merhaba ben 31 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim oldu. Çok kavgalı ve ayrılmalı bir ilişkiydi ama 5 sene hiç kopmamıştık tam anlamıyla fakat evlenmekten de hep kaçıyordu. Ta ki ben onun meger tek başına yaşadıgı evi oldugunu öğrenene kadar. Ben öğrendiğimde meger 6 aydır ailesimnin yanından ayrılıp tek başına yaşamaya başlamış ve benden gizlemiş. Ben bunun üzerine ayrıldım. 11 aydır onunla tek kelime dahi etmedim. Kendisi bana 2 ayda bir mesaj atıyordu sadece, beni yolda görünce fln saçma sapan mesajlar. Ve yazdan beri hayatımda biri var çok iyi çok deger veren seven ve evlenmek isteyen biri. evlenme teklif etti ve öünmüzdeki yaz evlenmeyi planlıyoruz. Eski erkek arkadaşım biri ile görüştüğümü gecen hafta duymuş ve bana , bu bir gün olacaktı kendimi hazırlıyordum. umarım seni benim kadar çok sever. çok mutlu ol yazmış. Yani kendisnin benim için hiçbir çabası olmadı.Bu durumda ben eski erkek arkadaşımın zaten evlilik düşünmediğini ve beni yeteri kadar sevmediğini anlayıp içimin rahatlmasını istiyorum. Bu konudaki fikirleriniz neler?