.1 aydır konuşulan birisi var. çok iyi anlaşıyoruz,ortak noktamız çok.bnden hoşlandığını,etkilendiğini her defasnda dile getiriyor..bnden önceki ilişkisinde çok başı ağrmış,bağlanamamış ve bitirmek zorunda kalmış. o yzden biraz önyargılı yine aynı şeyler olmasından korkuyor,aramızda yaş farkıda var.son ilşkisi bttiğinde kendini aşka kapadığını ama benim karşısına çıkmamla fikirlerinin alt üst olduğunu söylüyor..sensiz kalmak kötü,tam hayalimdeki insanı andırıyordun diyor. benim niyetim ciddi ona karşı.. dört dörtlüksün senden daha iyisini bulabilceğimi sanmıyorm diyor.. ama bnden brz zaman istiyor yaşından ve yaşadıklarından ötürü kendisini hazır hissetmesi düşünmesi gerekiyormuş. facebookta falan konuşmayalm, arada araşırız bu süreç içinde diyor.. sen herşeyi hemen olsun istiyorsun ama bn zamana yaymak istiyorum diyor.. kafam çok karışık bnları derken ne kadar samimi kestiremiyorum, sizce böyle demesi normalmi,kullanıyor deseniz cinsel boyutta kullanabilceiği hiçbişi yok senden bekleyememde böyle birşey diyor. gezse tozsa oyalansa desem oda değil öyle olsa hep grşmek ister?