merhaba arkadaslar kafam cok karısık en kısa sekilde anlatmaya calısacagım. Önceden de hep tanıdığım bir erkek vardi geçen yıl bana yazdı konustuk bi süre ama ben çok aşık oldum eminim ki bir daha kimseyi öyle sevemem. Sonra sevgili olduk her şey çok güzel ve hep sen benim evleneceğim geleceğimde gördüğüm tek kişisin fln diye konusuyordu. Ama küçük çaplı çapkınlıkları da vardı her kavgamız bu yüzdendi en son böyle çok büyük kavga ettik ve bitti her şey ama aramız kötü olmadı bana bakısı hiç değişmedi. Bu arada da benim bırakmaya pek niyetim yoktu o bıraktı beni denebilir.Benim hep bi umudum vardı bir gün tekrar birlikte olcagımıza dair ta ki 2 ay sonra falan eski sevgilisine geri döndüğünü öğrendim çok yıkıldım çok üzüldüm artık yapılacak tek sey vazgecmekti.Bu olaydan da 5 ay geçti benim karşıma birisi çıktı çok hızlı bir şekilde sevgili olduk ne oldugunu bende anlayamadım çok kapalı durgun birisi ne düşündüğünü bile anlayamıyorum.Bu bahsettiğim kişi de evlilik aşamasından terk edilmiş birisi 5 yıllık ilişkisi bitmiş.Üzerinden de çok zaman geçmeden benle sevgili oldu çok güvensiz bana karşı onu anlıyorum sonucta çok yıkılmış olabilir ama katlanması çok zor gerçekten.Daha 1 ayı yeni bitirdik ama bana karşı ilgisi azalmış gibi geliyor garip davranışları var sürekli beni sorguluyor.Laf sokuyor gibi oysa bunları hakedicek hiç bişey yok ortada.Hep canım sıkılıyor.Geçen gün yine çok kavga ettiğimiz sırada biraz önce bahsettiğim eski sevgilim o döndüğü eski sevgilisinden ayrılmış benim aklımın karışmasını istemediği için bana söyletmemiş.Böyle mutsuz oldugumu duyunca söyleyin ona ben onu her zaman bekliyorum eski sevgilimden ayrıldıgımı da söyleyin demiş. su an napcagımı ne düşünceğimi bilemiyorum o da zamanında çok üzmüştü beni ama değer verdiğini biliyordum kendimi bu ikilemde gerçekten kötü hissediyorum..