konunun benim mesleğimle alakasını anlamadım çok bağnazca bir düşünce olduğunu sanmıyorum ortalıkta herhangi bir evlilikte olmayacak zaten benim sorum merak ettim.ayrıca avukatım yüksek lisans yapıyorum ve çalışıyorum da merak etmeyin çevre de görüşebileceğim insan çok gelen de çok istesem çoktan evlenirdim zaten amaç bu değil işte ha önceden aşık falan da degildim ki yukarıda belirttiğim gibi bende düşünmüyordum sadece neden olmasın dedim bu onun dışında acaba degişebilir mi bunu merak ettim umarım anlatabildimBen çocuğun doktor olduğuna inanırım ama konu sahibinin avukat olduğuna inanmam.
hakkımla okulu bitirdiğime inanıyorum.aday çoktu okulda ise ders çalışmaktan pek bakacak fırsat olmadı ama gelen yokmuydu vardı ama benim zamanım yoktu okulu iyi bir şekilde bitirmem gerekirdi ki bu sevgili işleriyle uğraşmayı pek seven biri değilim ayrıca önceki yazdıklarımı okursanız daha iyş aydınlanmış olacağınıza inanıyorum ayrıca burda kimseye brieşy ispatlamak zorunda değilim (bir önceki ispatlamak zor dediğime binayen) .ben gayet sakince soru sordum size yani bundan herhangi birşey yok ayrıca avukat olabilirim yani lütfen böyle düz fikirlerden sıyrılın.bunu düşünmesi imkansız.
hukuk çok zor bir bölümdür. O kitaplar falan..
HAkkıyla bitirip mezun olmuş birinin düşüneceği şey değil..
En azından teyze kızı o aklı verene kadar çevresinde mutlaka bir iki aday olurdu, hiç olmadı okuldan birileri olurdu.
konunun benim mesleğimle alakasını anlamadım çok bağnazca bir düşünce olduğunu sanmıyorum ortalıkta herhangi bir evlilikte olmayacak zaten benim sorum merak ettim.ayrıca avukatım yüksek lisans yapıyorum ve çalışıyorum da merak etmeyin çevre de görüşebileceğim insan çok gelen de çok istesem çoktan evlenirdim zaten amaç bu değil işte ha önceden aşık falan da degildim ki yukarıda belirttiğim gibi bende düşünmüyordum sadece neden olmasın dedim bu onun dışında acaba degişebilir mi bunu merak ettim umarım anlatabildim
hayır hayır yengeme haber yollamadım ben belki orda yanlış anlaşılabilir ama benim haberim yokmuş gibi soruldu ki ben zaten olmayacağını biliyordum öyle aşık falan da olmadım yani.doktor meraklısı değilim olsam gelenlerden birine evet derdim heralde konu doktor falan olması da değil hani güvenebileceğin dürüst insan olmasıdır etrafta bunu göremeyince böyle düşünüyor insan ki sadece düşünceden iibaret benim ki zatenBir önceki yorumlarınızdan birinde okuyorum demişsiniz. Şimdi çalışıyorum yüksek yapıyorum diyorsunuz. Ve evet insan sosyal hayatı olan, okumuş bir insandan bu sözleri beklemiyor. Düşünmeniz bile çok ilginç. Hani pek evde çıkmayan, sosyal çevresi olmayan evlenecek birini bulamayan daha umutsuz bakan biri yazsa kınamazdım ama siz iş hayatından okuldan başka birilerinden hoşlanabilirken nasıl kardeş kadar yakın birine o gözle bakarsınız anlayamadım.
Hem doktor hem varlıklı biri aman daha iyisini bulamam der gibi oluyor işte. Durumları iyi çocukları da hallederiz bir şekilde demeniz de öyle garip ki. Genetikle oynayıp GDOlu meyve üretmiyorsunuz. Kardeş çocuğuyla evlenip, engelli olma ihtimali çok yüksek bir çocuk yapmayı göze alıyorsunuz.
Erkek tarafı haber yollasa anlarım bir de siz haber yolluyorsunuz yengenize. Babanızın kardeşi sizin baba yarınız o farkındasınız dimi. O sizin en yakın akrabalarınızdan.
yüksek lisans yapmak okumak zaten ve onun haricindede çalışıyorumBir önceki yorumlarınızdan birinde okuyorum demişsiniz. Şimdi çalışıyorum yüksek yapıyorum diyorsunuz. Ve evet insan sosyal hayatı olan, okumuş bir insandan bu sözleri beklemiyor. Düşünmeniz bile çok ilginç. Hani pek evde çıkmayan, sosyal çevresi olmayan evlenecek birini bulamayan daha umutsuz bakan biri yazsa kınamazdım ama siz iş hayatından okuldan başka birilerinden hoşlanabilirken nasıl kardeş kadar yakın birine o gözle bakarsınız anlayamadım.
Hem doktor hem varlıklı biri aman daha iyisini bulamam der gibi oluyor işte. Durumları iyi çocukları da hallederiz bir şekilde demeniz de öyle garip ki. Genetikle oynayıp GDOlu meyve üretmiyorsunuz. Kardeş çocuğuyla evlenip, engelli olma ihtimali çok yüksek bir çocuk yapmayı göze alıyorsunuz.
