Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba.. sitede yeniyim ve bana yardımcı olabilceğinizi düşünüyorum.. ya ben herşeyi kafama çok takıyorum özellikle sevgilimle olan herşeyi.. bişey dese niye dedi niye böyle yaptı türlü türlü senaryolar yazıyorum.. bu sıkıntımdan kurtulmak istiyorum..
yaşadıklarımı aynen aktarmışsın evet merkez noktası yapıyorum saplantı haline geliyor sanırım bende.. akışına bırakamıyorum.. ya biterse ya bırakırsa kendim olamıyorum bi türlü..Merhabalar, bazen aşklarımızı hastalıklı yaşıyoruz. Onu o kadar çok hayatımızın merkezine koyuyoruz ki, moralimizi ona göre ayarlıyoruz. Mesela dediği bir şeyi kafaya çok takıyorum demişsin, çünkü onu o kadar çok kaybetme korkusu yaşıyorsun ki, en ufacık bir olumsuzluğu daha çok büyütüyorsun.Herşeyi kendi içinde yaşıyorsun, için içini yiyorsun ama ona bir şey belli etmemeye çalışıyorsun...
Bende çok yaşadım böyle, zamanla kendimi geliştirmeye çalıştım, halende çalışıyorum. Bir kişiyi hayatının merkezine koymacaksın, yoksa çok üzülüyorsun canım. Aşkını yaşa, çok fazla ilerisini düşünme, bugünü yaşamaya bak, bana ne demek istedi felan gibi kuruntular yapma, seni seven kişi senindir zaten, gidersede zaten hiç senin olmamıştır ki..
2 ay oldu birlikteyiz.. tanımaya çalışıyorum öyle yada böyle.. belkide ondandır..ne kadar süredir birliktesiniz?yeni ise onu tanımadıgından ,huyunu suyunu bilmediginden oluyordur
herkese merhaba.. sitede yeniyim ve bana yardımcı olabilceğinizi düşünüyorum.. ya ben herşeyi kafama çok takıyorum özellikle sevgilimle olan herşeyi.. bişey dese niye dedi niye böyle yaptı türlü türlü senaryolar yazıyorum.. bu sıkıntımdan kurtulmak istiyorum..
mesela pazartesi günü ben işyerinde büyük kavga yaptım.. bunuda o biliyo.. yeterince destek oldu tabi ki.. arada akşamları ben ofisine uğrarım öyle.. o akşam çağırmadı beni.. niye çağırmadı arasaydı.. niye aramadı... diye başladım kuruntuyaa.. demek ki beni sinirli halimle çekemiyo dedimm.. mesela biz tanışalı 2 ay oldu evlilik için konuştuk.. nişan için temmuz ağustos dedik.. ama dün konuştuk öyle.. bana diyo ki beni ne kadar tanıyosun ki benimle evlenmek istiyosunn.. zamana bırak herşeyi... beni sıkma.. herşey olucağına varır.. birbirimizin huylarını öğrenelimm.. beni evliliğe götürücek olanda sensin götürmeyecek olan da... bana bunları dedi benim hopp kafa yine karıştı.. paranoya oldum galiba :))Kafana takılan bişeyi örnek versen mesela. Takılıp takılmayacak bişey mi bu da önemli.
oda işte bunu söylüyo... beni sıkmaa diyo...önce kendini sevip kendine değer vereceksin... hiçkimse için ben onsuz yapamam düşüncesine girmeyeceksin... eğer bu şekilde devam edersen inanki senden sıkılır..
sevgiyle..
valla aramama konusunda bi kere denedim.. açmaadım tlfnları 5 kez aradım açmadımm.. hemen nasıl merak etmiş nerdesin sen diye :)) hoşuma gitti... uğraşım yok diye galiba böyle saçmalıkları kafaya takıyorum.. sabırlı olucam innş:))Bak canım erkeklere ne çok hevesli görüneceksin nede ilgisiz. Bunun dozunu iyi ayarlaman lazım. Senin aşırı ilgin ve kuruntun onda ters etki yapabilir. Şu an onu kaybetmemek için öyle saçmalıklar yaparsın ki, farkında bile olmazsın. Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyaçın olduğu bir dönemde, aşırı kaybetme korkusu yaşıyorsun. Ama kendini değiştirmek, frenlemeyi yapabilirsiniz..Mesela;
-Evlilikten konuyu açma sakın, bırak kendisi açsın, bahsetmezsen sen sakın açma,
- Çok sık arama sorma, çoğu zaman kendini frenle bu konuda,
- Kendine başka uğraşlar bul, illaha devamlı onu göreceğim diye tutturma,
- Biraz sakin ve sabırlı olmayı dene..
O zaman çok daha iyi olacaksın, bak gör..
Bizzat tarafımdan denendi ve onaylandı![]()
mesela pazartesi günü ben işyerinde büyük kavga yaptım.. bunuda o biliyo.. yeterince destek oldu tabi ki.. arada akşamları ben ofisine uğrarım öyle.. o akşam çağırmadı beni.. niye çağırmadı arasaydı.. niye aramadı... diye başladım kuruntuyaa.. demek ki beni sinirli halimle çekemiyo dedimm.. mesela biz tanışalı 2 ay oldu evlilik için konuştuk.. nişan için temmuz ağustos dedik.. ama dün konuştuk öyle.. bana diyo ki beni ne kadar tanıyosun ki benimle evlenmek istiyosunn.. zamana bırak herşeyi... beni sıkma.. herşey olucağına varır.. birbirimizin huylarını öğrenelimm.. beni evliliğe götürücek olanda sensin götürmeyecek olan da... bana bunları dedi benim hopp kafa yine karıştı.. paranoya oldum galiba :))