Evet dert sayılmaz arkadaşlar ancak ben bir düğüne gideceğim hafta sonu inşallah.Sorun aldığım ayakkabı.Ben hayatımda doğru düzgün topuklu giymediğim için kendime daha rahat ve sade kısa topuklu bir ayakkabı aldım.Bunu da görebilirsiniz burada.Size sorum bu ayakkabı olgun ayakkabısı mı yoksa genç iş mi? Yani fikirlerinize ihtiyacım var rahatlık önemli benim için o yüzden bunu seçtim.Yani yaşlı ayakkabısı gibi duruyor mu diyeyim :)yaşım 22,5 boyum 1.60 ve düğünde giyeceğim elbise dizüstü.Bunu buraya yazmamdaki amaç çok ilgilenen var o yüzden.Ve fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.
Canım bence bu ayakkabı 40 yaş için uygun bir ayakkabı.Daha şık ve rahat ayakkabılar bulabilirsin bu ayakkabı yerine :26:
Ben ilk topuklu ayakkabı seçimimi paylastıgım fotoğraftaki ayakkabı modelinden yana yaptım çok rahat tavsiye ederim.
Canım bence bu ayakkabı 40 yaş için uygun bir ayakkabı.Daha şık ve rahat ayakkabılar bulabilirsin bu ayakkabı yerine :26:
Ben ilk topuklu ayakkabı seçimimi paylastıgım fotoğraftaki ayakkabı modelinden yana yaptım çok rahat tavsiye ederim.
Sizin fikirlerinizden sonra önü açık olan biraz daha yüksek topuklu genç işi bir ayakkabı buldum.Değiştirmeyi düşünüyorum.Umarım bu sefer güzeldir sizce bu seferki nasıl??
Model olarak aynı olabilir ön kısmı.Modelini beğendiğim için ona benzer ve biraz daha genç işi olan ayakkabı tercih etmek istedim.
Ss.Esperanza senin önerdiğinde çok güzeldi.Bir tek elbiseme uygun olmadığı için o tazı seçmedim ve aldığım yerde sadece değiştirme olduğu için senin önerdiğin tarzdaki ayakkabıların topuğu baya yüksekti.Tekrar teşekkürler.
Bence de hiç şart değil ama düğüne gideceğim ve doğru düzgün topuklu ayakkabım olmadığı için malesef almak zorundaydım.
Her zaman tercihim sporlardan yana :)
bence yaşınıza uygun değil daha güzel yaşınıza göre ayakkabılar var.dolgu topuk çok rahat ayakkabılarda var veya babette giyebilirsiniz boyunuz çok kısa değil bence
bence yaşınıza uygun değil daha güzel yaşınıza göre ayakkabılar var.dolgu topuk çok rahat ayakkabılarda var veya babette giyebilirsiniz boyunuz çok kısa değil bence
Canım o yüksek platformlar aslında korkulacak boyutta değil ve normal topuklulara göre çok daha rahatlar.Deneyip evin içinde yürüsen birkaç gün sorun kalmaz bence.Bunlar daha çok 40 yaşüstü modelleri :26:
bence de anne ayakkabısı bunlar.üstelik biraz kaba geldi bana.daha çok gençsin.daha ince daha spor ve yaşına uygun bi sürü ayakkabı modeli var.hem yüksek topuklu ayakkabılar yani şu platformlar daha rahat.ben de topuklu giymem ama ilk seferinde senin gibi az topuklu olsun dedim.daha sonraki zamanlarda platform ayakkabı giydim.inanılmaz rahat ettim.