- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Arkadaslar yanlış ve iğrenç bir evlilikten 7-8 aydır kurtuldum. Fakat resmi olarak boşanma henüz sonuçlanmadı. Esimle hiç bir sekilde görüşmüyorum. Fakat bu yaşadığım donemde insan konuşacak derdini anlatacak ve onu anlayan birilerini arıyor. Tam da bu donemde evlenmeden çok önce tanıdığım bekar birisi (bana ilgisi olduğunu bildigim, beni çok sevdiğini söyleyen birisi) gerçi artık bunlara inanmıyorum ama benimle konuşmak istiyor. Ayrildigimi duymus. Aramızdaki uzaklıktan dolayı kabul etmediğim birisi. Dogrusu ben ruhen çok yıprandım hayatımda gönül iliskilerine yer yok. Ama mantıklı, sohbeti iyi ve karakterli olduğunu düşündüğüm birisi. İste bu süreçte yaşadığım sıkıntıları anlatabileceğim biri olması acısından bazen o konuşmak istediinde konus diye içimden geçiriyorum, sonra da boş yere ümit vermiş olurum diye çekiniyorum. Cunku ben sadece bir arkadas olarak gorsemde eminimki o isi baska yerlere cekmeye calisacak. Yani anlayacağınız ben bir bosluktayim ve bana bu süreçte gösterilen ilgi ve şefkate aldanip hata yapmak istemiyorum. Çünkü insanlara karsı çok guvensizim. Hele erkeklere. Daha cok gencim ve cocugum yok. Sizce ne yapayım? Burada her zaman mantıklı öneriler aldığım için sizinle paylaşmak istedim. Çünkü kimseyle paylasamam.
Son düzenleyen: Moderatör: