• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar

Benim bi derdim var umarım yorumlarınızla bana merhem olursunuz.
Sevdiğim ve yıllardır birlikte olduğum biriyle sürekli ayrılıp barışıyorduk, bi türlü kavuşamadığımızdan oluyordu. Ve sonunda tak etti. Birbirimizi hala sevmemize rağmen kendisi
biriyle bi yola cikti. Ailesiyle gidip istediler kızı, ama beni hala seviyor ve pişman. Çok üzgün. Onuda anliyorum, çok zor. İsteyerek girdiği bi yol değil kesinlikle. Fevri davrandi ve bi şekilde hayatına devam etmek istedi. Deniyor en azından ama o da en az benim kadar acı çekiyor. Ben öğrendiğimde zaten beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Bize bunu nasil yapardi. Ayril dedim ama yapamayacagini soyledi.
Kizlar ne yapmaliyim?
Yolu acik olsun diyin. Bu saatten sonra neyini dusunuyorsunuz bu adamin

aynisi cok yakinimin basina geldi..ne oldu sonra biliyormusunuz?nisani atti cunku hala onu seviyordu nisanlusi cok iyi bir kiz olmasina ve onu cok sevmesine ragmen vazgecti. cunku ikiside pismandi asiklardi felan filan.sonra ne mi oldu..yine olmadi..baska biriyle evlendi erkek.cokta mutlu şuan.nisanlandigi kizda üzülduguyle gururunun oynandigiyla kaldi..yani diyecegim o ki biseyler olmuyorsa olmuyordur, zorlamamak lazim..simdi kiymete binmesin lütfen. birakin nisanlisindan vazgececeksede bunun sebebi siz olmayin.yolunuza bakin.gecmisi geride birakmak lazim..hakkinizda hayirlisi..

Şoku atlatamamışsınız sanırım..İnsanların hayatlarında bazı dönüm noktaları vardır.Okul,iş,eş vs vs . Bu dönüm noktalarında bir karar vermek zorundadırlar.Eski sevgiliniz ile artık aynı yolda yürümüyorsunuz.Ve sizden o kadar kopmuş ki aynı noktaya varamayacaksınız da...

Onun dönüm noktası sizin de dönüm noktanız.Geriye döndüğünüzde de onu bıraktığınız yerde bulamayacaksınız.
O yüzden ileri bakın.Artık ne hali varsa görsün.Sen yoluna, o yoluna.

Ve sakın korkma.Eğer öyle bir ilişkiye rağmen onu hala sevmeyi başarmışsanız başkasını da sevebilirsiniz.Ve siz hala aynı sizsiniz.O sizi sevdiyse bir zamanlar, başkası da sizi sevebilir.

Ne kadar erken atlatırsanız hayat o kadar erken başlar sizin için.Zaten yeterince zaman kaybetmişsiniz.

Ne kadar ütopik konuşmuşum :KK53:umarım ifade edebilmişimdir : )

Merak etmeyin, ifade edebildiniz. En azından ben anladım.
Doğru diyorsunuz. Ona dönemem. Hayatıma devam etmeliyim. Umarım bu dönemi çabuk atlatırım. Gerçekten çok zor.:(

aynisi cok yakinimin basina geldi..ne oldu sonra biliyormusunuz?nisani atti cunku hala onu seviyordu nisanlusi cok iyi bir kiz olmasina ve onu cok sevmesine ragmen vazgecti. cunku ikiside pismandi asiklardi felan filan.sonra ne mi oldu..yine olmadi..baska biriyle evlendi erkek.cokta mutlu şuan.nisanlandigi kizda üzülduguyle gururunun oynandigiyla kaldi..yani diyecegim o ki biseyler olmuyorsa olmuyordur, zorlamamak lazim..simdi kiymete binmesin lütfen. birakin nisanlisindan vazgececeksede bunun sebebi siz olmayin.yolunuza bakin.gecmisi geride birakmak lazim..hakkinizda hayirlisi..

Ne güzel dediniz hakkımızda hayırlısı. Ben hangi akılı yaşıyorsam. Zaten beni küçük düşürmüş, benim haberim olmadan iğrenç bi konuma sokmuş beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X