ama ya hatırlatırsa hergün kendini...

angelife

evet daha ileri gitmediği için şükretmem lazım ama az bir zamanda cok sey paylaştık ve birden böyle birşey olması sarstı beni

neyse unutmam lazım ve o bana öyle gülümseyerek bakarken kendimi tutmam lazım umarım kolay olur

Olay cok ilerlemeden gercek yüzü cikmis ortaya,aslinda kendini cok sansi hissetmen gerekiyor..Birsey yasamayan insanin unutmasi daha kolay olurki daha önünde cok zamanin var yani onu unutturacak biri ile tanisman muhtemeldir.
Birde baska türlü düsün ya ilerleseydi ya sen ona karsi gelemeseydin yada ne bileyim iste bu kiz ciksaydi orataya ve cocuk seni birakip bu kiza gitseydi,ozaman bu halinden dahami iyi olacaktin,bence bu halin öteki düsecegin durumdan binlerce kat iyi...Geri cek kendini giden gitmistir de,sonucta o tercihini yapmis yapilacak birsey yok..

Burdada söylüyorum kaçan kovalanııır sen kendini geri çek o çocuk zaten haylazın tekiymiş erkekliğne yediremez o peşinden koşar baktın öyle oluyor sende sıkılacaksın cevap vermiceksin. Şunun şurasında ne kadar olduki okul açılalı ne bilim bi çok sey yaşadık diyorsun yaa Malen ablamn dediği gibi gerçek yüzü erkenden ortaya çıkmış bence çok şanslısın. Eğer bir şeyler ilerleseydi bu kız benim peşimi bırakmıyor olurdu erkekler böyle canım maalesef.. Üniverstede kötüsü olduğu kadar iyiside vardır. Sadece insanları öncelikle tanımak için uzun bir zaman tanı onlara ve kendine..

üniversitede hele de yeni başlayınca hızlı olaylar olabilir, yeni arkadaşlar, sevgililer, vs..
insanlara hemen güvenme bence, o eski sevgilisini unutamamış ama sana da yakınlık hissetmiştir..
benim fikrim eskisinden hayır görmez ve senin peşine düşer amaaa sen onu baya bi sallama bence..
peşine düştüğünde de yüzüne vur bu dengesizliğini..

bosluktami, yoksa capkinlikmi adam seninle ilgileniyor ve ilgilenmis
obur taraftan sevgilisi ilgi gosterincede bianda ici kipir kipir olmustur
onun hangi sebeple bunu yaptigini (kiza ilgi gostermek o yaziyi yazmak) bilemeyiz bi cok sebebi olabilir:
-ya o oyle yazdi diye yaziverdi..yani sebepsiz
-yada oda elimde dursun diye ..eger ilerde birsey olabilirse diye..
-yada gercekten ozledi ve ilgiyi bulunca (evet bunu bekliyordum ben) diyip karsuilik vermistir

sanada simdi ilgisinin kesildigini yazmisin belkide 3uncu sik ti ve o kizdan ilgiyi gordugu icin senden ilgisini kesti..aslinda kesmeseydi ve ikinizi ayni anda idare etseydi (yani onla bi cok yazismalar ve senle yakinlasmalar) ozaman tepki vermen bence yerinde olurdu.

bence birsey soylemeden duruma gore bakarsin,(zaten onu boyle izlediginde yalan mi degilmide onu anlamis olursun)
baktin hala o kizla yazismaya devam ediyor ve ayni anda ilgisini senden kesmedi..dersin bana cok yakin davraniyorsun neyapmak isteidgini bilmiyorum filan gibi onun sana bi aciklama yapmasini beklersin, isteidgi iliski konusunda (ask mi arkadaslikmi) ama yazdigi facebooktaki yazdian filan eski sevgilidende bahsetmeden. sen siz icin soracaksin..

eger seviyorum seni gibi baslarsa, onada yazdigi yazilarin hesabini sorarsin :) iste o zamanda zaten evet demis olursa, sizi idare etme plani oldugunu anlamis olursun. cunku sen bu ilskinize bir aciklik getirmesine herseyin hangi anlamda senle neden ilgilendigini bildiginde anca ozaman ona YALanci ve dengesiz diye suclayabilirsin.

cunki suanda ortada ne yalan var nede dengesizlik bence sana karsi.. bunu ztan simdi ona da soylesen; aramizda ne varki yalanci oliyim filan diyecek:)

bence benim dedigim gibi iliskinizin adini koymasini iste ona gore cevbini ve tavrini koy suan icin erken gibi gozukuyor

cevaplarınız için teşekkür ederim
evet aramızda birşey yok ama başından beri aşırı ilgi ve beklenti vardı. hep bana dair planları vardı seninle sunu yapıcaz bunu yapıcaz diye acaba diyorum ben arkadaşlıkla sevgili olmayı mı karıştırıyorum ama hayır arkadaşlık böyle olmaz yani olmamalı

bu arada
dün msn de konuştuk

bana birden niye soğuk davrandığımı sordu bende bana yalan söylüyorsun dedim aslında tereddüt ettim bunu söylerken çünkü ondan hesap soruyormusum gibi olucaktı ama o açıklamasını yaptı o kız bunu 1 yıl önce terk etmiş ve şimdi tekrar dönmek istiyormuş
imtikan sırası bende diyor onunla ilgili planları varmış yani gururuna yedirememiş ben sormadan içimden gecenleri biliyor gibi açıklama yaptı. facede yazdığı yazıyı söyledi hepsi kurmacaymış. ayrıca cüzdanında resmini taşıyordu ben merak ettiğimde göstermişti bende hala seviyorsun barışın dedm çok farklı şeyler oldu diyor açıklama yapmıyor ama birgün o fotoğrafın arkasını göstercem sana dedi. ben bu imtikan oyununa tam inanamadım
ama bişeyleri bana ıspat etmeye calışıyor. ve ben sana asla yalan söylemedim diyor
bana verdiği değerden bahsetti ve birgün anlıycaksın beni diyor.
ben artık hiçbirşey yapmamaya karar verdim ne kendimi çekicem ne de yakın olucam artık. sıradan bir insan gibi olucak...

aynen bencede öyle yap..
bunun baska bi acıklaması yokki ""Erkek Milleti" açlar hepsi
Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…