Fikirlerinize ihtiyacım var

kader5507

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
3
0
30
merhaba arkadaslar kafam cok karısık en kısa sekilde anlatmaya calısacagım. Önceden de hep tanıdığım bir erkek vardi geçen yıl bana yazdı konustuk bi süre ama ben çok aşık oldum eminim ki bir daha kimseyi öyle sevemem. Sonra sevgili olduk her şey çok güzel ve hep sen benim evleneceğim geleceğimde gördüğüm tek kişisin fln diye konusuyordu. Ama küçük çaplı çapkınlıkları da vardı her kavgamız bu yüzdendi en son böyle çok büyük kavga ettik ve bitti her şey ama aramız kötü olmadı bana bakısı hiç değişmedi. Bu arada da benim bırakmaya pek niyetim yoktu o bıraktı beni denebilir.Benim hep bi umudum vardı bir gün tekrar birlikte olcagımıza dair ta ki 2 ay sonra falan eski sevgilisine geri döndüğünü öğrendim çok yıkıldım çok üzüldüm artık yapılacak tek sey vazgecmekti.Bu olaydan da 5 ay geçti benim karşıma birisi çıktı çok hızlı bir şekilde sevgili olduk ne oldugunu bende anlayamadım çok kapalı durgun birisi ne düşündüğünü bile anlayamıyorum.Bu bahsettiğim kişi de evlilik aşamasından terk edilmiş birisi 5 yıllık ilişkisi bitmiş.Üzerinden de çok zaman geçmeden benle sevgili oldu çok güvensiz bana karşı onu anlıyorum sonucta çok yıkılmış olabilir ama katlanması çok zor gerçekten.Daha 1 ayı yeni bitirdik ama bana karşı ilgisi azalmış gibi geliyor garip davranışları var sürekli beni sorguluyor.Laf sokuyor gibi oysa bunları hakedicek hiç bişey yok ortada.Hep canım sıkılıyor.Geçen gün yine çok kavga ettiğimiz sırada biraz önce bahsettiğim eski sevgilim o döndüğü eski sevgilisinden ayrılmış benim aklımın karışmasını istemediği için bana söyletmemiş.Böyle mutsuz oldugumu duyunca söyleyin ona ben onu her zaman bekliyorum eski sevgilimden ayrıldıgımı da söyleyin demiş. su an napcagımı ne düşünceğimi bilemiyorum o da zamanında çok üzmüştü beni ama değer verdiğini biliyordum kendimi bu ikilemde gerçekten kötü hissediyorum..

Çapkınlığın ufağı nasıl oluyor? 1 kere denemişsiniz olmamış, yine denediğiniz de aynı şeyleri yaşamanız kaçınılmaz.
Mutsuzsan Şuan ki erkek arkadaşınla da devam etmek zorunda değilsin istemiyorsan bitir illa ikisinden biri olmak zorunda değil ikiside olmasın.

Bence eski sewgilinle asla barışma. O seni elinin altında görmeye başlamış artık. Canım sıkılırsa barışırım canım sıkılırsa ayrılırım. Nasıl olsa benle barışır. Kolay biri. Öteki sevgilinizlede ayrılın. Onceki sevgilisinden dolayı sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyo. Seni üzer.

Ilişkilerde en önemlisi güven bunu nasıl sağlayacaksınız.içiniz nasıl rahat edecek.ayrıca 1 ay olmuş iliskilerde neyin kavgası.benim basıma böyle bir sey gelse eski sevgilim haber yollayacak ben ayrıldım gelsin diye kendime hakaret kabul ederim.kafanız nasıl karışıyor anlamıyorum.

Kücük çaplı çapkınlık nasıl oluyor ki merak ettim.
Boşta kaldığı için sana yanaşan o adamın teklifini kabul edersen hata edersin. Şu anda birlikte olduğun kişi ile devam etmek zorunda değilsin. Mutsuzsun çünkü sürdürmenin anlamı yok.

Ben de geçen bi kediye acık yan gözle baktım, çok yakışıklıydı şerefsiz, tutamadım kendimi. Mavi gözlü falan.
Seninkinin de ufak çapkınlıkları böyle miydi?
Değildiyse, birazdan yazılacak 3459 mesaja rağmen kendine nahoş bi gelecek çizeceksin ve ben üzülmeyeceğim.

Ben de geçen bi kediye acık yan gözle baktım, çok yakışıklıydı şerefsiz, tutamadım kendimi. Mavi gözlü falan.
Seninkinin de ufak çapkınlıkları böyle miydi?
Değildiyse, birazdan yazılacak 3459 mesaja rağmen kendine nahoş bi gelecek çizeceksin ve ben üzülmeyeceğim.
konuyu nası okudun bacım :) gülücük görüyom ben orda

X