• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ıhtıyacım var...

anan baban yan odadayken sevişemiyorum deyin. ben seni kırmızı gecelikle karşılamak istiyorum deyin.

Adamların maaşları yoksa nasıl gidecek nasıl gecinecekler ki siz başta kabul etmissiniz sonra niye sıkıntı cikariyorsunuz.
maddıyat olara gecımlerınde bız saglıcaz canım yanı para verılcek onlara bu durumu bıldıklerı halde oluyo bı sıkıntılar zaten koyde kıra derdı yok bız sadece yeme ıcme gıbı masraflarını karsılıcaz ben calısyorum zaten

evet maddı sıkıntı yok suanesımd ıster onlar cıkmak ıstese de onların bu şekılde sıkntı yaratcagını bende tahmın edemedım gereksız bır ısrarla ev olmasına ragmen boyle yapmalrını anlam veremıyorum
Adamlarin bisey yaptigi yokki. Bu isteginizden haberleri bile yok. Eşim söyleyemiyo diyosunuz.

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum ve uzun zamandır severek takıp ettıgım bır forum burdakı arkadasların samımıyetı ınanaraktan bırsey danışcaktım .Ben 2 senelik evliyim severek evlendım 8 ay nısanlılık surecım olmustu o dönem esım aılesıyle aynı evde yasamamız gerektıgını soyledı maddı sıkıntılardan dolayı kp ve kv emeklılıklerı olmadıgı ııcn ayrı ev olayı olumsuzdu o dönem bırde esım evlenırken kp bırıkım yapmadıgı ıcın bız kredı cekerek evlendık 30 milyar cekmıstık alaha sukur o da bnde calısarak odedık borcumuz usuan bıze bunaltacak borcumuz yok ufak tefek masraflar harıç kp ve kv köyde evlerı olmasına ragmen bır oturmakla cok ısrarcılar bn ayrı eve cıkmayı cok ıstıyorum sadece maddı sıkıntıdan dolayıda basta cok sevdıgım esımı bırakmak ıstemmemıstım o yuzden kabul etmıstım ama suaan kp ve kv bu sekılde sıkıntı olcagı aklıma gelmemıstı yanı kendılerı esıme ne dıyolarsa artık kesınlıkle koyde ev olmasına ragmen gıtmıyolar esımı ıkna etmeyı cok denedım hanı annelerle konuş dıe ama oda konuşamıyo bn napcam arkadaslar bu ısın ıcınden nasıl cıkabılrım fıkırlerınıze ıhtıyacım var :KK43:

eşiniz mutlaka onlarla bu konuyu tatlı dille konuşmalı.başka çözümü yok. başbaşa kalmak istiyorum sana sürprizler yapmak istiyorum diye konusun eşinizle :)

Adamlarin bisey yaptigi yokki. Bu isteginizden haberleri bile yok. Eşim söyleyemiyo diyosunuz.
ben bellı edıyorum canım ıstedıgımı her sekılde kv anlıyo ama bn bunu sert bı mızacla demedım guzelıkle ıkı taraflı ıstek olarak olmasını bekledım ama kv bılıyoı

eşiniz mutlaka onlarla bu konuyu tatlı dille konuşmalı.başka çözümü yok. başbaşa kalmak istiyorum sana sürprizler yapmak istiyorum diye konusun eşinizle :)
ah bende bız cozum buılabılsem ya bn konusammıkı kv ıle anne bn bır oturmak ıstemıyorum fılan dıe cokmu karsır ısler:110:

Eşiniz evlatlık mı? Burda daha önce acılan konunun aynısı sadece bu detay yok.

Konunuza gelince siz haklısınız, ama maaşlarıda olmayınca yapacak bişey yok ne yazıkki,keşke bastan kabul etmeseydiniz, kv köy hayatını istemediği icin gitmiyordur heralde, inş bi çıkar yol bulursunuz

Eşiniz evlatlık mı? Burda daha önce acılan konunun aynısı sadece bu detay yok.

Konunuza gelince siz haklısınız, ama maaşlarıda olmayınca yapacak bişey yok ne yazıkki,keşke bastan kabul etmeseydiniz, kv köy hayatını istemediği icin gitmiyordur heralde, inş bi çıkar yol bulursunuz
yok degıl canım da konu aynı olabılr dedıgın gıbı

simdi oturduğunuz ev kira mi?
Değilse siz kendi başınızın caresine bakın eve çıkın onlarda burayı kiraya versin gerekirse koye donsunler her aile kendi isine baksın

Back
X