• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.864
773
İstanbul
merhaba ben 31 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim oldu. Çok kavgalı ve ayrılmalı bir ilişkiydi ama 5 sene hiç kopmamıştık tam anlamıyla fakat evlenmekten de hep kaçıyordu. Ta ki ben onun meger tek başına yaşadıgı evi oldugunu öğrenene kadar. Ben öğrendiğimde meger 6 aydır ailesimnin yanından ayrılıp tek başına yaşamaya başlamış ve benden gizlemiş. Ben bunun üzerine ayrıldım. 11 aydır onunla tek kelime dahi etmedim. Kendisi bana 2 ayda bir mesaj atıyordu sadece, beni yolda görünce fln saçma sapan mesajlar. Ve yazdan beri hayatımda biri var çok iyi çok deger veren seven ve evlenmek isteyen biri. evlenme teklif etti ve öünmüzdeki yaz evlenmeyi planlıyoruz. Eski erkek arkadaşım biri ile görüştüğümü gecen hafta duymuş ve bana , bu bir gün olacaktı kendimi hazırlıyordum. umarım seni benim kadar çok sever. çok mutlu ol yazmış. Yani kendisnin benim için hiçbir çabası olmadı.Bu durumda ben eski erkek arkadaşımın zaten evlilik düşünmediğini ve beni yeteri kadar sevmediğini anlayıp içimin rahatlmasını istiyorum. Bu konudaki fikirleriniz neler?

Yeni biriyle evlilik planınız var ama eskisini de tamamen kafanızdan atamamışsınız anladığım kadarıyla. Neticede ayrılma sebebiniz evlilik düşünmemesi değilmiş, size yalan söylemiş bir şeyler gizlemiş vs. Bence içiniz rahat olsun.

Bu konuyu hala dusunuyorsan simdiki erkek arkadasini tam olarak sevmiyorsun demektir. Madem evleneceksin neden gecmisi irgaliyorsun hala?

Uzun süreli ilişki yaşayıp gerçekten unutan birinin olmadığına neredeyse kanat getireceğim.

Biz burda istediğin kadar dil dökelim sen hala eskiyi unutmamışsın ki.
Bence seni sevip değer veren adamı eğer gerçekten sevmiyorsan hemen terk et. Ki bana göre sevmiyorsun..
İnsanların hayatlarıyla sırf egonuz yüzünden oynamayın nolursunuz..KK dan sonra erkeklere üzülür oldum..

Hersey ortada değil mi zaten? Eski sevgiliniz de mutluluk dilemiş size içinizi ne için rahatlatmaya çalıştığınızı anlayamadım ben. Sonuçta ayrılığa da eski sevgilinizin yalanı neden olmuş. Benden de size mutluluklar dertsiz başa dert aramayın:stop::KK59:

• Beğen
Reactions: anu
unut gitsin.
seven adam yalan söylemez, 6 ay boyunca hem de.
seven adam çabalar.
sadece gördüğünde aklına gelip 2 mesajla yetinmez.

adam seninle gelecek düşünmemiş belli.

kafandan silip atıp ilişkine odaklan.
ama eğer odaklanamıyorsan ve aklında hala eskisi varsa da yenisine yazık etme :KK12:

Eski erkek arkadaşınızın niyetinin ne olduğu, ne düşündüğü artık önemli olmamalı. Bunun cevabını umursuyorsanız, şuan yaşadığınız ilişkiyi ve evlilik kararınızı bir gözden geçirmenizi öneririm.

arkadaşım şaka mısın?
hem evlenme teklifine evet diyip yaza evlilik planı yapısoun. hemde eski sevgilinle alakalı bizden yazılar bekliyosun....

he hee sevmedi...
oldumu... için rahatladımı. yeni sevgilinle mutlu huzurlu evlenebilirsin yaza :KK59:

Evliyim deseydin,senin en yakin arkadasim oldugndan suphe edecektim..ayrilma sebepleri baska ama ilerleyen surec ayni..ayrilirlar, adam aklina geldikce mesaj atar,bir ay iki ay arayla,mail atar.ne unutmasina izin verir ne de barismak icin buyuk bir adim atar.sadece kafa karistirmaya calisiyor arkadasim.senn durumunda ayni.barismak istese boyle davranmaz.iki uc ay arayla yaziyor,beni gorunce yaziyor demisin.hic dusundun mu yazmadigi zaman napiyor. Cani skildikca sana yaziyor,yedegimde dursun tamamen aklimdan cikmasin diyor. Bu yazmadigi zamanlarda Senin yasini tutmuyor bence. Bu eski mevzundan siyril,onune bak.yasinda otuz olmus,bundan sonra ki iliskilerin kendinden emin,evlilik dusunen birileriyle olsun. Biriyle gorustugunu duymus mutluluklar da dilemis tamam iste.burdan bile anlayabilirsin seni kafasinda bitirdigni.

