Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hani doktorların bastığı kaşeler var ya, onların yazılarını sizin istediğiniz gibi yazan yerler var, oraya istediğiniz şeyi yazdırabiliyorsunuz, o açıdan demiştim. yerimseniben
Hani doktorların bastığı kaşeler var ya, onların yazılarını sizin istediğiniz gibi yazan yerler var, oraya istediğiniz şeyi yazdırabiliyorsunuz, o açıdan demiştim. yerimseniben
1. Birlikte çekindiğiniz bi resimi yapboz yaptır ( puzzle) parçala kalp şeklinde kutunun içine koy... Uğraşsın dursun evde kafamçokkarıştı
2. Yada havalar da ısındı...
güzel bi piknik sepeti hazırla içine şarap, çikolata yada çilek şarap bardağı falan koy romantik bi pğiknik olsun laelaelaelaelae
3. burda yapan yerler varmı bilmiyorum ama kupa yaptır üstüne de özel bi not yazdır mesela kalbimin 1. sisin gibi :hooray: