• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..

bunu düşünmesi imkansız.
hukuk çok zor bir bölümdür. O kitaplar falan..
HAkkıyla bitirip mezun olmuş birinin düşüneceği şey değil..
En azından teyze kızı o aklı verene kadar çevresinde mutlaka bir iki aday olurdu, hiç olmadı okuldan birileri olurdu.
anlamadim ne dediginizi. ben zaten konu sahibesinin avukat olduguna inanamadigimi belirttim.

Ya Allah aşkına yani okulda mı okumadınız cahil misiniz amca oğlu nedir ya ülkede erkek mi kalmadı bilmiyor musunuz amca çocukları baba tarafı akraba olduğu için engelli çocuk ihtimalinin daha yüksek olduğunu. Sizin gönlünüz varmış zaten teyze kızı aklıma soktu filan hikaye bende düşünüyordum zaten demişsiniz bir de yengeyi aramalar söylemeler filan nedir bu yani. Sizin de haberiniz olduğunu anlamadılar sanki öyle mi yengenizin yüzüne nasıl bakacaksınız. Çocuk istemiyor işte uygun görmüyor kardeşi olarak görüyor sadece ne demek belki değişir değişmesin yani aklı başında çocukmuş neyse ki yoksa herkes dünden hazır.

Canim kusura bakma ama gercekten soracagim avukatmisin ? Yoksa avukat olmakmi istiyorsun ?
Yani eger avukatsan daha ben hic bir sey buraya yazmak istemiyorum. "No comment" yani...
Bu arada meslektasim doktor beyide tebrik ediyorum, Adam basina gelecekleri bildigi icin evlenmeyi düsünmüyor, zira 50 sakat cocuk dogma riski var.
Ama ben olsam ilk etapta özgüvenimi artiracak kitaplar okurdum, anlasilan üniversite bile sana o okyanus gibi Bilgi, Hayat tecrübesi ve egitimi verememis. Okumus,kültürlü ve ayaklari yere basan bir bayan bu düsüncelerde bulunmaz.

nedeni şu ailesini çok seviyorum keza onlarda beni evet etrafımda çok oldu isteyen hani ama ben pek ailemden uzaklaşmak istemedim yani bunu göze almak istemedim belki saçma bir düşünce ama dışarı gitmek istemedim ki benim ki sadece düşünceden ibaret hani olsun yada olmasın demedim ki oda kendince haklı olabilir ve buna her zaman saygı duyarım önceleri bende bu akraba evliliğine karşı olan bir insandım hatta baya karşıydım demek ki büyük konuşmamak gerekirmiş birde akıla karpuz kabuğu sokmak derler ya onun gibi birşey olunca böyle oldu
sen aşık mısın peki kuzenine?
herhalde bayağı aşıksın.. zira benim teyze kızı böyle kuzenimle ilgili ortalık karıştırsa
ben amca oğlumu aklımdan geçirmektense teyze kızıma sinir olmakla uğraşırdım
ne saçma.. ne kadar karışmış!!!

Şaka :KK57::KK57::KK57:

bu konuda haklı olabilirsin tabi bu engeli de düşündüm zaten ama teknoloji gelişti bilim gelişti ve hani bunu düzeltecek maddi durum var kendisi doktor ve bende avukatım hani bu konuda baya bilinçli insanlarız ben sadece olabilitesi durumları merak ettim
Bu konuyu açan avukat olamaz olmamali:KK57:

Bir insan kuzenine nasıl başka bir gözle bakar anlamıyorum.
Ki çocuk aklı başında bir çocukmuş ki ona başka gözle bakamam demiş.
1.si siz yakın akrabasınız.Çocuklarınız nasıl olur ? Hiç düşündünüz mü? Sakat olma ihtimali bu kadar yüksekken.
2.si herhangi bi anlaşamama durumunda kardeşleri birbirine düşürmek çok mu iyi oolur ?
Erkek mi kalmadı yahu !

akraba evliliklerine son verilmeli.
en önemli sebebi çocukların özürlü olması.malesef ki benim akrabalarımın bir çoğu akraba evlilikleri yaptı ve nerdeyse çoğu çocuk özürlü doğdu.(baba tarafı)çok üzücü bir durum.bir çocuk ne konuşuyor,ne duyuyor.diğerinin konuşma ve duyma bozukluğu var.ne dediği anlaşılamıyor.biri yatalak hastaydı ve malesef 9 yaşında hayatını kaybetti.babamın iki kuzeni (abi-kardeş) ikiside zayıf duyuyor ve yine konuşma bozukluğu var.hepsi neden? tabiki akraba evliliği.
yapma güzel kardeşim.bak bir sürü örnek verdim sana.evet hepsi benim baba taraftan akrabam oluyor ve bir çoğunu söylemedim bile.eskilerde fazlasıyla akraba evliliği yapmışlar diye şimdi böyle çocuklar doğuyo ve insan baktıkça kahroluyor.
başka erkek mi yok?
hem kuzen bana göre kardeştir.kardeşten koca mı olur? baksana kuzenin bile sana o gözle bakmıyor.
aklından çıkarmanı tavsiye ediyorum sana.sonda üzülmemen için.çocuklarına bakıp kahrolmaman için.

Vayy be siz avukat, amcanızın oğluda doktor demekki. Kusura bakmayında bu adam 6 yıl okuduktan sonra nasıl hop diye doktor oluyor. Bana olumsuz eleştirileri kırmak amaçlı biraz farklı anlatıyorsunuz gibi geldi. Hı şayet gerçekten sizde okuyup eğitim alıp hala bu düşüncedeyseniz pes. Dağ başındamıyız anlamıyorumki bu nasıl mantıktır. İnsan kardeşini eşi olarak düşünürmü.

Canim kusura bakma ama gercekten soracagim avukatmisin ? Yoksa avukat olmakmi istiyorsun ?
Yani eger avukatsan daha ben hic bir sey buraya yazmak istemiyorum. "No comment" yani...
Bu arada meslektasim doktor beyide tebrik ediyorum, Adam basina gelecekleri bildigi icin evlenmeyi düsünmüyor, zira 50 sakat cocuk dogma riski var.
Ama ben olsam ilk etapta özgüvenimi artiracak kitaplar okurdum, anlasilan üniversite bile sana o okyanus gibi Bilgi, Hayat tecrübesi ve egitimi verememis. Okumus,kültürlü ve ayaklari yere basan bir bayan bu düsüncelerde bulunmaz.
ne saçma yorumlar o öyle ya milletin kafası nasıl çalışıyor anlamadım ben orda düzgünce sordum hepiniz tamamen yerdiniz heralde önceki alıntılardan dediğim gibi bu sadece düşünceden ibaretti ve bie kaç ğüne gecebileceğini söyledim.okumadan bilmeden sormadan yorum yapmanız da ilğinç herşeyi bilmek demek illa üni mezunu olmayı gerektirmiyor evet avukatım yüksek lisansımıda yapıyorum yani ispatlayabilirim zor değil bunlar ben sadece ihtimalleri merak ettiğimdn yaşayan var mı onu merak ettiğimden sormak istedim.yok artık ya millete bak yok sen avukatmısın falan hey alalhım

Back
X