fikirlerinize ıhtıyacım var...

cannnnacar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
13
1
1
37
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum ve uzun zamandır severek takıp ettıgım bır forum burdakı arkadasların samımıyetı ınanaraktan bırsey danışcaktım .Ben 2 senelik evliyim severek evlendım 8 ay nısanlılık surecım olmustu o dönem esım aılesıyle aynı evde yasamamız gerektıgını soyledı maddı sıkıntılardan dolayı kp ve kv emeklılıklerı olmadıgı ııcn ayrı ev olayı olumsuzdu o dönem bırde esım evlenırken kp bırıkım yapmadıgı ıcın bız kredı cekerek evlendık 30 milyar cekmıstık alaha sukur o da bnde calısarak odedık borcumuz usuan bıze bunaltacak borcumuz yok ufak tefek masraflar harıç kp ve kv köyde evlerı olmasına ragmen bır oturmakla cok ısrarcılar bn ayrı eve cıkmayı cok ıstıyorum sadece maddı sıkıntıdan dolayıda basta cok sevdıgım esımı bırakmak ıstemmemıstım o yuzden kabul etmıstım ama suaan kp ve kv bu sekılde sıkıntı olcagı aklıma gelmemıstı yanı kendılerı esıme ne dıyolarsa artık kesınlıkle koyde ev olmasına ragmen gıtmıyolar esımı ıkna etmeyı cok denedım hanı annelerle konuş dıe ama oda konuşamıyo bn napcam arkadaslar bu ısın ıcınden nasıl cıkabılrım fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Başta kabul etmemeliydin. Bu kadar aşk sevgi bak şimdi bu sorunu halledebiliyor mu ? Ev ev üstüne olmaz. İkna edecek durum yok. Madem halden anlamiyorlar yatalak, bakıma muhtaç degillerse evinizi tutun. İdare edecek kadar eşya ile döşeyip yuvanizi kurun

bakıma muhtac degıller canım tabı basta kabul etmemek en mantıklısydı ama sadece maddı sıkıntı sorundu o donem esım cok ıyı bırı bırakamadım bnde ıstemzdım tabı aynı evı paylasmayı zorlukllarını sıkıntılarını hep tahmın etmıstım ıste kendılerı deselr cıkmak ıstıyoruz dıe esım ses cıkarmaz oda dıyemeıyo anası babası haklı olarark off bı cıkmazdayım sankı

Yataklari ayir, iceride annen baban varken yapamam rahat olamiyorum de.
Cok ciddiyim, onu yerde yatir
Kesin cozum, bir tanidigim oyle yapti.

Annesine babasına siz artık köye gidin diyemez ki. Biz başka eve taşınıyoruz deyin. O zaman akıl ederlerse kendileri söylerler biz köye taşınalım diye. Yoksa anne babaya siz artık köye gidin denir mi ben olsam kendi aileme diyemem

Eskiden maddi durumumuz yoktu diye ses etmiyordum. Simdi var katlanamiyorum dersin.
evet maddı sıkıntı yok suanesımd ıster onlar cıkmak ıstese de onların bu şekılde sıkntı yaratcagını bende tahmın edemedım gereksız bır ısrarla ev olmasına ragmen boyle yapmalrını anlam veremıyorum

denılmez tabı dıyemıyoruz da onlarda bısy demıyo arada kaynayan ben oluyrum onlar neden bu sekılde ısrarcı olmasına anlam veremıyorum ve bazan bellı edıyorum aynı evden cok rahatsız oldugumu ısteyerk yapmıyorum ama mecbur kalıyorum

Adamların maaşları yoksa nasıl gidecek nasıl gecinecekler ki siz başta kabul etmissiniz sonra niye sıkıntı cikariyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…