Fikirlerinize ihtiyacım var

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
.1 aydır konuşulan birisi var. çok iyi anlaşıyoruz,ortak noktamız çok.bnden hoşlandığını,etkilendiğini her defasnda dile getiriyor..bnden önceki ilişkisinde çok başı ağrmış,bağlanamamış ve bitirmek zorunda kalmış. o yzden biraz önyargılı yine aynı şeyler olmasından korkuyor,aramızda yaş farkıda var.son ilşkisi bttiğinde kendini aşka kapadığını ama benim karşısına çıkmamla fikirlerinin alt üst olduğunu söylüyor..sensiz kalmak kötü,tam hayalimdeki insanı andırıyordun diyor. benim niyetim ciddi ona karşı.. dört dörtlüksün senden daha iyisini bulabilceğimi sanmıyorm diyor.. ama bnden brz zaman istiyor yaşından ve yaşadıklarından ötürü kendisini hazır hissetmesi düşünmesi gerekiyormuş. facebookta falan konuşmayalm, arada araşırız bu süreç içinde diyor.. sen herşeyi hemen olsun istiyorsun ama bn zamana yaymak istiyorum diyor.. kafam çok karışık bnları derken ne kadar samimi kestiremiyorum, sizce böyle demesi normalmi,kullanıyor deseniz cinsel boyutta kullanabilceiği hiçbişi yok senden bekleyememde böyle birşey diyor. gezse tozsa oyalansa desem oda değil öyle olsa hep grşmek ister?

Daha 1 aylikken boyleyse hic degismez bence bu isin bi sonu yok. Ben artik bu tarz erkeklerden korkuyorum. Baglanamiyorum, ayrilmak zorunda kaliyorum demis. Bakin size de baglanamiyor ve sizden de sure istiyor. Resmen SIK gorusmeyelim, dakkkada bir birbirimizden haberdar olmayalim (facebook), ancak istedigim zaman telefon edeyim o zaman goruselim kafasinda o. Istediginiz beraberligi size yasatamayacak uzgunum. Ciddi olan taraf sizsiniz. O hala bi iliskiye hazir degil. Kaptirmayin kendinizi boyle birine derim ben :72:

Bu zamanda kim dört dörtlük Allah aşkına ..

Hani şu sizden önceki ilişkisindeki bireyide ilk tanıdığı zamanlarda mutlaka bu iltifatı ona da etmiştir adım gibi eminim ..

Ama gel gör ki yanılmış herneyse erkek milleti işte ..

Yaş farkı var demişsiniz yaşlar kaç ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamanda kim dört dörtlük Allah aşkına ..

Hani şu sizden önceki ilişkisindeki bireyide ilk tanıdığı zamanlarda mutlaka bu iltifatı ona da etmiştir adım gibi eminim ..

Ama gel gör ki yanılmış herneyse erkek milleti işte ..

Yaş farkı var demişsiniz yaşlar kaç ?

12 yaş var aramızda,ama ikimiz içinde hiç problem olmadı bu.

nedense bana güven vermedi canım, seni elinin altında tutmak istiyor gibi,keyfi gelincede yada başkasını bulamayınca seni mi değerlendirecek??
sakın onun bu vaatlerine aldanıp ;tamam zamana bırakalım diyip onun yolunu gözleme,beklenti içine girme.

anlaşabildikten sonra bnce problem değil.

Bu sizin düşünceniz .. Belkide karşı tarafın bu konuda bazı korkuları vardır ama size dile getirmemiştir ve bundan dolayıda biraz bu ilişkiyi zamana bırakmak istemiştir. Olamaz mı ? Şimdi size sorun yaratmıyor gibi görünebilir fakat ileride emin olun küçükte olsa problemler yaşarsınız
:34:

ben ce ciddi ilişki isteyen erkek daha yakın olmak ister tanımak ister sık sık arar
böyle zaman isteyen süreye uzatan adamlar ben de şöylle bir yargı oluşturuyor :
sen yedekte dur önceliklerimle görüşeyim kafama yatmazsa ararım seni ... gidi bir durum var

Bana nedense tam tersine güven verdi.
Hemen atlamıyor,ilk günden ölüyorum bitiyorum moduna girmiyor.
Faceten konuşmayalım demesi de mantıklı bence.
Tabii yaşa göre konuşuyorum.
Belli tecrübeler yaşamış birisinin,adımlarını daha düşünerek atması normaldir.
Bence sonraki adımları ondan beklesen daha iyi olur.
Bırak sana kesin kararlı ve emin gelsin.

.1 aydır konuşulan birisi var. çok iyi anlaşıyoruz,ortak noktamız çok.bnden hoşlandığını,etkilendiğini her defasnda dile getiriyor..bnden önceki ilişkisinde çok başı ağrmış,bağlanamamış ve bitirmek zorunda kalmış. o yzden biraz önyargılı yine aynı şeyler olmasından korkuyor,aramızda yaş farkıda var.son ilşkisi bttiğinde kendini aşka kapadığını ama benim karşısına çıkmamla fikirlerinin alt üst olduğunu söylüyor..sensiz kalmak kötü,tam hayalimdeki insanı andırıyordun diyor. benim niyetim ciddi ona karşı.. dört dörtlüksün senden daha iyisini bulabilceğimi sanmıyorm diyor.. ama bnden brz zaman istiyor yaşından ve yaşadıklarından ötürü kendisini hazır hissetmesi düşünmesi gerekiyormuş. facebookta falan konuşmayalm, arada araşırız bu süreç içinde diyor.. sen herşeyi hemen olsun istiyorsun ama bn zamana yaymak istiyorum diyor.. kafam çok karışık bnları derken ne kadar samimi kestiremiyorum, sizce böyle demesi normalmi,kullanıyor deseniz cinsel boyutta kullanabilceiği hiçbişi yok senden bekleyememde böyle birşey diyor. gezse tozsa oyalansa desem oda değil öyle olsa hep grşmek ister?

"tam hayalimdeki insanı andırıyordun" ve "senden daha iyisini bulabilceğimi sanmıyorum" sözleri bana hoş gelmedi açıkçası biraz daha bakınayım olmadı senle deneriz demek istemiş gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi tanıyan sensin, hakkında hayırlısı olsun

ya ben böyle "kendimi dinleyeyim"
"zamana ihtiyacım var"
"yeni ilişki beni korkutuyor" vs vs vs dialogları yeterince güvenilir bulmuyorum

arkadaş elin kızını da oyalama hazırsan gel hazır değilsen gelme ne ki bu? önceden rezerve mi?
sen dur burda ben sana dönerim.. yok yaaa :99:
konu sahibi arkadaşım tabiki karar senin bizler nacizane fikir veririz uyup uymamak senin bileceğin iş lakin yaşı belirli bir olgunluğa gelmiş bir insanın bu konudaki tutarsızlığı seni ileriye taşımaz aksine geriye götürür..

kendine bunu reva görme derim ben.. :31: :31:

Öncelikle 12 yaş bence biraz fazla.sen 30 ken o 42 olacak mesela.ilk zamanlar bi sorun yok gibi görünüyo ama genelde sonradan bozuluyo.tabi istisnalar da yok değil.konuya gelince bence bu adam senin adamın değil.yani kendini fazla kaptırma derim.

Çok bağlanma ama bekle bakalım sonu nereye varacak.ama çok uzarsa da bitir gitsin.benim anlamadığım cinselliği senden bekleyemem diyor demişsiniz.bu konu nerden açıldı ki böyle birşey deme gereği duydu.bana gereksiz geldi böylebir konuşma

Back
X