• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var!

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Selam kızlar, buraya uzun zamandır üyeyim. Özellikle 4-10 yaş arası çocuğu olanlara bir sorum olacak.

Bir sistem düşünün ki çocuğunuzun okula gidiş gelişlerini online olarak takip edebileceksiniz. Şöyle ki sabah çocuğunuzu okula hazırladınız servis saati gelmek üzere o sırada telefonunuza bir arama geliyor "servisiniz 5 dakika içinde kapıda olacaktır lütfen çocuğu hazırlayınız" gibi. Çocuğu servise bindirdiniz okula, okula ulaştığında telefonunuza bir mesa geliyor " çocuğunuz okula teslim edilmiştir".

Akşam oldu okul çıkış saati hoop yine mesaj "çocuğunuz servise teslim edilmiştir" Bir süre sonra bir arama " servisiniz 5 dk içinde kapıda olacaktır, lütfen çocuğunuzu karşılayınız".

Ayrıca online olarak da harita üzerinden takip edebileceksiniz.

Soğukta, sıcakta dakikalarca servis beklemek yok, servisin gecikmesi durumunda servis şoförünü aramak çocukların hayatını tehlikeye atmak yok. Acaba okula gitti mi, servise bindi mi diye merak etmek yok. Daha bir sürü fayda ama uzatmıyayım şimdi.

Sorum şu ki; Sizin servisinizde, okulunuzda böyle bir uygulama olsa üye olur musunuz?

NOT: Yanlış anlaşılmasın bir şey satmaya çalışmıyorum. Bu sistemi burdan satmam mümkün değil zaten. Sadece iş fikri ve girsem mi girmesem mi karar veremiyorum.

Selam kızlar, buraya uzun zamandır üyeyim. Özellikle 4-10 yaş arası çocuğu olanlara bir sorum olacak.

Bir sistem düşünün ki çocuğunuzun okula gidiş gelişlerini online olarak takip edebileceksiniz. Şöyle ki sabah çocuğunuzu okula hazırladınız servis saati gelmek üzere o sırada telefonunuza bir arama geliyor "servisiniz 5 dakika içinde kapıda olacaktır lütfen çocuğu hazırlayınız" gibi. Çocuğu servise bindirdiniz okula, okula ulaştığında telefonunuza bir mesa geliyor " çocuğunuz okula teslim edilmiştir".

Akşam oldu okul çıkış saati hoop yine mesaj "çocuğunuz servise teslim edilmiştir" Bir süre sonra bir arama " servisiniz 5 dk içinde kapıda olacaktır, lütfen çocuğunuzu karşılayınız".

Ayrıca online olarak da harita üzerinden takip edebileceksiniz.

Soğukta, sıcakta dakikalarca servis beklemek yok, servisin gecikmesi durumunda servis şoförünü aramak çocukların hayatını tehlikeye atmak yok. Acaba okula gitti mi, servise bindi mi diye merak etmek yok. Daha bir sürü fayda ama uzatmıyayım şimdi.

Sorum şu ki; Sizin servisinizde, okulunuzda böyle bir uygulama olsa üye olur musunuz?

NOT: Yanlış anlaşılmasın bir şey satmaya çalışmıyorum. Bu sistemi burdan satmam mümkün değil zaten. Sadece iş fikri ve girsem mi girmesem mi karar veremiyorum.

çocuğum yok ama olsa kesin üye olurdum :DS

Güzel ama bu sistemin girişlerini kim yapacak ?

Servis şoförü yapacaksa sürüş güvenliği açısından zararlı.
Servis ablası da meşgul oluyor.
O zaman 1 eleman daha mı alınacak ? Bu da ekstra masraf demek.

Navigasyonla otomatik yapılacaksa,sistem yürümez.Zira çoğu şoför girilmeyen ters yönlere giriyor:)

bence bunu her anne ister kesinlikle, güzel bi proje olabilir, eğer böyle bir fikriniz varsa kesinlikle uygulamaya geçirin derim..

Güzel ama bu sistemin girişlerini kim yapacak ?

Servis şoförü yapacaksa sürüş güvenliği açısından zararlı.
Servis ablası da meşgul oluyor.
O zaman 1 eleman daha mı alınacak ? Bu da ekstra masraf demek.

Navigasyonla otomatik yapılacaksa,sistem yürümez.Zira çoğu şoför girilmeyen ters yönlere giriyor:)

Navigasyonla otomatik yapılıyor. Güzel de yürüyor ki servis şoförlerinin de trafikte daha usturuplu davranmasına da sebep olacak böylece demekki.

Ankarada şuan 15000 üyesi olan bir sistem. Ben izmir bayiliğini alacağım.

Navigasyonla bunun sisteminin yapildigini biliyorum an be an takip edilebiliyor ve kesinlikle isterim.

Back
X