Fikirlerinize ihtiyacım var😔

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar. Benim beklenen adetim pazartesi yada salı olması lazım çokda düzenli değildir zaten. 2 buçuk ay önce kontrol hapını bıraktım pre.... İle korunuyoruz.
2 gün önce akıntıyla beraber ip gibi çok ince bi kan gördüm 2 saat sonrasında yine akıntım pembeydi adetin başladı başlayacak dedim. Bekledim..
Neuse uyudum sabaha Bişey yok bugün yine Bişey yok. Kasıklsrım ağrıyor adet belirtisi mi bilmiyorum.
Size sorum şu
Dün maydanoz kaynatıp içtim
Sonra düşündüm acaba hamile olabilir miyim diyr belki o gelen akıntı yerleşme kanamadıydı :((
Bi ihtimal yani ama ben üstüne maydanoz suyu içmeme rağmen yine gelen giden yok sadece kasıklarım ağrıyor.
Gebelik testi yaptım Bişey çıkmadı
Şimdi ben hamile olmuş olsam o maydanoz suyu bebeği düşürmemiş olsa bebeğe başka zarar vermez değil mi yani bç engel falan olmaz değil mi. Sadece düşük mü yapar maydanoz. Lütfen bilen yazabilir mi dünden uyuyamıyorum

Kızlar lütfen bilen yazsın psikolojim çok kötü

MErhaba, geçmiş olsun. Hamile olduğumuzu bilmeden neler yiyip içiyor, ilaç bile kullanıyoruz. Bence bu kadar panik yapmamalısın. Doğum kontrol hapını bırakınca bazen regl günlerinde değişiklikler olabiliyor. Bazen yediğimiz içtiğimiz şeylerden bile kaynaklı olabilir. Bebek düşünmüyorsun anladığım kadarıyla da.

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :)

MErhaba, geçmiş olsun. Hamile olduğumuzu bilmeden neler yiyip içiyor, ilaç bile kullanıyoruz. Bence bu kadar panik yapmamalısın. Doğum kontrol hapını bırakınca bazen regl günlerinde değişiklikler olabiliyor. Bazen yediğimiz içtiğimiz şeylerden bile kaynaklı olabilir. Bebek düşünmüyorsun anladığım kadarıyla da.

Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun :)
İki küçük kızım var. Tamam istiyorum ama planlı olsun istiyorum yine kazaya kurban gitmek istemiyorum 😊 tama olursa da başım üstüne ama o maydanoz ona zararlı beri mi diye korktum

Gebelikte doğrudan maydanoz yemek, bitki çaylarının içilmemesi gerektiğini biliyorum. Ama daha hamile olup olmadığın bile belli değil o yüzden herhangi bir şey olmaz gönlünü ferah tutmalısın:)

Bebek istemiyorsan eğer, seni endişeye düşürecek korunma yollarından uzak durmalısın. Doğum kontrol hapını neden bıraktın ki?

Hamileliğinizin ilk aylarında bebek annenin yediği içtiğinden beslenmez. Etkilenmez yani. Daha sonra anneyle bağ oluşur ve yediği içtiği etki eder. İlk aylarda hamileliğini anlamayanlar için muhteşem bir yaratılış. Anlayana kadar Rabbim koruyor anne anladıktan sonra da anneye emanet ediyor.

Hamileliğinizin ilk aylarında bebek annenin yediği içtiğinden beslenmez. Etkilenmez yani. Daha sonra anneyle bağ oluşur ve yediği içtiği etki eder. İlk aylarda hamileliğini anlamayanlar için muhteşem bir yaratılış. Anlayana kadar Rabbim koruyor anne anladıktan sonra da anneye emanet ediyor.
Haklısınız muhteşem bi yaratılış. O zmn ben adetimi bekleyeyim 😖

Maydonoz suyu dusuk yaptırıyor dıyorlar ama baska bısey yapmaz gebelık varsa heralde dıye dusunuyorum

Gebelikte doğrudan maydanoz yemek, bitki çaylarının içilmemesi gerektiğini biliyorum. Ama daha hamile olup olmadığın bile belli değil o yüzden herhangi bir şey olmaz gönlünü ferah tutmalısın:)