Evliyim deseydin,senin en yakin arkadasim oldugndan suphe edecektim..ayrilma sebepleri baska ama ilerleyen surec ayni..ayrilirlar, adam aklina geldikce mesaj atar,bir ay iki ay arayla,mail atar.ne unutmasina izin verir ne de barismak icin buyuk bir adim atar.sadece kafa karistirmaya calisiyor arkadasim.senn durumunda ayni.barismak istese boyle davranmaz.iki uc ay arayla yaziyor,beni gorunce yaziyor demisin.hic dusundun mu yazmadigi zaman napiyor. Cani skildikca sana yaziyor,yedegimde dursun tamamen aklimdan cikmasin diyor. Bu yazmadigi zamanlarda Senin yasini tutmuyor bence. Bu eski mevzundan siyril,onune bak.yasinda otuz olmus,bundan sonra ki iliskilerin kendinden emin,evlilik dusunen birileriyle olsun. Biriyle gorustugunu duymus mutluluklar da dilemis tamam iste.burdan bile anlayabilirsin seni kafasinda bitirdigni.
çok teşekkür ederm yorumunuz için. Burda bazı kişiler gibi hemen insanın üstüne gelmektense düzgünce cevap verdiğiniz için. Aslında tabiki ben de biliyorum öyle oldugunu ama bazen insan değişik kişilerin fikirlerine de ihtiyaç duyuyor. Onun zaten bu 5 yıldır yaptıgı sey hem karnım dysun hem pastam dursundu. Su an onun tamamen zıttı çok seven ve çok deger veren biriyleyim. İnş hep böyle devam eder. Tekrardan teşekkürler

Ayrı ev tutup sizden gizlemesi hiç masumca gelmedi bana. Sizin ona verdiğiniz değeri haketseydi ne hayatıyla ilgili bir kararı gizlerdi ne de ilerisi için ciddiyetsiz görünürdü. Bence içinizde zerre kadar bile sevgi kalmaması lazım çünkü sevseydi çabalardı

Amaç kafa karışıklığı yaratmak .Dengesizde diyebiliriz.Madem seni çok seviyormuş da neden bırakmış ya bıraksın bu laf kalabalığını..

merhaba ben 31 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim oldu. Çok kavgalı ve ayrılmalı bir ilişkiydi ama 5 sene hiç kopmamıştık tam anlamıyla fakat evlenmekten de hep kaçıyordu. Ta ki ben onun meger tek başına yaşadıgı evi oldugunu öğrenene kadar. Ben öğrendiğimde meger 6 aydır ailesimnin yanından ayrılıp tek başına yaşamaya başlamış ve benden gizlemiş. Ben bunun üzerine ayrıldım. 11 aydır onunla tek kelime dahi etmedim. Kendisi bana 2 ayda bir mesaj atıyordu sadece, beni yolda görünce fln saçma sapan mesajlar. Ve yazdan beri hayatımda biri var çok iyi çok deger veren seven ve evlenmek isteyen biri. evlenme teklif etti ve öünmüzdeki yaz evlenmeyi planlıyoruz. Eski erkek arkadaşım biri ile görüştüğümü gecen hafta duymuş ve bana , bu bir gün olacaktı kendimi hazırlıyordum. umarım seni benim kadar çok sever. çok mutlu ol yazmış. Yani kendisnin benim için hiçbir çabası olmadı.Bu durumda ben eski erkek arkadaşımın zaten evlilik düşünmediğini ve beni yeteri kadar sevmediğini anlayıp içimin rahatlmasını istiyorum. Bu konudaki fikirleriniz neler?

sana değer veren, seven birini bulmuşsun, evlilik planları yapılmış hala neyin hesabındasın anlamadım ki !?
sen "içini" rahatlatmaktan önce "içine" evleneceğin yeni adamı bi yerleştir.

Seni gerçekten seviyor olsa baskasıyla evlenecegini ogrendıgı zaman bu kadar rahat bir mesaj atmazdı. Bence ıcın rahat olsun

Hala size ulaşabiliyor olması bile saçma bence. Düşünmenize, kafa yormanıza gerek yok.

Simdiki sevgiliniizin gelen mesajlardan haberi var mi?eski sevgiliniz size nasil ulasabiliyor ki?bunu kesin bir sekilde engellemediginize gore siz de unutmamissiniz onu size ulasmasi msj atmasi sizi rahatsuz etmemis ?

Onu hala sevdiğinden değil de ayrılma şeklinizden dolayı ve sürekli mesaj atmasından bu konuyu bir türlü tam olarak kapatamamışsın. Eski erkek arkadaşın da anlayışla karşılamış, seni rahatsız edeceğini sanmıyorum. Ona da söyle bir daha mesaj atmasın. Evleneceğin kişi her ne kadar ortada bir durum olmasa da mesaj gelmesinden bile rahatsız olabilir, hatta aranız bozulabilir. Bir an önce o kişiyle iletişmini tamamen kesmelisin, yoksa kafanı meşgul edecek sürekli.

Back
X