Kendi ayaklarınızın üstünde durmak istiyorsanız,çalışıp kazandığınız parayla istediğiniz işi kurmalısınız,baba parasıyla değil.
Önc bir işe girin,deneyim kazanın,ticareti öğrenin,birazda birikim yapın;o zaman kimse sizin isteklerinize karşı çıkmaz merak etmeyin.
ailen mutlaka senin için en iyisini istiyolardır...
kötü niyetle bişey söyleyeceklerini yada yapacaklarını düşünmüyorum...
ama kullandıkları tavır yanlış haklısın bu konuda...
allah yardım etsin...
canım ben ün. mezunuyum hemde çok iyi bir ün. den önce özel bir şirkette 5 yıl çalıştım. para biriktirip kendi işimi kurdum. 2 yıl öyle çalıştım. bayan olarak bu memlekette ticaret anlamında pek şansım olmadı. deli gibi çalıştım gece gündüz.
sonunda dayanamayıp kapattım ve yine eski işime döndüm. bu benim tecrübem
sen hangi alanda kurdun kendi işini cnm?
kendime ofis açtım mali müşavirim ben. finansal danışmanlık. devlet destekleri hibeler her konuyla ilgilendim. parçalandım bölündüm. :)))
şans mı kısmet mi desem bilemedim hayrlısı oyms canm bnde kendime bi şans verip yapmk istiyorm yapmk istemm içn başka nednlermde var zatn
canım ben sadece tecrübemi paylaştım. umarım çok ama çok başarılı olursun. hayatta inandığım şeylerden bir taneside hataysa da kendim yapıp doğruyu bulmalıyım.
benim işimde işyeri dolaşmak falan vardı. gittiğim yerlerde erkeklerden ilgisinden hatta askıntı olmalarından midem bulanıyordu artık. evlilikte girdi araya. çok sıkıntı oldu. çalışma saatleri ve evlilik seçim yapmam gerekiyordu. pişman değilim. onunda tadına baktım diyorum.
Ama maddi desteği geçiyorum. manevi desteğe çok ihtiyacın olacak.
çok yakın tanıdığım bir insan derki : Allah insana hayatta 3 kez şans verirmiş, İyi Eş İçin , İyi İş İçin, Hayırlı evlatlar için.
umarım bu kararlılıkta senin şansın olur.
cnm bn bazı sağlk sorunlarmdan dolayı çoğu şeyi yarıda bırakmak zorunda kaldımbundn snra cesaretimi toplıyp bişiler yapmak istiyorum çnkü sağlk sorunlarmn çoğunu ailem hala BİLMİYOR (
cnm bn bazı sağlk sorunlarmdan dolayı çoğu şeyi yarıda bırakmak zorunda kaldımbundn snra cesaretimi toplıyp bişiler yapmak istiyorum çnkü sağlk sorunlarmn çoğunu ailem hala BİLMİYOR (
çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama benim ki çok farklı bi hastalık agorafobi var bnde dışarı çktğmda bna bir şey olacakmş gbi geliyo baylcak gbi oluyorm ama kmseye söyleyemiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum hep oturp kendi kendime ağlıyorum hatta bu konuda konu açp düşncelerni sormyı düşnyrmben ibs hastasıyım. açılımı irritabl bağırsak sendromu. stres sıkıntı yapınca tüm sindirim sistemimde delikler açılıyor. yaralar oluyor. kanser tedavisi yaptılar aylarca. öyle evde otururken bile kramplar ve bir çığlık dayanılmaz ağrılar yaşıyorum. tabi ailenin bilmediği sağlık sorunu ne dir bilemem ama. hayat bu. iyi kötü sürprizleri var hepimize.bunu hedeflerimizi engellemesine izin vermeyelim
çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama benim ki çok farklı bi hastalık agorafobi var bnde dışarı çktğmda bna bir şey olacakmş gbi geliyo baylcak gbi oluyorm ama kmseye söyleyemiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum hep oturp kendi kendime ağlıyorum hatta bu konuda konu açp düşncelerni sormyı düşnyrm
canım yaaa.. sanada çok geçmiş olsun. bu konuda içine kapanırsan ilerisi çok daha sıkıntılı olur diye düşünüyorum. bilirsinki erken tanı ve tedavi çok önemli. bu rahatsızlığın sana kurmayı düşündüğün işinde çok dezavantajı olur. hiç saklama bence. tedavi olma yollarına bakmalısın.
canım yaaa.. sanada çok geçmiş olsun. bu konuda içine kapanırsan ilerisi çok daha sıkıntılı olur diye düşünüyorum. bilirsinki erken tanı ve tedavi çok önemli. bu rahatsızlığın sana kurmayı düşündüğün işinde çok dezavantajı olur. hiç saklama bence. tedavi olma yollarına bakmalısın.
şimdi eskiye göre biraz daha iyiym ama okulu bitiremedm hastalığm yüznden anneme bırkmk istiyorm dedm izn vermedi ve gün geldi bn okula gidemicek duruma geldm fenalaştm okul kaldı öyle şmdi hala bitmedi mi diye baskı yapıyorlr bşi diyemiyorm ya bazn intihar edip kurtuluym diye aklmdan bile geçiriyorm
sakııınn . asla pes etme. bak ben sana samimiyetle rahatsızlığımı yazdım. bu hastalığım esnasında ben çok zor 4 tane sınavdan geçtim. belgelerimi alabilmek için. hem kolumda serumda elimde kitapla çalıştım. ağrılar şişmeler neler neler. bu arada iş evlilik herşey yürüttüm asla pes etmedim.
öylede cnm psikolojk rahtszlklar dha farklı oluyo insan yaşamaktn bile cayıyo.ama o işi yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?