Fikirlerinize ihtiyacım var...

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Arkadaslar yanlış ve iğrenç bir evlilikten 7-8 aydır kurtuldum. Fakat resmi olarak boşanma henüz sonuçlanmadı. Esimle hiç bir sekilde görüşmüyorum. Fakat bu yaşadığım donemde insan konuşacak derdini anlatacak ve onu anlayan birilerini arıyor. Tam da bu donemde evlenmeden çok önce tanıdığım bekar birisi (bana ilgisi olduğunu bildigim, beni çok sevdiğini söyleyen birisi) gerçi artık bunlara inanmıyorum ama benimle konuşmak istiyor. Ayrildigimi duymus. Aramızdaki uzaklıktan dolayı kabul etmediğim birisi. Dogrusu ben ruhen çok yıprandım hayatımda gönül iliskilerine yer yok. Ama mantıklı, sohbeti iyi ve karakterli olduğunu düşündüğüm birisi. İste bu süreçte yaşadığım sıkıntıları anlatabileceğim biri olması acısından bazen o konuşmak istediinde konus diye içimden geçiriyorum, sonra da boş yere ümit vermiş olurum diye çekiniyorum. Cunku ben sadece bir arkadas olarak gorsemde eminimki o isi baska yerlere cekmeye calisacak. Yani anlayacağınız ben bir bosluktayim ve bana bu süreçte gösterilen ilgi ve şefkate aldanip hata yapmak istemiyorum. Çünkü insanlara karsı çok guvensizim. Hele erkeklere. Daha cok gencim ve cocugum yok. Sizce ne yapayım? Burada her zaman mantıklı öneriler aldığım için sizinle paylaşmak istedim. Çünkü kimseyle paylasamam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Münevver boşanma gerçekleşmeden sakın kimseyle görüşme.
Eşin bunu kullanabilir.

Boşandıktan sonra da bir süre kafanı dinle, toparlan.
Ne olup ne biteceğine de o zaman sakin kafayla karar verirsin...

Son düzenleme:
cnm önce resmen boşan sonrada hayatıns devam edersin..Allah yardımcın olsun

sakın bosanmadan kimseyle görüşme
dedigin kadar berbat bir evliliktiyse esin de bu durumu sana kullanacak kadar kotu biridir
aman dikkatliol

önce resmiyette boşan
sonra kafanı dinle kendini topla
tamam ben artık hata yapmam dedigin anda yeni bir ilişkiye başlarsın

canım hiç belli olmazki iyi biride olabilir. ama burda en önemli konu senin ruhsal durumun. belliki kendini hazır hissetmiyosun.

benim bir arkadaşım 3 yıl falan oldu boşanalı 29 yaşında ve şimdi 2. kez evleniyo. hemde gezdi tozdu flört etti. çocuğuda yok.
daha gencecik ve çocuğu yok neden bekleyip zaman kaybetsinki neden gencecik yaşında karalar bağlasın. hem ikinci evlilik ilk seferki gibi olmaz sanıyorum özellikle akıllı kadın bir çapanoğlu varsa anlar.

ama sen şuan kendini buna hazır hissetmiyosun bu yüzden hiç böyle şeylere yanaşma.

benim bir arkadaşım var böyle evlilk çağında kız ama belli kendine yaklaşan adam birliktelik istyo bu yok arkadaş kalalım eğlenceli çocuk bilmem ne diyo. çocukta kafasından diyoki yok ya gönlü var belli okadar sohbet ediyo benle. ama naza çekiyo herhalde. ben bunu bitürlü anlatamıyorum kıza sonunda hep büyük sorun yaşıyo. çünkü bu kişi ümit ediyo en son kızda yetteeeer diyo adamda hırçınlaşıyo.
şahsen bende bir kişinin bana o gözle baktığını hissettiğim an eğer bişey hissetmiyosam bütün bağımı koparırım. açılmasına bile zaman bırakmam.

birde asla hiç bir erkeğe yada bir yabancıya dertleşcem diye eski yaşadığın eşinle ilgili sorunları anlatma derim. sonra dönüp dolaşıp biyerde yine sinrinin zıplamasına neden olur.

Bizle dertles

Bosver elin adamindan, dünyanin en iyisi olsa ne yazar, sonucta yine erkek yine erkek

Hic baglantiya gecme derim. Bence bosanan bir bayan en az 2-3 sene kafasini dinlemeli, yoksa hemen hatali bir baska iliskiye geciyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Zaten aynı sehirde oldugum biri değil tepnde veya intte gorusebilecegom uzaklıkta birisi şimdilik. Ben de acaba yarın birgun istediği gibi davranmassam ortada bir sey olmadıgı halde bir pislik yapar mı diye düşündüğümden tereddütte kaldım. Bı kötülüğünü gördüğüm birisi değil ama sütten ağzım yandı ya artık her sey aklıma geliyor. İste bazen şeytan dürtüyor ben bı iliski olarak deimde şimdilik bir arkadas olarak konuşmayı istediğim için ama sonra da karsı tarafın böyle dusunmeyecegini bildigim için vazgeçiyorum.

Arkadaşım unutmaki artık internet ve telefon da yüzyüze görüşmek kadar " gerçek" bir ilişki kuruyor insanlar arasında.Yani aynı sonuçları doğurur.Bence de resmen boşanmadan telefonlaşma bile.Böyle büyük sıkıntılarda insan daha ciddi hatalar da yapabilir.Sen her ne kadar ben arkadaşça yaklaşıyorum desen de senin bu boşlukta ona akıp gitmen 1 gün sürer.Şimdilik ertele.Sıkıntılarını arkadaşlarınla, ailenle ya da bir kişi bile yok diyorsan forumda paylaş, biraz atlatırsın.Geçmiş olsun, yolun açık olsun...

bencede boşanmadan görüşme..
illa paylaşmak rahatlamak istiyosan bunu ailenden birine anlat...

slm canım etrafında muhakkak samimiyetine inandığın bir arkadaşın vardır ona yüreğini aç bahsettiğin kişiyle görüşmemelisin dedğin gibi yanlış düşüncelere kapılabilir.

Bence boşanmadan birşey yapmamalısın. Hem psikolojik hem mantık olarak zarara uğrayabilirsin.

Cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar. Benim mantığım da kimseyle konuşma diyor ama bazen öyle bunalıyorum ki, öyle debeleniyorum ki acaba beni dinleyen beni teselli eden biri olabilir mi diye konuşsam mı diyorum. Evet biliyorum yanlış ama bazen bulunduğum durumun içinden çıkamıyorum

Boşanmadan gönül ilişkilerine sakın girme
Hem eşinin eline koz verirsin,hemde sağlıklı bi birliktelik olmaz
Şuan sana yaklaşmak isteyen erkek de pek normal değildir zannımca
Farklı amaçlarla yaklaşıyordur ,yani konuşman yetmeyebilir ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…