• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..

tövbe bismillah ,dünyadaki tüm erkeklerin kökü kurududa benimmi haberim yok..

allahtan kuzenin akıllı biriymişte olmaz demiş..

Amca oğlu bizim için abi demektir
böyle bişey olsa bizi memleketten kovarlar
akrabaya yan gözle bakmak :KK57:
ayrıca akraba evliliğinden doğan sakat çocuklar
yaşınız çok mu geçti bu kadar mecbur hissettiniz:KK14:

bu durumda olan ve engelli çocuğu olan bir çok tanıdığım var.bunu sorman ve düşünmen bile garip.kardeşin sayılır ya.başkasını bul bence
tabiki de benim çevremde de var öyle görüyorum biliyorum ama bu konuda bilinçli olduğumuzu düşünüyoruz ki anlık bir düşünce eğer ki önceki alıntılarımı okursan ne demek istediğimi anlarsın

nedeni şu ailesini çok seviyorum keza onlarda beni evet etrafımda çok oldu isteyen hani ama ben pek ailemden uzaklaşmak istemedim yani bunu göze almak istemedim belki saçma bir düşünce ama dışarı gitmek istemedim ki benim ki sadece düşünceden ibaret hani olsun yada olmasın demedim ki oda kendince haklı olabilir ve buna her zaman saygı duyarım önceleri bende bu akraba evliliğine karşı olan bir insandım hatta baya karşıydım demek ki büyük konuşmamak gerekirmiş birde akıla karpuz kabuğu sokmak derler ya onun gibi birşey olunca böyle oldu
senin daha önceden hiç aklında yokken yapılan bir teklifle aklını çeldiler sanırım.
bence yol yakınken vazgeç.
deli divane aşık olursun ısrar edersiniz karşılıklı o zaman belki olabilir.
ki ben nikah düşer denilse de doğru bulmuyorum pek akraba evliliğini.
tabi kişilerin kendi kararı nihayetinde.
ama şu durumda sen bu fikri kendi kendine filizlendiriyorsun.
ayrıca amcaoğlu bu olaya nasıl bakıyor bu değil mi asıl mesele.
sadece ailesi nedeniyle bu evliliğe olur gözüyle bakma.
akraba evliliği diye hafife almayın,bu riski almaya değmez .

merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.

Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
Hadi akraba olayını geçtimde, hiç pas atmayan bir erkekle beraberlik hayali nasıl, neden kurar bir kadın?
O bacım dedikten sonra, hala ne yüzle yanaşır?
Tüm arkabalara da erkekten önce kız hevesli mesajını vermek de büyük cesaret. Helal valla.

24 yaşındayız ikimizde
Yaşın küçük değil aslında mantıksız bir kıza da benzemiyorsun ama amcanın oğlunu düşünme sebeplerin
evlilik için yeterli nedenler değil bence ..
Başka insanlarla çok güzel ilişkin ve evliliğin olabilir ...
Ailesi ile şuan akrabasın sadece ama iş değişince sevgiler de saygılar da değişebiliyor ..
Ben yaşının güzelliklerini yaşa ve sana o benim bacım diyen bir erkeğin de fikrinin değişmesini bekleme ..

merhaba arkadaşlar..öncelikle nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama benimkisi biraz umutsuz vaka gibi. Benim bir teyzemin kızı var öyle konuşurken bu arada bekarız evlilikten bahsediyoruz bana amcamın bekar oğlu olduğunu ve onunla neden olmayacağını söyledi. İlk başta ben çok şaşırdım tabi çünkü bazen aklımdan geçse de olabileceğine ihtimal bvermiyordum ve aklıma soktuğu için düşünmeye başladım sorun şu ki amcamın oğlunun bundan haberi yoktu daha sonra teyzemn kızı bu amcamın oğlunun kız kardeşine mesaj atıp sordu benim haberim yokmuş gibi oda şaşırdığım bir cevap verdi meğersem yengem düşünüyormuş ancak amcamn oğlu bacısıyla bir tutuyormuş beni o yüzden olmaz diyormuş. Neyse teyzemin kızı tekrar yengemi arayıp sormuş söylemiş oda ben bayadır istiyorum hatta amcası yani babası bile istiyor ama bizim oğlan olmaz diyip duruyor dedi hatta farklı gözle bakamadığını söylermiş ama yengem bellimi olur degişebilir demiş ve inş degişir demiş. İlk önce beni böyle istemelerine çok sevindimgercekten çok iyi insanlardır bende olmasını da bu yüzden istemiştim ve hani öyle diyince amcamın oğlu tuhaf oldum acıkcası.çok fazla bir arada kalmadık samimiyetimizde yoktu öyle hani kuzenimle ama onun öyle görmesi garip.

