Ben 30 eski nişanlım 38 yaşında.. Az sonra yazacaklarım ergence hareketler olduğu için özellikle yaş belirtmek istedim.. 4 yıl önce internet üzerinden bi adamla tanıştım çok sevecen iyi kalpli bi insan.. Evlenip ayrılmış bir de kızı var lise mezunu ve sabit bir işi yok.. Ben hiç evlenmedim iyi bir üniversiteden mezunum bankacıyım.. Kalbinin güzelliğini görünce iş güç görmedi gözüm ve 9 ay önce nişanlandık.. Dillere destan bi nişan yaptı her istediğimi fazla fazla yaptı asla üzmedi 4 yıl içinde beni.. Günlerden bir gün sabah msj attı 'günaydın yaşama sebebim melek kalplim' diye ki her gün bu taraz majlar atardı.. Gün içinde bi kaç msj yazdık birbirimize ve akşam üstü bikaç kez aradım cvp vermedi sonra bir msj.. 'Artık yapamıyorum iş yok güç yok evlenicez dedik ama düzenli bi gelirim yok benim yaşımdakiler emeklilik hesabı yapıyo ben 5 kuruş derdine düşüyorum ev kuramam geçinemeyiz' fln yazmış.. Şok oldum sinirle tmm dedim sonra bir msj daha bi süre ara verelim arayıp sormayalım birbirimizi kafamı toplamak istiyorm bunaldım demiş başta kabul ettim ama 2 gün sonra düzelecek miyiz dedim belli olmaz deyince koparttım her şeyi.. Sonra beni ve ailemi her yerden engelledi 1 ay geçti engelimi kaldırmış gönderilerimi beğenmiş onun da etiketli olduklarını.. Ben görünce o anlık sinirle onu engelledim ve o gün bugündür ses seda yok.. 2 aya yaklaştı.. Özlüyorum onu bir sürü eksiği yanlışı var biliyorm ama elimde değil ne onunla oluyo ne onsuz bir de içki problemi vardı hem de çok ağır.. Bana bi akıl verin ne yapayım ne edeyim.. Engellemesem düzelir miydik diye aklımı yiyorum