Bebek istemiyorsan eğer, seni endişeye düşürecek korunma yollarından uzak durmalısın. Doğum kontrol hapını neden bıraktın ki?
Hem bana iyi gekmşyordu hemde yakın zamanda çocuk düşünüyorduk. Ama plansız değil tani 🤦🏻‍♀️

Haklısınız muhteşem bi yaratılış. O zmn ben adetimi bekleyeyim 😖
Aynen korunma yöntemlerini değiştirdikçe vücutta buna ayak uydurmaya çalışır. Geç adet olursun erken olursunuz düzensiz olursunuz. Kanamanız yoğunlaşır ya da azalır 😊

Maydonoz suyu dusuk yaptırıyor dıyorlar ama baska bısey yapmaz gebelık varsa heralde dıye dusunuyorum
Var mıdır sizce 😐 geçen ay gecikti adetim maydanoz suyu içtim su gibi akmaya başladı tutamadım bile o kadar etki etti ki. Bu ay öyle olmayınca işte 😐🙄

Aynen korunma yöntemlerini değiştirdikçe vücutta buna ayak uydurmaya çalışır. Geç adet olursun erken olursunuz düzensiz olursunuz. Kanamanız yoğunlaşır ya da azalır 😊
Tmm geç gelsin de 2 gün önceki leke neyin nesi🤦🏻‍♀️

Tmm geç gelsin de 2 gün önceki leke neyin nesi🤦🏻‍♀️
Hapı bırakmışsınız kimi zaman kahverengi leke gelir kimi zaman sökülürken o şekilde leke gelir. Adet olacakken ilaç içtiğinizde bile o gün kesiliyor kesik kesik gelebiliyor. Muhtemelen olacakken maydanoz suyu sürece değiştirmiş

Karışmak gibi olmasın ama, iki küçük kızım var dediniz, üçüncü için erken değil mi annesi:)
Planımız göre doğana kadar küçük kızm 3 yaşına basacaktı😊 ideal bence 😂

Hapı bırakmışsınız kimi zaman kahverengi leke gelir kimi zaman sökülürken o şekilde leke gelir. Adet olacakken ilaç içtiğinizde bile o gün kesiliyor kesik kesik gelebiliyor. Muhtemelen olacakken maydanoz suyu sürece değiştirmiş
İnşallah öyledir saolun biraz rahatladım 🙏

Var mıdır sizce 😐 geçen ay gecikti adetim maydanoz suyu içtim su gibi akmaya başladı tutamadım bile o kadar etki etti ki. Bu ay öyle olmayınca işte 😐🙄
Valla bılemıyorum ama sanmıyorum olsa testte cıkardı ama kadın hastalıkları olabılır bı doktora gıt bence enfeksıyon olunca benım oyle oluyor. Yada ayaklarımı usutunce adet duzensızlıgıde varmıs ondanda olabılır.

Valla bılemıyorum ama sanmıyorum olsa testte cıkardı ama kadın hastalıkları olabılır bı doktora gıt bence enfeksıyon olunca benım oyle oluyor. Yada ayaklarımı usutunce adet duzensızlıgıde varmıs ondanda olabılır.
Yok enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Olunca hissedince bekletmeden doktora gidip fitil falan kullanınca direk geçiyor. İnşallah adet düzensizliğidr ama lekenin arkası gelmeyince korktum yerleşme kanaması falan olabilir mi diyr 😕

geçmiş olsun öncelikle . Ben gebe olduğunuz düşünmüyorum. zaten korunuyormuşsunuz. doğum knt hapının yan etkisi var. adetin düzenini bozabiliyor. ondan dolayı gecikme olmuştur. içinizi rahat tututn zaten testte de bişey olmamış. maydanoz suyunun da etkisi olmuştur ama düşük yaptırması zor olsa bile

geçmiş olsun öncelikle . Ben gebe olduğunuz düşünmüyorum. zaten korunuyormuşsunuz. doğum knt hapının yan etkisi var. adetin düzenini bozabiliyor. ondan dolayı gecikme olmuştur. içinizi rahat tututn zaten testte de bişey olmamış. maydanoz suyunun da etkisi olmuştur ama düşük yaptırması zor olsa bile
Gebelik testinde olsa çıkardı değil mi şimdi 🤔

Back
X