merhaba kızlarr, bilenler bilir bilmeyenler için kısa özet geçip gelişmeleri anlatıcam. ben okulumdaki farklı bir bölümün araştırma görevlisine aşık oldum. bunu facebook aracılığıyla kendisine duygularımı anlattım. mesajımı gördü ama cevap yazmadı. arkadaşlık isteğimi de kabul etmedi. bu olaylardan sonra biz okulda hiç karşılaşmadık. taaki iki hafta öncesine kadar.iki haftadır nereye baksam onu görüyorum. sürekli karşılaşıyoruz ve uzun uzun bakıyor bana. geçen hafta okul çıkışı okula yakın bir durakta otobüs bekliyorduk arkadaşlarımla. durakta bitek biz vardık. tam arabasıyla önümüzden geçiyorduki beni görünce ani bir frenle durdu. ben şok oldum. dikiz aynasında baktı. 2 dakika falan öyle durdu. sonra otobüs geldi ben hemen bindim. daha otobüse adımımı atar atmaz gaza bastı gitti. bu olaydan sonra okulda sürekli karşılaştık.baktı falan. salı günü sınavım vardı. o gözetmendi baska bir sınıfta. ben sınavdan erken çıktım. koridorda arkadaşlarımla elimizdeki notlardan cevaplarımıza bakıyorduk. sınıftan çıktı.bana baktı ve bana doğru yürümeye başladı. ben utandım yüzümü iyice nota gömdüm. arkadşlarım baktı. bana doğru baka baka gedi yarım adım falan kaldı. döndü gitti sınıfa gözetmenlik yapmaya. sizce ne yapmaya çalışıyor kızlar ? alay mı ediyor benle ? yada beni tanımak mı istiyor? lütfeen bişeyler söyleyin