- 18 Haziran 2016
- 13
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi cannnnacar
-
bakıma muhtac degıller canım tabı basta kabul etmemek en mantıklısydı ama sadece maddı sıkıntı sorundu o donem esım cok ıyı bırı bırakamadım bnde ıstemzdım tabı aynı evı paylasmayı zorlukllarını sıkıntılarını hep tahmın etmıstım ısteBaşta kabul etmemeliydin. Bu kadar aşk sevgi bak şimdi bu sorunu halledebiliyor mu ? Ev ev üstüne olmaz. İkna edecek durum yok. Madem halden anlamiyorlar yatalak, bakıma muhtaç degillerse evinizi tutun. İdare edecek kadar eşya ile döşeyip yuvanizi kurun
neden öyle dedın canımBence forumu hiç takip etmemissin önceden
aslında denemek lazımda canım eskıden boyle bısy yoktu sımdı nerden cıktı derseYataklari ayir, iceride annen baban varken yapamam rahat olamiyorum de.
Cok ciddiyim, onu yerde yatir
Kesin cozum, bir tanidigim oyle yapti.
tasınamyızkı canım calısyoruz ıkımzıde bn koyde yapamamkı hem alıskın degılım dogma buyume sehır hayatına alıskınımSiz köye taşının.
Eskiden maddi durumumuz yoktu diye ses etmiyordum. Simdi var katlanamiyorum dersin.aslında denemek lazımda canım eskıden boyle bısy yoktu sımdı nerden cıktı derse
evet maddı sıkıntı yok suanesımd ıster onlar cıkmak ıstese de onların bu şekılde sıkntı yaratcagını bende tahmın edemedım gereksız bır ısrarla ev olmasına ragmen boyle yapmalrını anlam veremıyorumEskiden maddi durumumuz yoktu diye ses etmiyordum. Simdi var katlanamiyorum dersin.
denılmez tabı dıyemıyoruz da onlarda bısy demıyo arada kaynayan ben oluyrum onlar neden bu sekılde ısrarcı olmasına anlam veremıyorum ve bazan bellı edıyorum aynı evden cok rahatsız oldugumu ısteyerk yapmıyorum ama mecbur kalıyorumAnnesine babasına siz artık köye gidin diyemez ki. Biz başka eve taşınıyoruz deyin. O zaman akıl ederlerse kendileri söylerler biz köye taşınalım diye. Yoksa anne babaya siz artık köye gidin denir mi ben olsam kendi aileme diyemem
ısteksızlerya kp kv esım bu seıkılde olmaz dıyo onlarında ısteklı olması lazımmıs ona goreSiz neden ayrı bir eve çıkmıyorsunuz madem borçlarınız da bitmiş ?
Cinsellik sırasında da siz ona söyleyin isteksiz olmaz diye :)ısteksızlerya kp kv esım bu seıkılde olmaz dıyo onlarında ısteklı olması lazımmıs ona gore
Eşin de istemiyor demek kiısteksızlerya kp kv esım bu seıkılde olmaz dıyo onlarında ısteklı olması lazımmıs ona gore
:)ne güldüm aynn denemek lazım:)Cinsellik sırasında da siz ona söyleyin isteksiz olmaz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?