Merak ediyorum sizce daha sonra fikri degişebilir mi? Bu durumda olan varmıydı acaba?
Kuzen kuzenle kardeş gibidir ve bence de evlenmemeli :( genetik dağılım neticesinde engelli bir çocuk dünyaya getirme ihtimaliniz çok yüksek :(

valla illa çıkıyor çocuğunda çıkmasa torununda çıkar,şöyle diyeyim kayınvalidemin annesi amca oğlu ile evlenmiş,ölen bebeklerinin neden öldüklerini köyde çalışmaktan anlamamış olabilirler fakat eşimin dayısında kalp üfürümü ve kilosunun fazla olmasıyla kalpten genç yaşta ölmüş,sonra eşimde de minimal mitral yetmezlik var şuan yaşı itibari ile sorun değil fakat ileriki yaşta çokta kilo filan alırsa sorun olabilir.

valla illa çıkıyor çocuğunda çıkmasa torununda çıkar,şöyle diyeyim kayınvalidemin annesi amca oğlu ile evlenmiş,ölen bebeklerinin neden öldüklerini köyde çalışmaktan anlamamış olabilirler fakat eşimin dayısında kalp üfürümü ve kilosunun fazla olmasıyla kalpten genç yaşta ölmüş,sonra eşimde de minimal mitral yetmezlik var şuan yaşı itibari ile sorun değil fakat ileriki yaşta çokta kilo filan alırsa sorun olabilir.
:)) bilgileriniz için teşekkürler dediğim gibi sadece düşünceden ibaret yarın birğün geçer belli olmaz

Yaşın küçük değil aslında mantıksız bir kıza da benzemiyorsun ama amcanın oğlunu düşünme sebeplerin
evlilik için yeterli nedenler değil bence ..
Başka insanlarla çok güzel ilişkin ve evliliğin olabilir ...
Ailesi ile şuan akrabasın sadece ama iş değişince sevgiler de saygılar da değişebiliyor ..
Ben yaşının güzelliklerini yaşa ve sana o benim bacım diyen bir erkeğin de fikrinin değişmesini bekleme ..
hak veriyorum size ama etrafımda görünce böyle dışardan olanları bu düşüncelere sahip olmaya başladım ama bende biliyorum degişmez sadece merak ettim zaten düşünceden ibaret ve eminim birkaç ğün sonra gececeğine diyebileceğim tek şey hayırlısı neyse o olmasıdır

Hadi akraba olayını geçtimde, hiç pas atmayan bir erkekle beraberlik hayali nasıl, neden kurar bir kadın?
O bacım dedikten sonra, hala ne yüzle yanaşır?
Tüm arkabalara da erkekten önce kız hevesli mesajını vermek de büyük cesaret. Helal valla.
hayır yanlış anlamışsınız galiba heveslenme falan yok ortafa sadece düşündüm neden olmasın diye ki bu yeni bir olay merak ettim değişebilir mi diye o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim sadece.. eminim bir kaç güne unutur giderim ben okulum var işim gücüm var yani öyle bilinçaltına yer edindiğini sanmıyorum

hayır yanlış anlamışsınız galiba heveslenme falan yok ortafa sadece düşündüm neden olmasın diye ki bu yeni bir olay merak ettim değişebilir mi diye o yüzden yaşayan var mı diye sormak istedim sadece.. eminim bir kaç güne unutur giderim ben okulum var işim gücüm var yani öyle bilinçaltına yer edindiğini sanmıyorum
Ben de akraba evliliklerine sıcak bakmıyorum ama bu konuda katii bir hüküm olmadığı için bişey demem. Geleceğe dair planlarınızın olması güzel. Size tek tavsiyem, bu saatten sonra çocuk bir adım atsa dahi çok temkinli yaklaşın. Nasıl sizin aklınıza bu fikri sokanlar olmuş, onuda etkilemeye çalışanlar olur. Çok tipik, mal mülk aile arasında kalacak derler, bizim kız zaten, anne-babana iyi bakar derler...Sonra sizinle evli ama gözü dışarda bir eşiniz olmasın.

amcanın oğlu .... amca baba yarısıdır canım bilmem bilir misin , oğlu da kardeşin sayılır istersen hiç görüşmemiş ol.

akraba evliliklerinden doğan çocuklarda sorun da oluyor bunu da biliyorsundur umarım.

amca oglu doktor sen avukat ikiniz 24 yasinda
ve cocugunuz sakat dogsa bunu düzeltecek maddi durumunuz varmis
ee baska
:KK14:
düzeltecek degil önlem alacak durumu kastettim ben

amca oglu doktor sen avukat ikiniz 24 yasinda
ve cocugunuz sakat dogsa bunu düzeltecek maddi durumunuz varmis
ee baska
:KK14:
aaaa öylelermiymiş.çok şaşırdım.
ayrıca gerçekten bunu yazmış olabileceğine de inanmak istemem doğrusu ,ne demek sonradan düzeltecek maddi durumumuz var filan.:KK12:
çok düşündürücü

bu konuda haklı olabilirsin tabi bu engeli de düşündüm zaten ama teknoloji gelişti bilim gelişti ve hani bunu düzeltecek maddi durum var kendisi doktor ve bende avukatım hani bu konuda baya bilinçli insanlarız ben sadece olabilitesi durumları merak ettim
amcaoğlun doktor sende avukat mısın ?
vallahi inanmam :KK53:

Back
X