bosluktami, yoksa capkinlikmi adam seninle ilgileniyor ve ilgilenmis
obur taraftan sevgilisi ilgi gosterincede bianda ici kipir kipir olmustur
onun hangi sebeple bunu yaptigini (kiza ilgi gostermek o yaziyi yazmak) bilemeyiz bi cok sebebi olabilir:
-ya o oyle yazdi diye yaziverdi..yani sebepsiz
-yada oda elimde dursun diye ..eger ilerde birsey olabilirse diye..
-yada gercekten ozledi ve ilgiyi bulunca (evet bunu bekliyordum ben) diyip karsuilik vermistir
sanada simdi ilgisinin kesildigini yazmisin belkide 3uncu sik ti ve o kizdan ilgiyi gordugu icin senden ilgisini kesti..aslinda kesmeseydi ve ikinizi ayni anda idare etseydi (yani onla bi cok yazismalar ve senle yakinlasmalar) ozaman tepki vermen bence yerinde olurdu.
bence birsey soylemeden duruma gore bakarsin,(zaten onu boyle izlediginde yalan mi degilmide onu anlamis olursun)
baktin hala o kizla yazismaya devam ediyor ve ayni anda ilgisini senden kesmedi..dersin bana cok yakin davraniyorsun neyapmak isteidgini bilmiyorum filan gibi onun sana bi aciklama yapmasini beklersin, isteidgi iliski konusunda (ask mi arkadaslikmi) ama yazdigi facebooktaki yazdian filan eski sevgilidende bahsetmeden. sen siz icin soracaksin..
eger seviyorum seni gibi baslarsa, onada yazdigi yazilarin hesabini sorarsin :) iste o zamanda zaten evet demis olursa, sizi idare etme plani oldugunu anlamis olursun. cunku sen bu ilskinize bir aciklik getirmesine herseyin hangi anlamda senle neden ilgilendigini bildiginde anca ozaman ona YALanci ve dengesiz diye suclayabilirsin.
cunki suanda ortada ne yalan var nede dengesizlik bence sana karsi.. bunu ztan simdi ona da soylesen; aramizda ne varki yalanci oliyim filan diyecek:)
bence benim dedigim gibi iliskinizin adini koymasini iste ona gore cevbini ve tavrini koy suan icin erken gibi gozukuyor