Erkek tarafı haber yollasa anlarım bir de siz haber yolluyorsunuz yengenize. Babanızın kardeşi sizin baba yarınız o farkındasınız dimi. O sizin en yakın akrabalarınızdan.
Gelenlerden biriyle tanışmanız çok daha etik olurdu. Aşık olsanız bile bir derece derdim ama mantık!! olarak kardeşe bakmak inanılmaz.hayır hayır yengeme haber yollamadım ben belki orda yanlış anlaşılabilir ama benim haberim yokmuş gibi soruldu ki ben zaten olmayacağını biliyordum öyle aşık falan da olmadım yani.doktor meraklısı değilim olsam gelenlerden birine evet derdim heralde konu doktor falan olması da değil hani güvenebileceğin dürüst insan olmasıdır etrafta bunu göremeyince böyle düşünüyor insan ki sadece düşünceden iibaret benim ki zaten
Lütfen bunu aynaya bakarak da tekrar edin bir kere daha.lütfen böyle düz fikirlerden sıyrılın.
ilk defa farklı bir yorum gördüm ama ciddimisiniz onu bilemedim degilsinizdir heralde ama umarım anlatmak istediklerimi anlayan olmuşturNeden olmasinnnn olabilir kuzen diyosunuz kardesi degil nikahda dusuyor ne alaka olmaz baska erkekmi kalmadi, erkek dolu ama ben ondan hoslandim olabilir dedim kendime yakistirdim. Benim amcalarimdada var hatta 3 tanesi kuzeniyle evlilik yapti cokta mutlular. Akraba evliliginin tek zor tarafi ciftler ayrilmaya kalkinca aileler iki kardes arasinda kavgalar uzuntu vs bunlar oluyo.bunun disinda ben yanlis bisi görmuyorum yabanciNin cigeri tutmaz utanmaz gene akraba olursa amcasindan fln utanir cekinir bence böyle.konu sahibi arkadasim hoslandim olur diyosan kuzeninde senin icin ayni seyleri söylerse hic kacirma evlen
belki kalmadı bunun memlekette adammı kalmadı ile alakası yok sanki olaya kendi bildiğiniz açılardan bakmayıın karşı taraflı düşünmeye çalışın biraz ki ben evleniyorum nasıl olmalı diye de sormadım farkettiyseniz sadece düşüncesi var acaba değişebilir mi yaşayan var mı diye fikir almak istedim amaç bu.Nikah düşüyor diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Memlekette adam kalmadı sanki !
meşrutiyetin ne anlama geldiğini bildiğinizi varsayark pek birşey deme gereği duymuyorum.Lütfen bunu aynaya bakarak da tekrar edin bir kere daha.
"Samimi değiliz" diyerek meşruiyet mi yaratıyorsunuz? Yine akrabasınız.
Hiçbir şey değişmez kuzeniniz tarafında. Kuzenlerim benim kardeşimdir; tüm ailelerini toplayıp kapımda yatsalar yine fikrim değişmez mesela.
ilk defa farklı bir yorum gördüm ama ciddimisiniz onu bilemedim degilsinizdir heralde ama umarım anlatmak istediklerimi anlayan olmuştur
ilk defa farklı bir yorum gördüm ama ciddimisiniz onu bilemedim degilsinizdir heralde ama umarım anlatmak istediklerimi anlayan olmuştur
Meşrutiyet dememiş meşruiyet demiş ikisi çok farklıdır bir sözlüğe bakınmeşrutiyetin ne anlama geldiğini bildiğinizi varsayark pek birşey deme gereği duymuyorum.
kusura bakmayın yorumlar da sanki çok kötü birşey yapmışım gibi tepki olunca inanamadım.benim ki düşünceden ibaretti sadece ilerisi olacağını da sanmıyorum sadece meraktı.Degilsinizdir herhalde diye neden tepki verdiniz. Sizdemi diger arkadaslar gibi dusunuyosunuz anlamadim. Yani dusuncem neden. Ciddi olmasin. Ciddi olmasam niye öyle seyler yaziyim
şimdi farkettim direk meşrutiyet olarak okudum ama meşruiyetle bu durumu bağdaştırması da ilğinç neyseMeşrutiyet dememiş meşruiyet demiş ikisi çok farklıdır bir sözlüğe bakın
bu düşüncelerniz için teşekkür ediyorum size de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ama olmayacağını biliyorum herşeyin de farkındayım ama bu kadar sert eleştiri yapılması da çok yanlış illa ki istisnalar vardırYok gercekten cok ciddiyim akraba evliligi iki tarafta birbirini isterse neden olmasin.Bende amcamin ogluna besik kertmesi gibiydim ama esime asik oldum flört dönemimiz oldu istemeye geldiklerinde besik kertmesi oldugum kuzenimin babasiyla konustum ben x istiyorum dedim hic bis sekilde tepki vermedi guldu sadece oda yardimci bile oldu ikimizde birbirimizi isteseydik kuzenimle olurdu ama ben esimi sevdim onu tercih ettim. Dedigim gibi sulalemizde var akraba evliligi amca cocuguyla amca cocug.hala dayi cocugu.dayi teyze. Allaha sukurler olsun hepsinin cocuguda saglikli hic bir problem yok.amcanin cocugundan kardes olmaz baci gibide görulmez. Sonuna kadar destekliyorum ikinizde birbirinizi isterseniz. Insallah bir ömur boyu mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?